Jūras un ūdens parks

Rakstīts: 16 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 7 — 13 aprīlis 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Ieradā mies 5 no rī ta, uzreiz iedevā m 10$, bet norē ķ inā jā mies tikai pē c 10, padoms nenest mantas uz istabu, bet vispirms iet apskatī t istabu, otrreiz iedeva normā las istabas (1 stā vs tuvu ē damistaba un baseins), lai gan viņ i iedeva vē l 10 USD kopš maiņ as maiņ as, bet papildus prasī ja vē l vienu atslē gas karti, lai bija divas, ļ oti ē rtas, viena man, viena bē rniem.
Viesnī cu izvē lē jā mies steidzami, tā pē c negatī vajos no atsauksmē m tika ņ emts vē rā slikts ē diens, ne pā rā k numuriņ i (mums tieš ā m paveicā s), vā ja vakara programma (diskotē ka mazajiem, un pē c tam kaut kā di atkritumi).
Bet milzī ga smilš u pludmale, daudz sauļ oš anā s krē slu, divi volejbola laukumi (ļ oti jautri spē lē t pē c dienas karstuma), liels peldbaseins (auksts), minigolfs (atvē rts no 15 lī dz 17), petanks, galda teniss (raketes) un no mā jā m paņ ē ma bumbiņ u), biljards par 5$ (2. stā vs) un bē rniem svarī gā kais ir akvaparks (atvē rts 10-12 un 14-16, lai gan ū dens ir ļ oti auksts lī dz sasilst - neē rti ). Laba trenaž ieru zā le, blakus iekš telpu siltais baseins, pirts un masā ž a (iesaku tikai masieri Zuzu, pā rē jais tā ds-tā , cena 10-20$ par 50 min. ).

Kas mani iespaidoja: akvaparks (bez maksas) joprojā m nav slikts, ī paš i slidkalniņ š.4 personā m, ū densslē poš ana (pludmalē jā iet pa kreisi 300 metri, cena 60 USD no 3 cilvē kiem), sē rfoš ana dē lis ar buru (gan pa kreisi, gan pa labi 800 metri, cena 20 USD 1 stunda), un man ļ oti patika braukt ar kvadraciklu tuksnesī (2 stundas 25 USD + 10 USD, ja ņ emat otru cilvē ku). Protams, tos audzē arafatkiem par 2.5 $ par auduma gabalu, kas ir aptī ts ap galvu, tač u patiesī bā bez tā jū s viss bū siet smiltī s, noteikti paņ emiet lī dzi glā zes un ū deni). Iepazinā mies ar ļ oti patī kamu jaunu taksistu Rafaelu, kurš labi pā rvalda krievu valodu, kurš lē ti ($ 15) aizveda mū s uz Hurgadu un atveda atpakaļ (iedodu telefonu, bū siet apmierinā ts +2.102 5669446), viņ š mū s arī aizveda uz Hurgadu. lidostā naktī , jo transfē ra autobuss uzņ em iepriekš.4 stundas pirms izlidoš anas, un tā mē s izbraucā m 2 stundas un 30 minū tes. ieradā s (10 USD).
Iesaku pastaigā ties pa kreisi gar pludmali (starp viesnī cā m atļ auts tikai lī dz 18:00) pā ris kilometri, garš pastaigu ceļ š , var apē st saldē jumu ($ 2 bumbiņ a), var iet sauļ oties. un peldē š ana, ļ oti skaists skats, š ū poles, smilš u futbola laukums ar lieliem vā rtiem.
Uzturs:
Fed - brokastis no 7 lī dz 10, pusdienas 13-16, vakariņ as 19-22. Tā ds pats tips, bet ē dieni uz grila vau, gaļ a vienmē r garš ī ga, zivs tik un tā . Pastā vī gas lī nijas, protams, nedaudz sasprindzinā tas, bet jū s varat izturē t.
Minibā rs uz ielas starp baseinu un pludmali, protams, skā rds, ē st praktiski nav ko, grū ž kaut kā das bulciņ as, nesaprotamas pupiņ as, reizē m frī , un hamburgerus, pat neliek ā rā . , kurš lū gs, tas to dabū s, un pā rē jo ienes savā aizmugurē jā istabā , pirmo reizi kopš es to redzu), viņ i arī dod saldē jumu no 15 lī dz 16.
Apmeklē jiet a la carte restorā nu: zivju, ķ ī nieš u, ē ģ iptieš u, itā ļ u virtuve (jā pierakstā s 2. stā vā vestibilā no 10 lī dz 12 no rī ta), vakariņ u vietā vismaz kaut kā da daž ā dī ba.
Atseviš ķ i par internetu, protams, viss ir slikti, tikai reģ istratū rā , un jū s gandrī z nevarat nosū tī t fotoattē lu (maksas internets ir 7 USD dienā ), es noteikti iesaku jums iegā dā ties lidostā (15 USD 20 GB, ī sta 10 GB).

Nedaudz nepaveicā s ar laikapstā kļ iem no 7 dienā m 4 pū ta stiprs vē jš , un arī jū ra tobrī d bija auksta, tač u esam ļ oti apmierinā ti, jo bijā m noskaņ oti atpū sties, nevis dabū t vadus uz viesnī cu, uz kuru Es liktu pamatī gu 4-ku .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu