Laba viesnīca ar skaistu teritoriju

Rakstīts: 19 janvārī 2022
Ceļošanas laiks: 9 — 16 janvārī 2022
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c mū su tū roperatora ieteikuma : ) un nenož ē loja ne minū ti! Viesnī cā ieradā mies 6 no rī ta, solī ja reģ istrē ties pē c 11. Uzreiz izsniedza rokassprā dzes, kas ļ ā va 7os dabū t brokastis un mierī gi izpē tī t viesnī cu. Bezmaksas Wi-Fi vestibilā ar diezgan labu ā trumu padarī ja mū su gaidī š anu ē rtu. Turklā t pē c 10 mē s bijā m apmetuš ies. Numuriņ š tī rs, ē rts ar skatu uz baseinu 3. stā vā . Ē kā ir lifts.

Netā lu no mū su ē kas atradā s apsildā ms baseins un bā rs (vislabā k, ja jū ra ir vē jaina). Lai gan Stella Garden ir otrā lī nija uz jū ru, ejot kā jā m, jū s varat staigā t garā m veikaliem un pirmā s lī nijas viesnī cai. Ja esat pā rā k slinks, autobuss kursē ik pē c desmit minū tē m. Pati pludmale ar pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, saulessargu un lielisku jū ru. Pludmales bā rā , animā cija. Skaists koraļ ļ u rifs no pontona. Peldē ju ar prieku. Bē rniem ir ieeja jū rā no krasta. Viesnī cā ir daudz bē rnu.

Ē diens gan pieauguš ajiem, gan bē rniem ir garš ī gs un diezgan daudzveidī gs. Serviss ir visaugstā kajā lī menī . Vakarā abā s viesnī cā s ir animā cija un mē s paš i izvē lē jā mies, kur mums bū s jautrā k. Viesnī cā ir daudz daž ā du tautī bu tū ristu. Man ļ oti patika. Ī paš s paldies personā lam: ļ oti neuzkrī toš i no pusvā rda padarī ja mū su uzturē š anos ē rtu. Atradā m jaunus draugus un ceram te vē l atgriezties...: ).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu