Viesnīca nav manā gaumē, bet nākamreiz iešu tikai uz turieni

Rakstīts: 20 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 6 — 14 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Es meklē ju kaut ko lī dzvē rtī gu Marsa Alam, bet tas neaizņ ems tik daudz laika ceļ ā . Stella Beach pilnī bā atbilst š iem kritē rijiem.
Prieks pievienoties. Paņ ē ma labus nesē jus (Wind Rose un UIA). Izbraukš ana no Kijevas tika pā rcelta uz agrā ku datumu (pirmo reizi ar to saskā ros) un rezultā tā dā vanā saņ ē mu pilnu peldē š anas dienu.

VIESNĪ CA. ISTABA
7 no rī ta mū s atveda uz viesnī cu. Gaidī ja reģ istrē š anos lī dz 9:20. Tajā paš ā laikā viņ a varē ja droš i staigā t pa viesnī cu un pat peldē ties. Bet viņ i izrakstī jā s precī zi laikā.12:00. Tajā paš ā laikā lī dz 15:00 varē ju droš i izstaigā t teritoriju, peldē ties un ē st.

Numurs bija 3007. Ļ oti tuvu pludmalei un pontonam. Istaba ir jauka. Tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs. 2 pudeles ū dens dienā katrā numurā . Tualetes piederumi. Kondicionieris atrodas ē rtā vietā - atvē sina un nepū š . Ļ oti ē rts seifs. Istabu puika labi uzkopa. Atstā ja dolā ru. Tač u naktī s reizē m lidoja odi, no kā fumigators neglā ba.
Jauka liela Hangout viesnī ca. Tas ir tas, kas man ī sti nepatika. Man nepatī k trokš ņ ainas viesnī cas. Galvenais kontingents ir vā cieš i. Man bija prieks, ka viesnī ca ir ieslodzī ta par invalī du atpū tu. Tas ir vienkā rš i lieliski, ka viņ i var pilnī bā atpū sties un saņ emt papildu uzmanī bu no viesnī cas personā la.

INTERNETS, WIFI
Es papildinā ju savu SIM karti Dzī ve Kijevā , nopirku SIM karti Orange Hurgadas lidostā - galu galā - nebija interneta !!!
Zvanī ju uz Life support, tiku cauri 1 reizi no 20. Nospļ ā vu.
2 ceļ vež i mē ģ inā ja iestatī t Ē ģ iptes SIM karti Orange, tas nedarbojā s. Spļ ā viens.
WI FI ir ļ oti vā jš . Ē d pulksten 7:00 vai 23:00. Pā rē jā laikā tas ir pilnī gi blā vi.
Tas ir, kam nepiecieš ams internets, lai strā dā tu, meklē jiet nopietnā kas iespē jas.

UZTURS
Guzzling. Ir viss katrai gaumei, arī jū ras veltes. Nevienā citā viesnī cā iepriekš nebija tik garš ī gs ē diens. Fairose 3. stū ri Marsa Alam var nedaudz salī dzinā t, bet Stella Beach ir daudz stā vā ks.
Restorā ns ir milzī gs, ar daudzā m atseviš ķ ā m zonā m. Jū s vienmē r varat atrast atseviš ķ u galdu.

PLUDMA. JŪ RA

Vienmē r ir daudz bezmaksas ē rtu sauļ oš anā s krē slu. Pontons 500 m. Sā kumā bija š oks. Man patī k peldē ties jū rā . Bet tad sapratu, ka š ī ir iespē ja pē c ē š anas nedaudz iedegties un sakratī ties - man patika. Ļ oti ē rtas kā pnes snorkelē š anai. 300 m attā lumā ir kā pnes peldē š anai, kur tas ir sekls. Pie nobraucieniem ū denī ir ē rtas kastes, kur ielikt glā zes, ū deni, dvieli utt. No krasta peldē t nemaz nevar.
Man liels trū kums ir tas, ka pa ceļ am no pludmales nav duš u/krā nu, nomazgā jiet kā jas no smiltī m

SNORK
Labajā pusē rifs ir ievē rojams dziļ ums, koraļ ļ u ziņ ā ne pā rā k krā sains, bet tur biež i vien karā jas divmetrī gs murē ns (ar to peldē ja gar rifu gandrī z 3 minū tes) https://www. youtube. com/watch? v=rdkhTpM3fJ8&t=5s
Es tur redzē ju bruņ urupuci, imperatora eņ ģ eli, jū ras č ū sku, bukszivi, dzeloņ rajas. Pirms Harmonija nepeldē ja apmē ram pusceļ u.
Tas vienkā rš i nebija interesanti rifu ziņ ā , bet vienkā rš i negribē jā s peldē t
Kreisajā pusē rifs ir sekls, krā sainā ki koraļ ļ i, vairā k zivju, 2 reizes redzē ju astoņ kā jus (vienam pat sveicinā ju), 1 reizi ē rglis dzeloņ raju, mazs murē ns, ezis, lauvzivs utt. pusē , un jū s nokļ ū stat rifā uz blakus esoš ā s viesnī cas Kleoparta pontona
Katru dienu daž as interesantas tikš anā s. Es, piemē ram, spa skatos pā ris lauvu zivtiņ as (viņ u zivtiņ as tiek attā rpotas), nedaudz pagriež u galvu, OP! Ir arī liela ezis zivtiņ a un tai apkā rt darbojas mazas zivtiņ as un iekš ā saved skaistuli kā rtī bā ))) https://www. youtube. com/watch? v=nJv2amUrIoo&feature=youtu. bū t
Varat doties uz viesnī cas Fort Arabesque rifu - daudz krā sainu zivju un ne dziļ i. Tur es satiku lielu astoņ kā ji, kurš uzstā jā s š ovā , https://www. youtube. com/watch? v=9-Ib0VUBTZI

krokodilu zivis, visuresoš ie dzeloņ rajas uc Pastaiga no Stellas 25-30 minū tes. Es devos 6:00, vieglā k ir iet atpakaļ pa promenā di (celiņ u starp viesnī cā m) nekā pa pludmali.
Es arī vairā kas reizes pa ceļ am leju pludmales duš ā s, jo jau 8 ir karsts )))
Lasī ju, ka ziemeļ u ekstrē mā kajā viesnī cā ir krā š ņ s rifs. Es godī gi devos uz turieni, lai pā rbaudī tu, vai viņ i man ļ aus iziet cauri viesnī cā m un cik ilgi tas prasī s. Iet tur uz stundu. Attiecī gi un atpakaļ arī . Droš ī ba neapstā jas. Es devos uz turieni, lai izpē tī tu bez maskas un spurā m. Vē lreiz darī t š o ceļ u vē lme bija zudusi.
Atš ķ irī bā no Marsa Alam - tur nav tik grezni koraļ ļ i, delfī ni, Napoleoni, daudzi bruņ urupuč i, dugongi. Citā di lielisks konkurents Marsa Alam.
TURĒ JUMI. IZKLAIDE
Iesaku doties ekskursijā - Super Utopia. Viņ i ved pa salā m ar un bez rifiem.
UZMANĪ BU. 1. pietura - brauciens ar planš eti un banā nu, otrā pietura uz pilnī gi beigtiem rifiem. Nekā interesanta. Jū s nevarat paņ emt kameru. Un š eit ir treš ā pietura uz krā š ņ ajiem rifiem ar krā sainā m dzī vā m radī bā m - neaizmirstiet par kameru.
4 pieturas tikai uz skaistas mazas salas. Tas maksā.18 dolā rus. Nodroš inā š u kontaktu. Un ja ņ em no viesnī cas ceļ vež a - 60 dolā ri. Sajū ti atš ķ irī bu!
Piramī das, Sfinksa, Kairas muzejs - atstā ja 2:00, ieradā s 23:00. Rū pē ties par uzturu. Ar pusdienu kastī ti un pusdienā m nepietiek. Netē rē jiet naudu, lai iekļ ū tu piramī dā - tikai caurums pagrabā . Kairas muzejs ir lielisks! Bet kopumā - bū tu labā k, ja es veiktu papildu peldē jumu. Vī lies. Tas maksā.115 dolā rus.


Esmu ļ oti gandarī ts, ka atradu Marsa Alam analogu un tagad nepavadī š u 2 dienas no ekskursijas tikai ceļ ā . Un kad man pietrū kst dugonga, tad protams Marsā )))
Atvainojos par savvaļ as dzī vnieku fotogrā fiju. Es tos izgriezu no video (neesmu eksperts) un kvalitā te nebija ī paš i laba
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu