viduvējs

Rakstīts: 15 aprīlis 2018
Ceļošanas laiks: 7 — 14 aprīlis 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 6.0
Acī mredzot ne 5 zvaigznes, bet mē s to izvē lē jā mies kā budž eta iespē ju.
Viesnī cai nepiecieš ams remonts (piemē ram, fē ns istabā ir aplī mē ts : ) un laba uzkopš ana (personā ls ļ oti slinks)
Baseins ir izklā ts ar kaut kā du plē vi, tur praktiski neviena nav. Akvaparks ir forš s: ir daudz daž ā du slidkalniņ u visiem vecumiem, bet es joprojā m nesapratu robotu grafiku.

Ē diens: izsalcis nepaliksi, bet diē tiskā s ē dienkartes vispā r nav, un jū ras veltes ir ceptas zivis un sautē ti kalmā ri. Vakarā viņ i gatavo gaļ u uz grila. Starp citu, otrajā stā vā ir restorā ns ar tā du paš u sortimentu, bet interjers ir vienkā rš ā ks un cilvē ku mazā k. Viņ i neiekļ uva a la carte: jums jā piesakā s iepriekš , un interjers nemaz neinteresē ja. Personā ls ir vienkā rš i š ausmī gs: lē ns, vairā k centī gs nekā darbs (izņ emot bā rmeņ us un puiš us 2. stā vā ). Starp citu, pagatavoto kafiju gatavo tikai veikalā un ū denspī pes bā rā (2 USD).
Pludmale laba, plata, ir vietas bē rniem, kur draiskoties, ir salas ar koraļ ļ iem un zivī m, smilš aina ieeja jū rā . Bet viesnī cai ir tikai piestā tne ar kuģ iem, un blakus esoš ā s viesnī cas apsargs ar pakā pieniem nelaiž uz blakus esoš ā pontona.
Animā cija ir vā ja: dejas, rī ta vingroš ana, kaut kas ī ss bē rniem (no rī ta tas viss ir pludmalē ), volejbols, š autriņ as...Es nekad tos neatradu bē rnu klubā . Vakarā mini disko un š ovs (daž reiz par maksu : ))
Pē rciet suvenī rus un dā vanas tirgos ekskursijā s, kaulē jieties (no gidiem saņ emsiet 4-5 reizes vairā k nekā viesnī cā vai ī paš os veikalos).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu