Viss ir labi, visi ir laimīgi

Rakstīts: 18 novembris 2018
Ceļošanas laiks: 7 — 17 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Tikko lidojā m mā jā s no Ē ģ iptes un atkal gribu uz viesnī cu))) Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tā , ka mums ir divi bē rni, tā pē c gribē jā m pludmali un slidkalniņ us un vē lams sporta infrastruktū ru. Karaliskajā makadi viss sakrita, plus labs vē rtē jums, plus ieteikums no draugiem, kas te bija agrā k.
Viesnī cā nokļ uvā m 8-9 no rī ta uzreiz paķ ē rā m rokassprā dzes un aizsū tī jā m brokastī s. Solija sā kt reģ istrē š anos 10.00, ar vietu brī vī bu. Kamē r brokastī jā m mums jau bija sagatavoti numuriņ i. un ā tri iekā rtojā mies. Nē.10-20 dolā ri pasē nav vajadzī gi. Recepcijā tā pat kā visi sastaptie darbinieki runā angliski un krieviski. Pulksten 11 jau peldē jā mies jū rā . Dzī vojā m standarta, 3 gultas, kravas automaš ī nas, plazma, ledusskapis, kondicionieris, fē ns, seifs, viss darbojas, istaba ar balkonu. Internets. Tas ir visur, visā viesnī cā un pludmalē , jū s varat brī vi veikt videozvanus.
Ir privā ts rifs. Sā kumā netā lu no krasta ir mazs, bet zem paš ā m bojā m ir vairā k. Ir ļ oti interesanti nirt, zivju daudz. Periodiski nogā ze peldē ja gar krasta lī nija 2 metru dziļ umā .

Ē diens. Ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Domā ju, ka katrs var atrast kā du gardumu sev))
Animā cija. Puiš iem ļ oti patika. Viņ i nemitī gi ir noskaņ ojuš ies un cenš as nodot cilvē kiem visu savu pozitī vo. )Katru vakaru nā ca dziedā tā ji, kuri uzstā jā s uz skatuves. Amfiteā trī animatori iestudē ja daž ā das izrā des, kas bija interesantas gan pieauguš ajiem, gan bē rniem.
Sports. Lielā ko bē rnu (11 gadi)) praktiski neredzē ju). No rī ta volejbols, ū denspolo, slidkalniņ i, teniss, vakarā futbols, basketbols...
Mē s ar nož ē lu atstā jā m viesnī cu, bet apsolī jā m atgriezties!! ! ))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu