Cenas kvalitāte!!!

Rakstīts: 13 marta 2020
Ceļošanas laiks: 1 — 11 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū tuš ies 2 pieauguš ie un 2 bē rni (4 gadi un 10 gadi), 4 pieauguš ie un 3 bē rni (8 gadi, 9 gadi, 6 mē neš i) mums joprojā m bija pazī stami.
Mē s meklē jā m viesnī cu ar labu pā rtiku, pienā cī gu apkalpoš anu, labu teritoriju par pieņ emamu cenu. Mana draudzene tajā palika 2015. gadā un bija ļ oti priecī ga, tā pē c, kad mums to piedā vā ja, mē s parasti š aubī jā mies, jo bija pagā juš i 5 gadi. Izlasot atsauksmes, mē s nolē mā m riskē t un nenož ē lojā m.
1. Viesnī cā ieradā mies 10:00 uzreiz uzvilkā m rokassprā dzes, neskatoties uz to, ka ar mums tomē r ieradā s kā di 20-30 cilvē ki. Mē s prasī jā m trī s istabas viena otrai blakus pirmajā stā vā , pē c 30 minū tē m mū s iereģ istrē ja istabā un bagā ž a tika piegā dā ta nekavē joties.

2. Istabas ļ oti tī ras un tī ras gultas veļ a un balti dvieļ i, ū dens, tē ja, kafija, viss strā dā pē c tehnikas. Vienkā rš s labs cipars. Mums pietrū ka vienas gultas, pē c personā la lū guma, kas 10 minū š u laikā atnesa bagā ž u, mums atveda gultu, gultu utt.
Tī rī š ana istabā ir ļ oti apzinī ga, dvieļ i tiek mainī ti pē c pieprasī juma, nevis veidoti no tiem, kurus lū dz nomainī t, tavas lietas vienmē r bū s sataisī tas un nosē dī sies uz grī das, pat aizkars vajadzī bas gadī jumā tiks labots, vienmē r pievieno ū deni, tē ju, kafiju, cukuru, š ampū nus, kondicionieri, duš as ž eleju, ķ ermeņ a losjonu.
3. Viesnī cas teritorija ļ oti apzaļ umota, daudz palmu, krū mu, koku, puķ u utt. Teritorija ļ oti tī ra!! ! ! Ļ oti skaists. Pirmo reizi dzī vojā m viesnī cā otrajā lī nijā , bet Stellā tā nav problē ma, ir prieks aiziet lī dz jū rai 7-10 minū tes. , vai brauciet augš ā.2-3min. no reģ istratū ras ik pē c 10 min. autobuss. Teritorija ir ļ oti skaista un zaļ a gan Gardens, gan Bich.
4. Jū ra. Godī gi sakot, domā jā m, ka 350 metrus garais pantons bū s kaitinoš s, tač u tas mū s nemaz nesatrauca, jo pa ceļ am redzē jā m jū ras ež us, stintes, murē nas, astoņ kā jus un daž ā das zivis. Mē s peldē jā m no pantonas, un vecā kais 10 gadu dē ls redzē ja daudz daž ā du zivju.

Starp citu, kas attiecas uz Hurgadu, tur ir ļ oti cienī gs rifs un bija daudz daž ā du zivju, ne vienmē r Š armas viesnī cā s ir tik daudz zivju. Daž kā rt medū zu bija daudz, bet tā s neskopojā s. No labā s puses gar pontonu ir austrumi lī dz jū ras lagū nai, kur ū dens ir apmē ram lī dz viduklim. Mazā ks 4r. mē s kā dreiz peldē jā mies tuvē jā pludmalē pa labi, lai paskatī tos uz jū ru, ir pakā penisks smilš ains saulriets jū rā bē rnam, kas jums nepiecieš ams.
5. Pludmale. Liels, gluds, plaš s, daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, saules ž ogs, dvieļ i, pludmale ļ oti tī ra. Viesnī cas Gardens viesi pludmalē var izmantot divus bā rus ar dzē rieniem un kafejnī cu, kur vienmē r gatavot svaigus (frī kartupeļ i, hamburgeri, hotdogi, makaroni, picas, salā ti, dā rzeņ i, konditorejas izstrā dā jumi u. c. ). Jū s vienmē r varat ē st. Pludmalē viesmī ļ i nes viesiem dzē rienus, augļ us, slauka glā zes. Visi jauki un pretimnā koš i.
6. Serviss. Esam vienkā rš i pā rsteigti par augsto apkalpoš anas lī meni no reģ istratū ras lī dz apkopē jai.
Visi ir ļ oti draudzī gi, neuzspiež sevi, delikā ti apjautā jas, vai viss ir kā rtī bā un vai nekavē joties tiek sniegta nepiecieš amā palī dzī ba. Restorā nā , pie bā riem arī viesmī ļ i ir ļ oti skrupulozi un draudzī gi, vienmē r ejot kā jā m pirms trauku paņ emš anas, delikā ti prasī s atļ auju. Viss tiek ā tri iztī rī ts un galdi klā ti citiem viesiem. Peļ ņ as darbinieki staigā pa restorā nu un nekavē joties novā c visu, kas nokritis. Mū su jaunā kais dē ls salauza š ķ ī vi, viņ i uzreiz pieskrē ja pie mums ar vā rdiem: "Madame know problems" un ar smaidu sejā ā tri visu notī rī ja. Godī gi sakot, apkopē jas stā v pie poda un ā tri visu iztī ra. Viss apkā rt ir ļ oti tī rs.

7. Uzturs. Vienkā rš i vakariņ as ļ oti daudzveidī gas, daudz jū ras velš u, gaļ as, dā rzeņ u, saldumu bumbas. Katru dienu jauna ē dienkarte. Katrs atradī s sev tī kamu. Viss ir ļ oti svaigs un gatavots viesu priekš ā , tiek gatavota gaļ a, zivis, makaroni, pankū kas, picas un pat salā ti utt. Restorā ns ir ļ oti tī rs, tā pat kā visā teritorijā . Trauki ir pietiekami tī ri.
Rindas ne pie kā nav pā rpilnī bā , un, ja tas ā tri beigsies, viņ i to papildinā s, jū s to pat nejutī sit.

Ala carte restorā ni (bijā m libā nieš u, ķ ī nieš u un itā ļ u valodā ) ir tikai bumba. Libā nas un ķ ī nieš u virtuves, manuprā t, ir pikanti, bet garš ī gi (manam vī ram garš o pikanti - vienkā rš i sajū smā ), mani pā rsteidza itā ļ u vakariņ as! ! ! Tū lī t es atzī mē ju, ka ē diens a la carte nav tā ds pats kā vispā rē jā restorā nā , kā lielā kajā daļ ā Ē ģ iptes viesnī cu, bet gan individuā la virtuve. Un kā da prezentā cija, garš a, apkalpoš ana!! ! ! Ala carte ir ļ oti cienī gs!!!
8. Viesi pā rsvarā ir eiropieš i: daudz vā cieš u, ir franč i, poļ i, daž i ukraiņ i un baltkrievi.
Ē ģ iptē atpū tā mies 5. reizi, ir ar ko salī dzinā t, vienmē r ņ ē mā m viesnī cas par daudziem 5* pirmajā rindā , bet godī gi sakot, manai ģ imenei un draugiem š eit patika visvairā k. Cena pilnī bā atbilst kvalitā tei un pat vairā k.
Esmu ļ oti patī kami pā rsteigta par augsto apkalpoš anas lī meni un cieņ u pret viesiem, labu ē dienu, tī rī bu un ļ oti zaļ o zonu. Pret visiem viesiem joprojā m izturas labi.

Liels paldies visam viesnī cas personā lam no saimnieka (jo pirmkā rt tas ir viņ a nopelns par tik labu attieksmi pret tū ristiem) lī dz apkopē jā m. Ī paš s paldies ļ oti jaukajam Muhamedam reģ istratū rā , kurš mū s iekā rtoja un izlika, draudzī gajai krievvalodī gajai Marinai (tū ristei), ļ oti uzmanī gajam, draudzī gajam, rotaļ ī gajam viesmī lim Pē terim un visam personā lam (neatceros visus vā rdus) par neaizmirstamu uzturē š anos. Stella mē s atgriezī simies pie jums un ieteiksim draugiem.

R. S. Lidojā m caur tū roperatoru Tui - arī ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs kolektī vs: Huseins, Valē rija vienmē r palī dzē s un ar cieņ u izturē sies pret viesiem.
Tui nekad nav dzirdē jis rupjī bas no gidiem, neatkarī gi no tā , vai jū s pē rkat no viņ iem ekskursijas vai nē (kā to var atļ auties annektour un joint up).
Vienī gais, kas man ī sti nepatika, bija tas, ka Tujā autobusi jau bija apnikuš i, laiks tos nomainī t.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu