Pirmā viesnīca, kas man pietrūkst un uz kuru vēlos atgriezties

Rakstīts: 3 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 19 — 28 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Pirmkā rt, manos noteikumos nav paredzē ts doties uz viesnī cā m, kurā s jau esmu bijis. Es vienmē r domā ju, ka ir miljons viesnī cu, kurā s es neesmu bijis, un man tur ir jā iet. Tač u š oreiz viss ir mainī jies. . .
Brauciens bija sarunā ts mammai, lai nosvinē tu savu 65. dzimš anas dienu. Man ļ oti gribē jā s atstā t viņ ai patī kamu iespaidu par Ē ģ ipti, kurā viņ a bija pirmo reizi. Viesnī cā bijā m arī es un mana meita. Tā tad visā m trim paaudzē m, kas atradā s š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā , pā rē jais atstā ja neizdzē š amu patī kamu iespaidu. Viņ š bija lielisks. Es gribu to atkā rtot. Mamma bija pilnī bā pā rsteigta.
Un tagad kā rtī bā .
Norē ķ ins

Viesnī cā ieradā mies ap 18:00. Nokā rtojā s zibens ā trumā , 15 minū tē s. Viņ i man iedeva stū ra istabu 26. ē kā . Numurs ir grezns, plaš s un tī rs. Jautā jumu viņ am vispā r nebija. 5 minū tes pē c reģ istrē š anā s piezvanī ja, vai viss ir kā rtī bā . Vienī gais, ka mammai bija ļ oti grū ti, viņ ai sā pē ja kā jas un bija jā iet tā lu lī dz ē damzā lei, tad lī dz jū rai. Bet pē c pieprasī juma, pē c 2 dienā m, tiklī dz parā dī jā s brī va istabiņ a, bez problē mā m, bez papildus maksā jumiem, tikā m pā rcelti uz 12. korpusu. Ļ oti ē rti. Aizveries, mamma priecā jas. Vienī gais mī nuss ir 2 gultas un izvelkamais dī vā ns ar baigo sietu. Gulē t bija ļ oti neē rti.
Numurs
Istaba laba, izremontē ta tī ra, pilnī gi jauna, svaiga. Mē beles ir labi koptas. Vannas istabā bija visi duš as piederumi - laba kvalitā te (duš as ž eleja, š ampū ns, kondicionieris, ķ ermeņ a pieniņ š ). Nav nepiecieš ams ņ emt savu. Labi sakopta neatkarī gi no dolā ra vai tā neesamī bas. Vienī gā s minū tes - dvieļ i. Nez kā pē c mums tos iedeva pa trim 1 lielu : ))). Nā cā s gaidī t un zvanī t uz reģ istratū ru. Bet tā s ir mazas lietas. )
Gida Anex tū re - Hasana. Nā kamajā dienā stundu runā ja par to, ko mē s jau tik labi zinā m, daudz par ekskursijā m. Tā rezultā tā tika iztē rē ts daudz laika. Bet gids palī dzē ja atrisinā t jautā jumu ar numuru, par ko viņ am ī paš s paldies! Mē s devā mies ceļ ojumā uz Luksoru. Tā bija izš ķ ē rdē ta nauda. Ekskursija nav nekas. Lai tiktu tā lu, izskatī jā s nedaudz, 60 dolā ri par smarku. Es zvē rē ju neņ emt ekskursijas no gidiem. Pierakstī jā mies arī Hurgadas apskates ekskursijai. Skaisti!!! ! ! Ļ oti pozitī va tū re! Ļ oti dvē seliski, patika! Tū risma vadī tā js Dž amals pastā stī ja daudz interesanta, visā di palī dzē ja sazinā ties ar ē ģ iptieš iem. Super!! !
Uzturs

Ē diens bija daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs. Bija pat borš č s un pelmeņ i, kas mū s ļ oti pā rsteidza. Reiz sestdien tur bija garneles. Arī ļ oti pikanti. . . Viesmī ļ i ļ oti draudzī gi. No rī ta tika atnesta gan svaiga, gan dabī ga kafija. Ē damistaba ir tī ra. Vienī gais – gribē tos vairā k jū ras velš u.
Apmeklē jā m a la carte restorā nus – Vidusjū ras, Ā zijas, Amerikas, itā ļ u. Vidusjū ras prieks! Jū ras veltes ir ļ oti garš ī gas. Visi smaidī gi, ļ oti pozitī vi, sirsnī gi un lieliski! Paldies!
Ā zijas. Bija 2 reizes un vizī tes ir tik daž ā das - krasi. Viss bija noliktavā pirmo reizi. Otrajā reizē viss bija saburzī ts, pī les nebija. Ja nebū tu pirmā reize, es viņ am liktu 1 punktu no 5. Jā iet ar labu garastā vokli un bū s super!! !
itā ļ u valoda. Garš ī gi! ! ! Lielisks serviss.
Amerikā nis - nekas. Nepavisam nepatika.
Ē dinā š ana baseina bā rā . Pica ir garš ī ga. Burgeri, sviestmaizes - viss ir garš ī gi. Ir saldē jums.
Alkohols, tā pat kā visur Ē ģ iptē , ir briesmī gs. Vienī gais, ko varē ja dzert, bija alus. Bet ne jau tā pē c es š eit ierados. . .
Pludmale
Protams, ir problē mas ar vietā m. Pirmajā s dienā s viņ i ieradā s pulksten 9, vietu nebija. Man vajadzē ja kaut kur apgulties, ar kā du kaimiņ os. Neskatoties uz to, ka vietu rezervē š ana ir aizliegta, sauļ oš anā s krē sli tiek aktī vi ņ emti un atstā ti. Kad viņ i redzē ja, ka mantas un dvieļ i tiek savā kti maisos, viņ i parakstī ja solā rija numuru un nodeva to dvieļ u izsniegš anai. Tad viņ i sā ka nā kt pulksten 8.8-15, vietas pirmajā rindā vienmē r ir aizņ emtas, otro un treš o rindu var droš i ieņ emt.
Pludmale ir super tī ra. Smiltis ir tī ras, aplaupī tas, smiltī s nav izsmē ķ u.

Ieeja jū rā ir maiga, smilš aina. Apavi nav vajadzī gi. Ī paš i patika, ka ļ oti ā tri sā kas dziļ ums. Ū dens ir super dzidrs. Sunrise Beach rifs noteikti ir mazs, bet ļ oti krā sains. Ir vairā kas zivju klaunu (Nemo) ģ imenes, kuras neesam redzē juš i pat Marsa Alam. Ir ļ oti interesanti viņ us skatī ties.
Bet tuvē jā viesnī cā krā š ņ ā kais rifs ir Fort Arabesque. Viņ i atlaida bez problē mā m. Glā bē ji vienmē r sveic Saullē ktu : ) Mē s ar meitu varē jā m stundā m ilgi peldē t, skatoties zivis, un katru reizi zivis mainī jā s atkarī bā no dienas, paisuma, bē guma, utto, vakara utt. Tas ir neticams skats!! ! ! Mana meita pirmo reizi deva priekš roku jū rai, nevis baseinam. Dzī vī gs, spilgts rifs ar milzī gu zivju skaitu. Cilvē ki redzē ja gan bruņ urupuč us, gan barakudas. Mē s papildus redzē jā m tikai kalmā rus. Tas bija ļ oti forš i.
Vē jš bija niecī gs. Pā rsvarā klusa, viesnī ca lī cī .
Vakarā bija vē ss, uzvilkā m blū zes. Pē dē jā vakarā pat uzvilku vieglu jaku, jo Pū ta ļ oti stiprs auksts vē jš .
Animā cija. Puiš i smagi strā dā . ES redzu. Tas ir interesanti. Mamma ar tā du prieku skrē ja uz aerobiku, kas mani ļ oti pā rsteidza. Un tad vē l 2 stundas stā stī ja, cik forš i bija. Bē rns piedalī jā s Holijā pludmalē . Mež onī gs prieks. Gan veci, gan jauni svieda viens otru ar krā su. Ļ oti krā saini un pozitī vi! Ž ē l, ka neapmeklē jā m putu diskotē ku. Bet to atstā sim nā kamajai reizei : )
Vakara programma ir pelnī jusi ī paš u uzmanī bu. Tā ir dzī vā mū zika uz ielas un uzstā š anā s amfiteā trī . Aicinā ti mā kslinieki ar interesantā m programmā m. Mē s staigā jā m katru dienu. Pats amfiteā tris ir nosegts, ir daudz vietu. Mā kslinieki skaistos dā rgos tē rpos.

Visa viesnī ca ir ļ oti draudzī ga, viss personā ls ļ oti draudzī gs, visi smaida, novē l labu vakaru. Reģ istratū rā saka – nav tā das problē mas, ko š obrī d nevarē tu atrisinā t.
Viesnī ca kopumā atstā ja ļ oti pozitī vu iespaidu.
Paldies par lieliskajā m brī vdienā m!
Es gribu š eit atgriezties vairā k nekā vienu reizi.
Es ļ oti iesaku viesnī cu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu