Šī ir tālu no piecām zvaigznēm, vāja viesnīca

Rakstīts: 1 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 31 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 6.0
Tikko atgriezos no viesnī cas, iespaidi ir divē jā di. . .
No plusiem - jū ra lieliska, labs saulriets, smiltis, netā lu no krasta ir arī koraļ ļ i, lai bē rni varē tu redzē t zivis. Akvaparks forš s, bē rni priecī gi. Ē diens ir, izsalcis nebū si, tikai vē ders nemitī gi sā pē ja, tur dzert, bez ū dens tikai kolas-sprite un jupi, nu, vietē jais alkohols un viss.
No mī nusiem - viesnī ca ļ oti izmirusi, š ķ eldoti bruģ akmeņ i, lobī juš ā s sienas, pa teritoriju periodiski lido atkritumi, istabas ļ oti nolietotas, mainī jā m istabu, bet izrā dī jā s gandrī z tikpat slikti, no griestiem pilē ja ū dens sā kumā bija klā ta ar dzelteniem traipiem, krā ni kaļ ķ os , viss dauzī ts, saskrā pē ts, skapja durvis jau no vecuma sabruks, rozetes krī t ā rā , ar pirkstu rā dī ja apkopē jai kas pil ko labot, un ko labi mazgā t ar lī dzekli, viņ a staigā smaidī dama, saka, ka esi stingra.

Personā ls nav ne slikts, ne labs - nē , ir, protams, tā di, kas strā dā tū ristu labā , kuri smaida, komunicē , bet tas, visticamā k, ir viņ u rakstura dē ļ . Kadru ir daudz, it kā kaut ko dara, bet efektivitā te zema, laikam algas mazas.
Logi ir netī ri visur, pat pie galvenā s ieejas. Var redzē t, ka vadī ba ir ļ oti slikta.
Animā cija ļ oti vidē ja, pludmalē ir daudz gobiju, no rī ta vienmē r vajadzē ja iztī rī t sev nelielu teritoriju pie solā rija.
Vai brauksim uz turieni vē l, laikam jā , ja vien cena ir adekvā ta š ai viesnī cai, jo braucam uz jū ru. Š ī s ir ļ oti vā jas 4 zvaigznes, un pē c tam pirmā s rindas un teritorijas dē ļ . Par š o naudu mē s devā mies uz divā m klasē m augstā kiem nosacī jumiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu