Brīvdienas novembrī

Rakstīts: 13 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 6 — 15 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Par pā rē jo viedoklis dalī jā s plusos un mī nusos.
Izlasot atsauksmes, biju nedaudz vī lies. Apskatī jos š o viesnī cu pirms diviem gadiem, neizdevā s.
Sā kotnē ji braucā m uz Makadi lī ci uz citu viesnī cu, meita gribē ja ar akvaparku, Tia izdomā ja datumus un cenas.
Viesnī cā ieradā mies ā tri, brauciena laiks bija 20-25 minū tes, kaut kur pē c 13 stundā m ieradā mies viesnī cā , iekā rtojā mies uzreiz, bez kavē š anā s, centrā lajā ē kā , nevis Kaskat. Cascata pē c renovā cijas. Tie, kas vē lē jā s skatu uz jū ru, piedā vā ja piemaksā t. Mums tas nav svarī gi, viņ i to uzņ ē ma ar skatu uz baseinu un galveno restorā nu.
Viesnī cas noslogojums nebija liels.
Puiš i strā dā ā tri un labi. Paldies
Numurs

Istaba nav jauna, vietā m nepiecieš ams remonts, ar noguruš ā m mē belē m. Bet, diezgan tī rs un ē rts, ar lielu gultu un pusotru meitai. Gultas tī ras, matrač i mī ksti. Dvieļ i arī tī ri, sā kumā bija divi komplekti, bet ļ oti ā tri atnesa vē l vienu, paskaidrojā m, ka istabā esam trī s. Vairā k problē mu nebija.
Istabā ir tē jas komplekts. Ū dens tika papildinā ts.
Vannasistabā viss darbojā s, maza nianse novē rsta, ziepju piederumi papildinā ti. , Ņ emam savē jos. Dvieļ i mainī ti, sū dzī bu nav.
Es prasī ju gludekli, un viņ i to atveda bez gludinā mā dē ļ a.
Uzturs
Uzturs pieciniekam dī vains, pieci nevelk.
Š ķ iet, ka visa ir pā rpā rē m, bet ir arī mī nusi: augļ iem fetas siers nav sagriezts kubiņ os, bet gan š ķ idrā stā voklī , pirmo reizi tā du redzu, tomā ti vietā m skā bi. Kas tas? Tas vienkā rš i nav pieņ emams pieciniekam.
Pavā riem pie gaļ as sadales vajag mazliet pasmaidī t un dot to gabalu, ko viesis vē las, ja ir daudz griezuma un ir izvē le, nevis ar skatienu, kas plī st no sirds. Nepatī kami. Jo ī paš i tā pē c, ka es neē du daudz. Ē dienu kalni nav par mani.
Bija ē ģ iptieš u virtuves tematiskie vakari, man arī patika zivju diena, zivis garš ī gas, garneles un krabji arī , ž ē l, ka ne visi viesi prot pareizi ē st, daudz krabju vienkā rš i izmeta. Man jautā jums ir - kā pē c ņ emt?
Reiz pavā ri gatavoja ļ oti skaistus desertu š edevrus.
A la carte patika grils, zivī m zivs ne visai garš oja, tas ir mans personī gais viedoklis, manam vī ram un meitai patika, viņ i pasū tī ja ko citu.
Bā rs

Bā rā ir pieejams viss dzē rienu klā sts: tē ja, kafija, alus, vī ns, rums, viskijs, kokteiļ i, sprite, kola utt. Biju pā rsteigta, ka pirmajā pieciniekā ir kokteiļ i un mohito, pina colada par maksu. Č etri tiek piedā vā ti bez maksas. Dī vaini. LABI. Mē s praktiski neesam dzē rā ji, bet daž reiz gribas iedzert kā du kokteili. Alkoholu labā k ņ emt savu, Ē ģ iptē slikta kvalitā te.
Pludmale
Pludmale ir smilš aina, ieeja jū rā ir smilš aina. Paradī ze ar bē rniem un arī mē s. Pludmale ir pietiekami plaš a. Vietas pietiek visiem. Sauļ oš anā s krē sli ir koka, daudziem nepiecieš ams remonts un krā soš ana, matrač i jauni un tī ri. Pī ti ž ogi - vē jstikli vietā m nobruž ā ti un prasa remontu. No mazajā m niansē m rodas iespaids par viesnī cu.
Puiš i ā tri iztī ra pludmali, labi darī ts. Piedā vā sulas, augļ us, dzē rienus. Galvenais, lai atpū tnieki neuzvedas kā cū kas. Izmeta atkritumus atkritumu tvertnē s, tur ir pelnu trauki smē ķ ē tā jiem, nevis smiltis pludmalē , kur spē lē jas bē rni, un tu pats ej.
Ir uzkodu bā rs. Jū s nevarat iet pusdienā s. Saldē jums ir diezgan garš ī gs.
Ir pā rģ ē rbš anā s kabī nes, tualetes ir tī ras, ir duš a.
Tie piedā vā arī masā ž as pludmalē un spa galvenajā ē kā .
Jū ra
Atraš anā s vieta Makadi lī cī ir visveiksmī gā kā , nav viļ ņ u un stipra vē ja. Karogs vienmē r bija dzeltens un zaļ š , nekad sarkans. Atš ķ irī bā no citā m viesnī cā m, sā kot no Azura.
Jū ra ir labā kais, kas viesnī cā ir. Silts, tī rs, ir rifs, zivis. Jū s varat snorkelē t stundā m ilgi. Ir ko redzē t. Ir tik daudz dzī vu radī bu, acis iepleš as. Plus lieliska viesnī ca.
Teritorija
Teritorija liela, kopta, sakopta, mazgā ta, sakopta. Š eit viss ir kā rtī bā .
Baseins ir ļ oti liels un tī rs.

Man ļ oti patika, ka viesnī cā m ir viena promenā des zona. No rī ta un vakarā var droš i skriet pa promenā di gar krastu no viesnī cas uz Labrandu un otrā virzienā uz Fort Arabesque. Saullē kti š eit ir pā rsteidzoš i. Esmu agrs putns, patī k staigā t no rī tiem un arī vakarā pa promenā di, atvainojos lī dz 23-00 - 23-30, tad apsardze neļ auj.
Ir aptieka, veikali ar suvenī riem, eļ ļ ā m un citā m precē m.
Vakarā no viesnī cas dodas uz Hurgadas autobusiem.
Gestrelā cija atrisina visas problē mas, paldies.
Akvaparks
Akvaparks labs, mums patika, daudz slidkalniņ u, nebija drū zmē š anā s, darbojas harmoniski. Pluss arī viesnī cai.
Animā cija
Animā cija nav pietiekami uzmā cī ga, ja gribi iet, ja negribi - neej. Tur ir viss: ū dens aerobika, joga, boč a, volejbols, vē derdejas, viesnī cas dejas utt. Ir bē rnu klubs. Viņ i spē lē jas ar bē rniem, ir saderinā juš ies. Viņ i cenš as, š eit ir pluss viesnī cai.
Vakarā notiek bē rnu diskotē ka un daž ā di š ovi.
Solī tā putu ballī te nebija, divas reizes bijā m uz kaimiņ os esoš o Sunrise (meita tieš ā m prasī ja) prom nedzinā jā m.
Tū ristu kontingents: vā cieš i, briti, poļ i, itā ļ i, baltkrievi, ukraiņ i, krievi, ē ģ iptieš i.
Jū s varat doties jū ras ekskursijā , viņ i jū s aizvedī s uz Paradise Beach, diviem rifiem, viņ i jū s labi pabaro. Kapteinis ļ ā va bē rniem turē t stū ri, bē rni bija sajū smā . Jahta liela, slodze 17-18 cilvē ki, tik lielai jahtai maz. Viss ir ļ oti pieklā jī gi. Mums patika.
Mē s devā mies uz Luksoru. Prasī ja pusdienu kastī ti un mosties. Nu, nekad nevar zinā t. Paldies, pamodos, pusdienu kastī te tika izdalī ta. Cieniet puiš i.
Ekskursija bija ļ oti patī kama, neskatoties uz dienas karstumu. Ceļ vedis ir uguns. Organizā cija laba, runā daudz interesantu lietu, atbild uz jautā jumiem, tempļ os - vispirms stā sts, tad laiks fotogrā fijai.

Kopumā pā rē jais man patika.
Nezinu vai braukš u vē lreiz, ja ekskursija nav dā rga 400-450$, uz 10 dienā m, jā , bet bū s 650-700 vai vairā k no Minskas vienai personai - tas ir dā rgi, viesnī ca ir nav š ī s naudas vē rts. Par š ā du cenu atpū tā s daudzi viesi no Baltkrievijas.
Saskaņ ā ar to atpū tnieku atsauksmē m, kuri ir bijuš i Tijā pagā juš ajā gadā un vairā k, tas bija daudz labā k.
Ja ir jautā jumi, atbildē š u uz visiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu