laba viesnīca relaksējošām brīvdienām

Rakstīts: 7 decembris 2017
Ceļošanas laiks: 25 novembris — 5 decembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Sveiki! Apskatu sā kš u ar ieraš anos viesnī cā ! Lī dz mū su ieraš anā s brī dim viesnī ca bija noslogota par 64% (kā uzzinā jā m nedaudz vē lā k), numuriņ u iepriekš nerezervē jā m un reģ istratū rā prasī ja numuru, kas nav pirmajā stā vā ! Un mums uzreiz atbildē ja, ka nav brī vas istabas un varam pā rvietot gultas kopā , mē s atteicā mies un mums uzreiz piedā vā ja istabu ar lielo divguļ amo gultu (varbū t palī dzē ja š okolā de)! Super! Tiklī dz mū s ieveda uz istabu mē s noelsā mies! ! ! No š ausmā m)) Skaitlis gadu gaitā tika nedaudz nogalinā ts)) Nu, ak, tad viņ i vienkā rš i tam nepievē rsa uzmanī bu! Pē c reģ istrē š anā s mums uzreiz piedā vā ja pavakariņ ot (vē lā s vakariņ as 22:30).
Par ē dienu varu teikt, ka badā nebū s jā mirst ! ! ! Brokastī s vienmē r ir omlete, pagatavota pē c jū su vē lmes, vienmē r ir pankū kas, desiņ as, dā rzeņ i, augļ i, kū ka, izvē le ir milzī ga! vienmē r desiņ as, bet tā s nav ē damas (papī rs)! Pusdienā s un vakariņ ā s nav jā ē d desa, jo. gaļ a (liellopa gaļ a, vista, tī tars, kamielis, paipala) un zivis ir lieliski! ! ! Un vispā r turku ē dienu izvē le nav ī paš i sliktā ka! Bijā m arī uz a la carte restorā nu, bijā m tikai uz vienu no 4, Levansky, mums ļ oti patika apkalpoš ana, ē dieni un servē š anas ē dieni, ejiet un nenož ē losiet! viņ i negā ja uz atpū tu un tik labi pabaroja) pludmalē restorā nā pusdienā s deva makaronus ar gaļ u un hamburgerus, frī kartupeļ us, dā rzeņ us, augļ us un saldumus, lai jū s varē tu bū t pie jū ras lī dz saulrietam! Pusdienas pludmalē no 13.00, bet bā ri no 10.00!
Kas attiecas uz jū ru, tad plū dmaiņ as ir biež as, tā pē c bē rni un peldē t neprotoš i neatradī s vietu, kur atpū sties, tā pē c uzreiz teikš u, neuztraucieties, tur ir piestā tne apmē ram 400 metru garumā , kura vidū un beigā s ir kur ienirt un nopeldē ties! Mola galā dziļ ums ir apmē ram 4 metri vai vairā k! Ir skaisti koraļ ļ i un zivis! nekā du problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem pludmalē ! bet vietas pie siltā baseina vienmē r ir aizņ emtas!

Par animā ciju varu teikt vienu ! ! ! Puiš i smagi strā dā ! ! Labi padarī ts! ! ! izklaide vienmē r ir 5+ !! ! Milzī gs sveiciens Maš ai !! !
Attiecī bā uz brokastī m, ko viņ i dod viņ iem lī dzi, t. i. pusdienu kaste, varu teikt ī si - 3 punkti! Tas, ko viņ i ieliek iepakojumā , pat nevelkas uz 4 zvaigž ņ u viesnī cu! (sausie rullī š i, banā ns, ā bols, sula un ū dens)
Tī rī š ana velk uz 4, bet gulbji tika vē rpti gandrī z katru dienu par $)))
Tiem, kas lasī juš i par senzo Mall, tur nekā lē ta nav, izņ emot Granā tā bolu pā rtikas veikalā !
Kas vē las doties ekskursijā s, TEZ TOUR piedā vā ceļ ojumus par ļ oti nelielu naudu!
Interneta viesnī cā var teikt, ka nav, ir tikai vestibilā un nav, tā pē c SIM karti labā k pirkt lidostā vai Miš as veikalā , kas atrodas viesnī cas teritorijā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu