Tia Heights Makadi Bay 5*– Atsauksmes

503
Novērtējums 6.010
№19 viesnīcas reitingā Makadi līcis
5.9 Numurs
6.1 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Makadi līcī, netālu no jūras. Atklāta 1998. gadā, pēdējā renovācija veikta 2019. gadā, tā sastāv no galvenās 3 stāvu ēkas un 1, 2 un 3 stāvu ēku kompleksa. Viesnīca ar skaistu rajonu. Liels peldbaseins ar kopējo platību 6400 kv.m, sastāv no vairākām daļām, ir saldūdens lagūna. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар ghenrih70
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies 2022. gada novembra sā kumā (9.11-16.11. 22) Tia Heights Macadi Bay 5 * viesnī cā . Pa labi no Tia atrodas pā ris Jaz viesnī cas, pa kreisi atrodas Xanadu viesnī ca, pē c tam Sunrise Cristal Bay. Viesnī ca Tia ir zemā ka cenu kategorijā nekā kaimiņ u viesnī cas, tač u š eit ierodas izvē lī gi un budž eta tū risti. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2022. gada novembra sā kumā (9.11-16.11. 22) Tia Heights Macadi Bay 5 * viesnī cā . Pa labi no Tia atrodas pā ris Jaz viesnī cas, pa kreisi atrodas Xanadu viesnī ca, pē c tam Sunrise Cristal Bay.
Viesnī ca Tia ir zemā ka cenu kategorijā nekā kaimiņ u viesnī cas, tač u š eit ierodas izvē lī gi un budž eta tū risti...
Istabu krā jums ir noguris, bet istaba mums derē ja: plaš a, kā vannasistaba...Viss darbojā s: fē ns, rozetes, santehnika, kondicionieris, mini ledusskapis, pieejams karstais ū dens...(! ) Nebija. ziepes, š ampū nu un ž eleju iedot tikai reģ istrē joties, tad neziņ oja... lī dz 1$ atstā jā m apkopē jai... tad atkal parā dī jā s, plus matu kondicionieris.
Dvieļ i nav jauni, bet balti un tī ri.
Izbraucā m 7.00 un istabā ieradā mies 17.30 ...nesatikā mies ar apkopē jā m ...
Tī rī š ana notika katru dienu: saklā ja gultu, mainī ja dvieļ us, grī da bija tī ra, nebija putekļ u, katru dienu tika ziņ ots par 2.0, 5 litru ū dens pudelē m ...bet jū s varat arī lū gt ū deni bā rā pie reģ istratū ras.
Piezī me: ņ emiet lī dzi pā ris spož ā kas spuldzes, jo istabā spuldzes ir vā jas, un ziemā saule riet 17.00 ...to blā va gaisma nav ē rta vakaros.
Un par odiem: paņ emiet fumigatoru vai tabletes pret odiem, ja vē laties mierī gi gulē t pie atvē rta loga ...viņ i tos saindē ar kaut kā diem dū miem, bet odi tomē r lido ...
Ē diens: galvenā s ē kas 2. stā vā blakus atrodas 2 restorā ni, viens ir mazā ks (un mazā ka izvē le) - (Grove), otrs ir lielā ks (Aurora), kur ir lielā ka izvē le un darbinieki ir aktī vā ki , vē rī gā ks ...bet restorā nos bija daudz cilvē ku, ik pa brī dim pietrū ka krū zes, glā zes, un pat š ķ ī vji ...restorā na atklā š anā bija rindas, bet pusstundu viņ i izklī da.
Man bija sava plastmasas krū ze, tā pē c kafiju dabū ju bez problē mā m.
Daudz pā rtikas, vienmē r pā rē dies. No gaļ as: vista, liellopa gaļ a, kotletes, kotletes...ļ oti liela dā rzeņ u izvē le, kū kas...no augļ iem - apelsī ni, dateles, greipfrū ti, melone, gvajava...
pudelē s pildī ta kola un sprite, pā ris sulas no automā tiem, tē ja...vī riem garš oja pudelē s pildī ts alus;
siers un desa - Ē ģ iptē tā ir imitā cija, mē s tos neē dā m ...
No rī ta jogurts, vā rī tas olas vai uz vietas ceptas ar ceptā m olā m (vai olu kulteni) ...un pankū kas arī ir uz vietas...Ir daž ā di.
Pludmale gara, plata, daudz sauļ oš anā s krē slu! Ja dodaties uz pludmali agri, pirmajā s rindā s bū s laiks paņ emt sauļ oš anā s krē slus, savukā rt, ja kavē sieties, gulē siet tā lā k no jū ras.
Pludmales dvieļ i tiek izsniegti uz kartē m tieš i pie ieejas pludmalē . Ieeja jū rā ir smilš aina desmitiem metru, un pat tā lu var redzē t pā ris rifu salas, uz kurā m ir maz dzī vo koraļ ļ u ...ir zivis, bet to ir maz, jū ras ež i (nedrī kst soli uzmanī gi), mē s redzē jā m dzeloņ raju. Dī vaini, bet gandrī z nesatika ķ irurga zivis, un Š armā to bija daudz.
Ar bē rniem š ī pludmale ir tikai Dieva dā vana.
Un rifu cienī tā jiem padoms: paņ emiet masku-spuras un ejiet gar piekrasti pa kreisi no Tia viesnī cas pludmales, garā m Xanadu viesnī cai, tad garā m Sunrise un apstā jieties treš ā s Fort Arabesque viesnī cas pludmalē - un voila: gara pludmale ar 3 pieturā m jū rā (tā s ir ierā mē tas ar kabeli) - cilvē ki pa smiltī m ieiet jū rā un peld uz rifu, kas ir turpat uz vietas, 30 metrus no krasta. Rifs ir daudz dzī vā ks nekā Tiā , tas ir krā sains, un attiecī gi tajā ir vairā k zivju skaita un daudzveidī bas ...nav dziļ uma, un ir ē rti snorkelē t, un tas ir piemē rots bē rniem un cilvē kiem, kuri baidā s peldē ties pie rifiem, kas robež ojas ar bezdibeni.
Pat ja ieeja smilš aina, neignorē jiet speciā los apavus (koraļ ļ us)...reiz caur masku pamanī ju akmens zivtiņ u, vienu no indī gā kajā m zivī m...labi, ka neuzkā pu!
Animā cija ir aktī va, tur ir iedegtas 3 krievu meitenes un 2 arā bu puiš i ...
š autriņ as, vingroš ana, boč a, joga, ū dens aerobika, vakarā atkal trokš ņ aina kustī ba, bet mums ar to nepietika...
Internets tikai vestibilā , bet SIM karti ar internetu nopirkā m lidostā.
Pludmalē ir bā rs ar dzē rieniem (no 9.00) un
uzkodas (no 11.00): pankū kas ar ievā rī jumu, bulciņ as, un no 12.00 iespē jams arī pusdienot: frī kartupeļ i, burgeri ar gaļ u vai desu, picas, salā ti...
Tur ir arī vitamī nu veikals: par 2 USD viņ i pagatavos svaigas sulas no mango, zemenē m, granā tā boliem, banā niem, gvajaves utt. utt...vai maisī jumi...bet svaigs mango ir dievs!! ! Var arī nopirkt mango (3€/kg) un palū gt to sagriezt...
Laikapstā kļ i: novembra sā kumā pā ris dienas bija vē ss, 24-25 grā di un ilgstoš a uzturē š anā s ū denī kļ uva neomulī gi...bet tad kļ uva siltā ks, ū denī noturē jā mies stundā m ilgi.
Vē rts atzī mē t, ka visas dienas pū ta vē jiņ š...izejot no ū dens bija vē ss, bet drī z vien saule sildī ja. Lai gan Makadi tiek uzskatī ts par lī ci, tas diemž ē l nav bezvē jš , un es nebrī nī š os, ja no decembra lī dz februā rim tur bū s vē jainā ks ...
Mū su novembra atvaļ inā jums Tia Heights bija veiksmī gs! Mē s iesakā m viesnī cu!
аватар tishkomagadan
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s paņ ē mā m biļ eti uz 9 dienā m, un vairā kas tū risma aģ entū ras piedā vā ja š o viesnī cu, raksturojot to kā izcilu viesnī cu uz 5 dienā m. Tā tad, reģ istrē joties, bijā m š okē ti par vestibila dizainu: mē beļ u nav, vismaz visas vecas, netī ras, viss niecī gs, pelē ks. … Tomēr ▾ Mē s paņ ē mā m biļ eti uz 9 dienā m, un vairā kas tū risma aģ entū ras piedā vā ja š o viesnī cu, raksturojot to kā izcilu viesnī cu uz 5 dienā m.
Tā tad, reģ istrē joties, bijā m š okē ti par vestibila dizainu: mē beļ u nav, vismaz visas vecas, netī ras, viss niecī gs, pelē ks. Istaba netī ra, aizkari saplē sti, koka skapis a la 80. gadi izjuks. Durvis pie ieejas istabā knapi veras vaļ ā , meita vairā kas reizes viena pati nespē ja tā s atvē rt. Televizors bija knapi ieslē gts, ledusskapis bija no tā s paš as sē rijas kā skapis. Visu uzturē š anā s laiku istabiņ ā tā s ne reizi netika tī rī tas, tika saklā ta tikai gulta, iespē jams, mainī ta gultas veļ a. Kontaktligzdas ir daļ ē ji vaļ ī gas. Nu vismaz dzī voklis strā dā.
Ejot tā lā k, ē damais ē diens atbilst iepriekš atsauksmē s rakstī tajam, izsalcis nepaliksi. Katru dienu viss ir vienā ds. Augļ i, izņ emot ā bolus un melones, un pē c tam ne vairā k kā vienu reizi. Lai kaut ko paņ emtu, rindā jā stā v pusstunda.
Trauku, it ī paš i glā ž u, nepietiek, ja sā kumā nebija laika to paņ emt, tad viss, sā kas meklē jumi “atrast glā zi”. Stuffness neticami gaisa kondicionē š anas bez temperatū ras ā rā , iekš ā tas pats. Pakalpojums parasti ir miskaste, ja neatnā cā t uz atvē rumu uz galda, galda piederumus un salvetes pasniegsiet pats, un tad, ja tie bū s pieejami. Pludmales bā ros, lai kaut ko paņ emtu, jā gaida pusstunda, un tad, ja darbinieki nav aizņ emti ar savu jautā jumu apsprieš anu, principā tas pats ir arī citos bā ros. Ledus dzē rieniem no vā rda vispā r nav. Gandrī z visi dzē rieni ir silti. Viss ubaga personā ls, ja jū s jums nedosit naudu, viņ i pat nepievē rsī s uzmanī bu.
Teritorija ir liela ar diviem peldbaseiniem. Vienī gā s pozitī vā s emocijas, ko rada animatori, ir 100% centieni.
Uz deklarē tajiem 5 nevelk, maksimums 2.
Un vienā jaukā dienā meitai palika slikti, dū š a un vemš ana, par labu apdroš inā š anai, zā les strā dā ja 100% lieliski palī dzē ja, un kad bijā m uz slimnī cu, nebijā m vieni, ar tā diem paš iem simptomiem gā ja cita ģ imene. , saindē š anā s ar pā rtiku noteica diagnozi. Tas pats notika ar draugu, tač u viņ š pē c medicī niskā s palī dzī bas nav vē rsies.
Rezumē jot, varu teikt, ka viesnī ca ir pilnī bā nokomplektē ta, ja piedā vā uzreiz atteikties.
аватар ghost.ruu
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cas nosaukums jā maina uz "atpakaļ uz pagā tni" Viss vecs, bet darbojas. Teritorija ļ oti liela, baseins arī milzī gs, pirmais no mī nusiem mū su brā lim ir ierobež otais alkohols, pareizā k sakot: alus beidzas pirms vakariņ ā m, lai gan piegā dā vakarā . … Tomēr ▾ Viesnī cas nosaukums jā maina uz "atpakaļ uz pagā tni" Viss vecs, bet darbojas. Teritorija ļ oti liela, baseins arī milzī gs, pirmais no mī nusiem mū su brā lim ir ierobež otais alkohols, pareizā k sakot: alus beidzas pirms vakariņ ā m, lai gan piegā dā vakarā . Normā lo glā ž u vietā tā s lej plastmasas kaudzē s un tas ir mež onī gi tracinoš i, tā pē c vai nu ņ em lī dzi glā zes, vai iedod viesmī lim dolā ru un viņ š atnesī s normā las glā zes, vispā r ī paš s paldies viesmī ļ iem, viņ i velk š o viesnī ca. Ē dienu ir daudz, bet kad ir kebabs, tad gatavojies rindai kā makdonaldā.90. gados), neē d krabjus, tie ir mazi un nav ko ē st. Puiš i ē damistabā ir labsirdī gi, palī dz ar vietā m un arī ļ oti ciena, č ī kstē tā jiem noteikti bū s grū ti, bet ja uz visu skatī sies ar smaidu, tad pā rē jais bū s lieliski!
Ja problē mas ar bā ru tiks novē rstas, mē s nā ksim š urp vē lreiz, pateicoties jū rai! Un ja nē , tad meklē sim citu viesnī cu.
Un lū dzu, pē rciet ekskursijas internetā , neatkā rtojiet mū su pā rmaksas par smuku bla bla bla!!!
lpp. s. Jū ra visu piedod! Ir zivis, bruņ urupucis, divi dzeloņ rajas un daudzas citas apskates vē rtas zivis. Tikai nebarojiet un neaiztieciet tos, tie ir indī gi! Cieniet sveš as valsts noteikumus un nebū s problē mu.
Un tomē r, ē ģ iptieš i mī l mū su Aļ onku, ņ emiet vē rā )
аватар alekseeva880205
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī s ir manas dzī ves š ausmas! ! ! Man nepatī k rakstī t atsauksmes, vē l sliktā k tā s lasī t, nav laika, bet tagad tas ir pirmais, kas notiks izvē loties viesnī cu. Tā tad, mē s ieradā mies no lidostas 2 stundas pirms reģ istrē š anā s, ļ ā vā m mums uzreiz samierinā ties ar 10 USD, nav jā gaida. … Tomēr ▾ Š ī s ir manas dzī ves š ausmas! ! ! Man nepatī k rakstī t atsauksmes, vē l sliktā k tā s lasī t, nav laika, bet tagad tas ir pirmais, kas notiks izvē loties viesnī cu. Tā tad, mē s ieradā mies no lidostas 2 stundas pirms reģ istrē š anā s, ļ ā vā m mums uzreiz samierinā ties ar 10 USD, nav jā gaida. Bet vismaz tu dod naudu, vismaz viņ i neiedzī vojas.... pasaulē , kamē r neiedosi ceļ otā jam skandā lu, tu nedabū si numuru. Tad iebraucā m brī niš ķ ī gā istabiņ ā aiz akvaparka, man liekas, ka tā ir ļ oti tā lu no jū ras, bet tagad negribu sabojā t pā rē jo, es atkā pos, domā ju, ka ejot noplē sim taukus. Istaba tī ra, dvieļ i 3gab. katram, karstu ū deni lai dabū tu vajag pagaidī t 40 min kamē r tek, vannasistabā kanalizā cija lī dz neiespē jamī bai aizsē rē jusi ar matiem, fuuu ja arī č ī kst, pē dē jā dienā nomazgā ja un viss ū dens apstā jā s aizejot, spī dē t. Administrators nejauks, nepatī kams, Hamlo! ! ! Dzē rā js - š vaki, daudz ē diena, bet tas pats, uz 10 dienu atpū tu, sapratu, ka no olu kultenes no rī ta sā kš u kū kot. Rī si ir garš ī gi, bet arī garlaicī gi. Nav jū ras velš u. Ī sā k sakot, es nevienam neiesaku š o viesnī cu. Tomē r jū ra un pludmale ir lieliskas. Ja nav svarī gi, kur tu dzī vo, bet svarī ga ir tikai pludmale un jū ra, tad lai veicas.
аватар why
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī ir sliktā kā viesnī ca, kurā esmu bijusi. Viss vecs, ē diens bez garš as, visur netī rs, istabas smird. Servisa nav. Teritorijā rej saimnieka suņ i. Dienas laikā pludmalē un pie baseina pastā vī gi tiek rezervē ti 20 sauļ oš anā s krē sli. … Tomēr ▾ Š ī ir sliktā kā viesnī ca, kurā esmu bijusi. Viss vecs, ē diens bez garš as, visur netī rs, istabas smird. Servisa nav. Teritorijā rej saimnieka suņ i. Dienas laikā pludmalē un pie baseina pastā vī gi tiek rezervē ti 20 sauļ oš anā s krē sli. Sliktā stā voklī esoš iem viesiem tiek nodroš inā ti dvieļ i. Parastie dvieļ i tikai viesnī cas ī paš niekam. Istabā s nav karstā ū dens. Bā ros nav vī na, vispā r nav. Gulē t viesnī cā arī nav iespē jams, jo. Durvis ir vecas, un tū risti tā s nepā rtraukti sit. Ugunsgrē ka signalizā cijas tiek pā rbaudī tas katru dienu nakts vidū . Pludmalē muš as, istabā odi, ē damistabā pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i - pa galdiem staigā zvirbuļ i un vā rnas un nevienam tas nerū p, pie baseina rej suņ i. Nevienam neieteiktu š o vietu, ja vien nevē laties sabojā t savas brī vdienas.
аватар andreycr78
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Tiem, kam interesē pludmales brī vdienas un peldē š anā s jū rā , noteikti iesaku. Mums ļ oti patika! Jū ras ziņ ā tā bija labā kā viesnī ca Ē ģ iptē . Ē ģ iptē esam bijuš i 5 reizes. Plaš a pludmale, mī kstas smiltis, maigs saulriets bez akmeņ iem un koraļ ļ iem, pakā penisks dziļ ums, tī rs, silts ū dens. … Tomēr ▾ Tiem, kam interesē pludmales brī vdienas un peldē š anā s jū rā , noteikti iesaku. Mums ļ oti patika! Jū ras ziņ ā tā bija labā kā viesnī ca Ē ģ iptē . Ē ģ iptē esam bijuš i 5 reizes. Plaš a pludmale, mī kstas smiltis, maigs saulriets bez akmeņ iem un koraļ ļ iem, pakā penisks dziļ ums, tī rs, silts ū dens. Ir rifs, daudz daž ā du zivju. Spē cī ga vē ja nav, jo viesnī ca atrodas lī č a centrā . Pludmalē ir ū dens izklaides banā ni, tabletes, izpletņ i un daudz kas cits. Telpas ir nolietotas, vecas. Ē diens mums bija parasts, bet š eit nav ne austeru, ne krabju. Viesnī cu pā rapdzī votī ba, rindas visur. Teritorija liela, ir kur pastaigā ties. Normā ls akvaparks. Mē s devā mies tikai peldē ties un sauļ oties, un mē s to saņ ē mā m. Ļ oti priecī gs! Cena bija iepriecinoš a arī diviem pieauguš ajiem, un bē rns par 8 dienā m saņ ē ma 900 USD. Tie kam vajadzī ga kvalitatī va apkalpoš ana, perfekta tī rī ba istabiņ ā s, jaunas mē beles, halā ti un kedas, jauni sauļ oš anā s krē sli, tie, kas ir izvē lī gi ē dienreizē m utt, utt, tie nav š eit.
Peldieties, peldieties un savaldieties, tikai š eit! ! ! ! !
аватар Marshako
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ieradā mies 26. oktobrī.8 no rī ta, uzreiz uzvilkā m aproces ē st, bet nebija ko ē st. Tā lā k numuru dod no 14, bet ja gribi labā k un ā trā k, tad maksā , man teica puisis reģ istratū rā . Aizgā ju pie vī ra, pakonsultē jos, atnā ku un pasaku cik maksā agrā k, un sā kā s cirks, jo š im pirmajam pienā ca cits, un viņ š ieslē dza sniegpā rsliņ u rež ī mu, es neko neteicu, naudas nav. … Tomēr ▾ Ieradā mies 26. oktobrī.8 no rī ta, uzreiz uzvilkā m aproces ē st, bet nebija ko ē st. Tā lā k numuru dod no 14, bet ja gribi labā k un ā trā k, tad maksā , man teica puisis reģ istratū rā . Aizgā ju pie vī ra, pakonsultē jos, atnā ku un pasaku cik maksā agrā k, un sā kā s cirks, jo š im pirmajam pienā ca cits, un viņ š ieslē dza sniegpā rsliņ u rež ī mu, es neko neteicu, naudas nav. , nē , viņ i mani pā rprata utt. P. Rezultā tā viņ š teica, ka otrā nā k pulksten 12, viņ a atnā ca, pirmā ieraudzī ja mani, viņ š teica, ka, ja atnā ksi pirms 14, nevarē si reģ istrē ties. Un tad es to nevarē ju izturē t. Tas ir, par naudu var, bet ne bez, un es piekrī tu maksā t, bet viņ i no manis padarī ja muļ ķ i.
Rezultā tā sā kā s cirka otrais posms. Mums sā ka rā dī t istabas, pirmā istaba bija kā skapī , ar pelē juma gaisu un bez balkona, nē , es saku, ka neder, mē s skatī simies otro, istaba ir labā ka, bet viss ir š ausmī gi, televizors nestrā dā , skapis sasists, lai uzturē tu mazas neļ ķ es, kas turas ā rā , un ak dievs, kā dam svā rki ir skapī , proti, istaba netika iztī rī ta, un tad cirks turpinā jā s, kā tas ir tikko istabas izrā de, istaba nav gatava, BET mū s uzreiz aizsū tī ja uz turieni ar mantā m.
Gā jā m uz treš o istabu, š ī ir normā lā kā no redzē tajā m, bet tā pat, rozete ir izrauta, ū dens no krā na nekļ ū st izlietnē , tek pā ri galda virsmai, jo krā ns ir ī ss, nav tualetes birstes, tualetes pods ir netī rs, skapī ir spuldzī te, bet ieslē dzot š orti ! ! ! Viņ i teica, ka š ī ir pē dē jā istaba, ja jums tas nepatī k, ej ā rā no viesnī cas, tas ir burtiski! ! ! Palikā m š itā , pē cpusdienā atbrauca elektriķ is salabot kontaktligzdu, 23.00 sā kumā sā ka plī st santehniķ is, palū dza atnā kt rī t, jo jau guļ am, kā rezultā tā š odien neviens nenā ca. Dvieļ i nav tī ri! ! ! Aizgā ju uz reģ istratū ru pajautā t vai tas ir svaigs dvielis vai grī das lupata? Paņ ē ma, teica atnes citus
Ē diens ir miskaste, ē diena nav, pareizā k sakot, ir, bet jū s to nevarat ē st, es ē du rī sus un dā rzeņ us, kā rezultā tā pirmajā vakarā es sagrā bu vē deru, tagad es guļ u ar vemš anu. Mans bē rns koš ļ ā tikai gurķ i un bulciņ u, ceru, ka viņ š ar to kaut kā izturē s 8 dienas.
Ir jū ra, burvī ga bē rniem, bet rifa vispā r nav, dibenā zā le un viss. Bet jū ra ir vienī gais pluss.
Akvaparkā baseini ar dubļ ainu ū deni, pakā pieni uz slidkalniņ iem ir š ausmī gi netī ri, pilnī gi iespē jams salasī t kaut kā das stulbas. Siera kū kas ir pazuduš as uz visiem laikiem
Alus pie baseina bā ra beidzas pulksten 16 un viss alus ir pazudis
Es gribē ju izmē ģ inā t mohito - un tas ir zaļ š atkritums ar spraitu, bez piparmē tras un citrona.
Kopumā tas nav 5 un ne 4 zvaigznes, un, iespē jams, pat ne stabilas 3.
Tā s ir š ausmī gas š ausmas, kurā s man jā dzī vo vē l nedē ļ u.
Vispā r uztvē ra spontā ni, domā ja, ka ir laiks pē dē jam karietei, bet nē , iestā jā s partijā .
Reģ istratū rā visi ir rupji, no mazā kā s saites lī dz administratoram. Ļ aujiet sev kliegt uz apmeklē tā jiem (nevis uz mani)
Restorā nā vakariņ ā s 30 minū š u ilgs galdiņ a atraš anas uzdevums.
Kurš te brauks, paņ emiet lī dzi sausā s auzu pā rslas un tvaicē jiet, kruasā nus, cepumus utt. bē rni, tas jums noteikti palī dzē s.
Вот так мы должны умываться, ну а че? Все ж нормально, вода течёт, значит все ок Это вся зелень, остальное плитка по всему периметру
аватар potapenkoelen
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nolē mu uzrakstī t š o apskatu tiem, kas š aubā s vai iet uz TIA vai nē - protams, ej, bet ņ em vē rā , ka š ī ir budž eta iespē ja. Tuvē jā s viesnī cā s ir daudz forš ā kas, bet cenas attiecī gi arī . … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t š o apskatu tiem, kas š aubā s vai iet uz TIA vai nē - protams, ej, bet ņ em vē rā , ka š ī ir budž eta iespē ja. Tuvē jā s viesnī cā s ir daudz forš ā kas, bet cenas attiecī gi arī . Mums bija numuriņ i pie Akvaparka, bet par papildus samaksu 20$ bijā m iekā rtojuš ies galvenajā ē kā , otrajā stā vā . Istabas normā las, viss darbojā s, visu laiku bija karsts ū dens, dvieļ i un gultas veļ a balti.
Ē diens ē damistabā ir normā ls, vienmē r ir bijusi liellopa gaļ a, vista, daudz konditorejas izstrā dā jumu, garš ī gi deserti, ī sts sviests, nevis smē rviela, vispā r izsalcis nekad nebū s. Personā la attieksme ir laba, neskatoties uz to, ka viņ i noskatī jā s bildi, kā mū su "tū rists" apvainoja un pazemoja arā bu bā rmeni. Izklaides programma arī laba, daž ā di konkursi vakarā un pludmalē , putu ballī te bē rniem.
Viesnī cā ir liels ū dens atrakciju parks. Daudz daž ā du slidkalniņ u, nekā du rindu, brauc vismaz katru dienu. Lielisks un bē rnu akvaparks. Nu ī paš s viesnī cas pluss, protams, pludmale! Gluda iebraukš ana, blakus, pie mola, koraļ ļ u rifs, turklā t tur pat peldē ties nevajag, var staigā t, ū dens lī dz pleciem. Rifs ir dzī vs, ir daudz krā sainu zivju, un nav jā dodas kaut kur snorkelē t, jo, peldot nedaudz tā lā k, jū s redzē sit citu rifu, kurā ir arī daudz zivju. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, bet jo agrā k jū s ieradī sieties, jo tuvā k jū rai jū s ieņ emsiet vietu, jo viesnī cā atpū š as daudz cilvē ku.
Nu godī gi sakot, no mī nusiem - numuriņ i, un visa viesnī ca nogurusi, tī rī ba klibo. Dzē rieni un alkohols ir nesaprotami, lai gan alus tiek liets no pudelē m, tas ir diezgan normā li. Bet, ja nepievē rš uzmanī bu š iem trū kumiem, var lieliski atpū sties un labi pavadī t laiku, ko arī izdarī jā m un bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu!
аватар milka007
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Draugi, neticiet š ausminoš ajā m atsauksmē m! Viesnī ca ir laba! Mē s (2 pieauguš ie un bē rns 6 gadi) atpū tā mies 11 dienas, negribē jā m braukt, mums ļ oti patika! * CHECK-IN - bija viesnī cā.7:00, iekā rtojā s tuvā k 14. … Tomēr ▾ Draugi, neticiet š ausminoš ajā m atsauksmē m! Viesnī ca ir laba!
Mē s (2 pieauguš ie un bē rns 6 gadi) atpū tā mies 11 dienas, negribē jā m braukt, mums ļ oti patika!
* CHECK-IN - bija viesnī cā.7:00, iekā rtojā s tuvā k 14. Nevienam nekas netika maksā ts, jo numurs (CASKATA AQUAPARK) bija tī rs un viss darbojā s pareizi.
* ISTABA - uzturē š anā s laikā nekas nesaplī sa, izņ emot istabas magnē tisko karti, kas 1 reizi neizdevā s, bet, sazinoties ar reģ istratū ru, tika nomainī ta uzreiz. Jā , iespē jams, ir jautrā k dzī vot galvenajā ē kā , jo viss ir blakus, bet tas mums netraucē ja staigā t 5 minū tes.
* PĀ RTIKA - vienmuļ a, bet garš ī ga un bagā tī ga. Nevarē ja palikt izsalcis. Bijā m uz 3 ALIA CART restorā niem, visvairā k mums patika zivju.
* ANIMĀ CIJA - augš pusē . Ī paš i patika iet uz jogu, vingrinā jumiem, ū dens aerobiku, ko vadī ja Fē likss un Astro - liels paldies par pozitī vo! Vakarā arī laba programma, arī bē rnam nebija garlaicī gi, un ar prieku iesaistī jā s visā s aktivitā tē s.
* JŪ RA un PLUDMA – neslavē jams. Veci sauļ oš anā s krē sli, biež i salū zuš i - jā . Bet kopumā.5.
* DZIMŠ ANAS DIENAS - uzturē š anā s laikā mums ar dē lu bija dzimš anas diena - abas reizes mani apsveica ar kū kā m, bija ļ oti jauki.
Kopumā pā rē jiem iespaidi bija vislabā kie. Tā kā attiecī ba "cena-kvalitā te" virsū . Nav jā gaida omā ri un super serviss no budž eta viesnī cas par minimā lu cenu.
аватар dimonchyk999
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Neiesaku piedā vā t viesnī cu operatoriem un tū risma aģ entiem. Tā kā viesnī ca neatbilst kritē rijiem, personā ls ir š ausmī gs, ierodoties tiek parā dī ti sliktā kie viesnī cas numuriņ i, lai jū s motivē tu un piedā vā tu jums labā ko numuru par papildu samaksu. … Tomēr ▾ Neiesaku piedā vā t viesnī cu operatoriem un tū risma aģ entiem. Tā kā viesnī ca neatbilst kritē rijiem, personā ls ir š ausmī gs, ierodoties tiek parā dī ti sliktā kie viesnī cas numuriņ i, lai jū s motivē tu un piedā vā tu jums labā ko numuru par papildu samaksu. Tā da ir viņ u peļ ņ as shē ma, ē diens nav ne garš ī gs, ne svaigs! Istabas ir lieliskas un pē c uzkopš anas viedoklis nemainā s, jo tā s tikpat kā nav iztī rī tas! Tū risma operatoram TUI iesaku atbrī vot vietē jo gidu TOBA, jo viņ am ir tī ri interese par otkatiem, ko viņ š jums piedā vā apskates ekskursijā s un izliekas par vilku aitas ā dā , kas jums palī dzē s, patiesī bā , kad rodas problē mas, viņ š tev nepalī dz. Vienī gā viesnī cas priekš rocī ba ar tū kstoš mī nusiem ir jū ra, kas ir visā s Hurgadas viesnī cā s! Neiesaku š o viesnī cu, nesabojā jiet savu atvaļ inā jumu un neatkā rtojiet mū su kļ ū du!
Parādīt vairāk »


iemiesojums _-_1
2018. un 2019. gadā atpūtāmies, telpas, protams, nebija strūklaka, bet jūra visu paspilgtināja. Ēdiens bija labs.
3 gadā atpakaļ  •  9 abonenti 6 atbildes
iemiesojums sdking
3 gadā atpakaļ  •  5 abonenti 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в бухте Макади у самого берега моря. Открыт в 1998 году, последняя реновация проводилась в 2019 году, состоит из основного 3-этажного здания и комплекса 1-, 2- и 3-этажных корпусов. Отель с красивой территорией. Большой бассейн общей площадью 6 400 кв.м., состоит из нескольких частей, есть пресноводная лагуна. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 25 км от аэропорта г. Хургада, в 30 км от г. Хургада, в заливе Макади Бей.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж протяженностью 560 метров.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа (платно), экскурсионное бюро, услуги консьержа, услуги по глажке одежды (платно), room service: платно, Wi-Fi предоставляется в общественных зонах бесплатно, 3 ресторана, 4 бара, 3 бассейна (частично подогреваемые в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, автобус до центра города (платно), заказ такси,

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна (с подогревом в зимний период), 10 водных горок, детский клуб (с 4 до 12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 4 теннисных корта (оборудование и освещение — платно), аквапарк (13 водных горок для взрослых, 10 — для детей), комната видеоигр, катамаран платно, водное поло бесплатно, аквааэробика бесплатно, банан платно, дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, бочче бесплатно, верховая езда (платно).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Номерной фонд отеля насчитывает 1075 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер (центральный), телевизор, телефон, мини-бар (платно), сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese P.O Box 321, South Hurghada, Safaga Road, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +2065 3590 590
Tīmekļa vietne: Tia Heights Makadi Bay
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.