Dzīvojamā istaba, milzīga platība, skaista pludmale

Rakstīts: 29 marta 2018
Ceļošanas laiks: 21 — 28 marta 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Uz vietas piesaistot milzī gu akvaparku, jo viņ i atpū tā s kopā ar bē rniem. Un, godī gi sakot, viņ š attaisnoja cerī bas. Bē rni ir sajū smā . Mē s braucā m, peldē jā mies. Ī sā k sakot, kur likt mazo enerģ ijas lā zeru enerģ iju.
Patiesī bā pati viesnī ca "nav jauna", tač u tai ir sava pievilcī ba. Ē ģ iptes kultū ras autentiskums, tā teikt.
Ī paš s paldies animatoriem. Katru vakaru jauna interesanta programma. Esam aktī va un sportiska ģ imene. Tā pē c arī futbols, volejbols, š autriņ as pludmalē neiztika bez maniem puiš iem. Es tiku augstu no ū dens un stepa aerobikas. Un dejas ....vē derdejas ....super. Animatora harizma nevienu neatstā s vienaldzī gu.

Restorā ns. Ē diens garš ī gs, daudzveidī gs, labi pasniegts. Darbinieki ir pieklā jī gi, daž kā rt pat samulsuš i no š ā das pā rmē rī gas uzmanī bas.
Patī kams pā rsteigums bija mana dē la apsveikums dzimš anas dienā zivju restorā nā . Tik skaisti un krā saini tika nodziedā ti apsveikumi ē ģ iptieš u stilā.
Tā kā Wi-Fi bija tikai reģ istratū rā , daļ u stundas mums nā cā s pavadī t vestibila bā rā . Bā ra personā ls ir draudzī gs un patiesi harizmā tisks.
Pirmajā vakarā viņ i saņ ē ma animatora Vlada ielū gumu uz kobras izrā di. Kopš tā s dienas nav izpalikts neviens vakara raidī jums. Un Vlads kļ uva par mū su iecienī tā ko animatoru un kā ceļ vedi š ajā austrumu pasaulē.
Daudz pozitī vu emociju.
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu