Lielisks ēģiptietis 5

Rakstīts: 18 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 16 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cu izvē lē jā s pē c atsauksmē m un nekļ ū dī jā s.
Pludmale ir lieliski piemē rota tiem, kam rū p smilš aina ieeja jū rā . Viss tī rs, sauļ oš anā s krē sli vienmē r bija brī vi, atbraucā m 8 no rī ta un varē jā m mierī gi ieņ emt vietu pie jū ras pirmajā rindā , kas bija ļ oti patī kami, jo citā s viesnī cā s cilvē ki iekā rtojā s pie jū ras laikam no 6. no rī ta)) Bet tā das problē mas nebija.
Jū ra ir super, ir pat neliels koraļ lis, kur var redzē t interesantas zivis, starp citu, mē s pat redzē jā m astoņ kā ji, bet blakus viesnī cas pludmalē Fort Arabesque jau ir daudz interesantā ks rifs, mē s tur gā jā m katru no rī ta, lai noskatī tos zivis.

Teritorija liela un kopta, nemitī gi kaut ko pļ auj un stā da.
Virtuve ir ļ oti personiska, liela gaļ as ē dienu un piedevu izvē le un salā ti un saldumi, un galvenais, viss ir garš ī gi. Un a la carte restorā ni mani patī kami pā rsteidza ar gardiem naš ķ iem.
Personā ls, kā izlase, cenš as, lai jū s justos ē rti, un par š o liels paldies! Un bā rmenim, kurš gatavoja gardus mohito pie ģ imenes baseina.
Istabas: visas svaigi tī ras sienas ir baltas, var redzē t, ka aizkari nesen nokrā soti, tī ri vannas istabas piederumi bija š ampū ns, kondicionieris, duš as ž eleja un ķ ermeņ a krē ms.
Vā rdu sakot, no pā rē jā m š ajā viesnī cā tikai labas atmiņ as.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu