Četras dienas Makadi līcī

Rakstīts: 30 decembris 2021
Ceļošanas laiks: 16 — 19 decembris 2021
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Atpū tā mies 4 dienas, decembra otrajā dekā dē .
Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā ar viesnī cas Stella li Mare pludmales koplietoš anas zonu.
Nav tuvu jū rai. Teritorijā ir viens apsildā ms baseins (30 "c) - viss ir tajā un ap to...Ja vē laties ē rti sauļ oties, varat apgulties pie cita baseina...(pā rē jie baseini ir 18" c)
Virtuve ir ē dama, bet ne vairā k...Restorā ns ir diezgan netī rs - mī ksti krē sli ir š ausmī gā s vietā s. . š ķ ī vji vienmē r ir slikti mazgā ti.
Numuri ir pē c remonta, ļ oti labi - tieš i tā , ļ oti, salī dzinot ar kopē jo iespaidu par viesnī cu . . bija 2952. gadā .

Wi-fi ir sā pe. . . nevienā pieciniekā neko tā du neesmu redzē jis. . . tas ir tikai recepcijā , ja gribi istabā - 5 € dienā vai 10 € - 3 dienas. . .
Starp viesnī cā m ir tirgi un viena aptieka - cenas ir divas lī dz trī s reizes augstā kas nekā parasti...30 kilometrus lī dz senzo tirdzniecī bas centram Hurgadā , Uber, lai palī dzē tu (5-7 USD vienā virzienā )
Jū ra...pludmale ir liela, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, bet ir ļ oti maza aizsardzī ba pret vē ju...tā pē c viņ i nevarē ja ilgi sē dē t pludmalē...))) arī nebija reā li peldē t aukstā vē ja dē ļ . )), bet, spriež ot pē c viļ ņ iem (! ), tas nav ī paš i sekls.
Ja š ī s divas viesnī cas (dā rzs un pludmale) ir atzī mē tas kā pirmais un otrais Makadi lī cī...ir bail iedomā ties, ka pā rē jā s! )))). . .
Ja dabū tū ri par mazu naudu, tad, protams, var pievē rt acis uz daudz ko un doties, mainī t situā ciju.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu