Izcila viesnīca

Rakstīts: 17 marta 2020
Ceļošanas laiks: 8 — 15 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Uzreiz jā saka, ka esam bijuš i daudz kur - Spā nijā , Melnkalnē , Turcijā un, protams, Ē ģ iptē vairā k nekā.20 reizes.
Lieliski 5*. Ē diens galvenajā restorā nā ir super, kā jau rakstī ja komentā ros “kauš anai”)))) - katru dienu ir jū ras veltes un zivis, vistas un liellopu gaļ a pietiekamā daudzumā , lai nebū tu rindu : ) Priecē tas, ka viss tieš ā m garš ī gs, un nevis mī klā un sā ļ š un piparots, kā tas biež i notiek Ē ģ iptē : ) Vienmē r ir grils, daudz salā tu un sieru. Pietiekamā sortimentā ir arī deserti un augļ i.
Istaba nav slikta, kā jau Ē ģ iptei, plaš a, viss darbojā s. Viņ i labi attī ra.

Teritorija tieš ā m ļ oti sakopta, sakoptā kie baseini un apkā rtne. Baseins ir apsildā ms, bet viens no daudzajiem ir galvenais. Jauka pludmale, 10 min. staigā t vai 5 min. par pā rsū tī š anu no reģ istratū ras.
Pludmale milzī ga, brī vu vietu var atrast jebkurā diennakts laikā . Pontons ir garš , nav ī paš i ē rti iet ar vē ju, kaut kur pa vidu ir sekla lagū na ar ē rtiem pakā pieniem ieieš anai jū rā . Rifs nav teikt, ka š iks.
Animā cija ir diezgan aktī va: stiepš anā s, joga, ū dens aerobika, bocia, volejbols, dejas. Vakaros dzī vā mū zika un visa veida izklaides pasā kumi.
Cenas un kvalitā tes attiecī bas ziņ ā mums tā izrā dī jā s labā kā viesnī ca. Un cilvē ki, kas tur strā dā , to padara par tā du un padara atpū tu ē rtu un neaizmirstamu. Visas mū su vē lmes tika ņ emtas vē rā , par ko ī paš s paldies uzņ emš anas vadī tā jam Mohammedam un gestrelā cijai Marinai. Š ie cilvē ki ir savā vietā , atrisina visas problē mas, atbild uz visiem jautā jumiem. Muhameds un Marina Jū s esat super!! !
Pirmo reizi redzē jā m tik draudzī gu attieksmi pret visiem tū ristiem. Radā s iespaids, ka tā ir mū su ģ imene, kurā mū s mī l un par mums rū pē jas. Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā vē lreiz un iesakā m to ikvienam, lai nodroš inā tu brī niš ķ ī gu uzturē š anos.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu