Mīlestība

Rakstīts: 7 marta 2020
Ceļošanas laiks: 26 februāris — 4 marta 2020
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Diemž ē l ne visas Ē ģ iptes viesnī cas atbilst deklarē tajiem 5 * un var nodroš inā t vienā du pakalpojumu lī meni: personā la uzmanī bu un rū pes par atpū tniekiem (ar ī paš u pateicī bu vē los izcelt Muhamedu un Marinu), pā rsteigums ar ē dienu daudzveidī ba un tā kvalitā te (liels paldies restorā nu š efpavā riem, kuri personī gi kontrolē visus procesus, lī dz pat ē dienu pasniegš anai), skaista sakopta teritorija un daudzi peldbaseini, tī rī ba un daudzi citi sī kumi, ko spē j Stella Di Mare lepojies, lai gan tas ir 4 *.
Esam daudzkā rt atpū tuš ies Ē ģ iptē , ļ oti maz ir viesnī cu, kur vē lē tos atgriezties, un cenš amies neatkā rtoties.
Esam š eit otro reizi. Pirmais (2012.  gada novembrī ) - Š ARMS! Otrais (2020.  gada februā ra beigas) - MĪ LESTĪ BA.

Tagad vairā k par viesnī cu.
Izmitinā š ana un istaba:
Ieradā mies 9, reģ istrē jā mies 10:30 un paē dā m vē lā s brokastis. Mums bija superior numurs - liela divguļ amā gulta un viesu zona - dī vā ns un divi atzveltnes krē sli. 10 minū š u laikā viņ i piegā dā ja bē rnam gultu. Š ī s telpas iezī mes - milzī gs balkons ar diviem sauļ oš anā s krē sliem. Telpa ir tī ra un ir daudz uzmanī bas, ī paš i apmā cī ti cilvē ki. No niansē m - vaļ ī gas rozetes un nedaudz nolietota santehnika.
Ē diens:
Pā rpilnī ba katrai gaumei. Gaļ a - cepta tī tara un pī le, daž ā di vistas un liellopu gaļ as ē dieni. Divu veidu ceptas zivis, pangasijai lī dzī gi ē dieni no zivs filejas. Bija karaliskā s garneles, krabji un suš i. Feta ir pilnī gs prieks. Daž ā di zaļ umi, salā ti, gurķ i, tomā ti un daudz kas cits ar daž ā da veida mē rcē m un salā tu mē rcē m. Sezonas augļ i. Saldums ir debesis saldummī ļ iem.
Infrastruktū ra:
Skaista zaļ ā zona gan Stella Garden, gan Stella Beach. Stella Garden 2 apsildā mi baseini bē rniem un liels. Stella Beach apmeklē jā m vienu apsildā mu baseinu. Divā s teritorijā s ir milzī gs baseinu skaits. Bet, godī gi sakot, mē s dodam priekš roku jū rai)

Februā ris ir vē jains gada laiks, bet no 8 dienā m 5 dienas bija skaists laiks. Lai arī vē jš netraucē , diskomforts ir tikai izejot no ū dens, bet tī rs un silts dvielis š o problē mu atrisina). Animatori neļ aus nosalt. Ū dens jū rā ir 21-23 grā di, faktiski tā ds pats, kā ds mums ir Melnajā jū rā vasarā . Koraļ ļ u rifs un zemū dens pasaule ir ļ oti cienī ga, gaiš ā ka 150-200 m no pontona. Vienī gais trū kums š ajā gada periodā ir medū zas, lai gan tā s ir absolū ti droš as. Tiem, kas no tiem baidā s - silti baseini.
Viena no daudzajā m š ī s viesnī cas priekš rocī bā m ir iespē ja izmantot divu pirmā s un otrā s lī nijas viesnī cu pakalpojumus (Pludmale un Dā rzs), savukā rt viesiem, kuri atsā k brī vdienas, arī Stella Beach restorā nu, ē dinā š ana ir lieliska gan tur, gan tur (abiem restorā niem ē dienkarte ir gandrī z vienā da), vienkā rš i ir ļ oti ē rti ieturē t brokastis vai pusdienas pludmales restorā nā , ja pavadā t laiku pludmalē .
30 min. no viesnī cas ir iepirkš anā s centrs, ja vē laties atpū sties), par 5-6 dolā riem jū s aizvedī s taksis.
Daž ā das ekskursijas par jebkuru naudu (nirš anas jahta, Luksora, Piramī das, iepirkš anā s, kvadracikli....), bet ja plā nojat tā s apmeklē t, iesaku aizbraukt vismaz uz 10 dienā m.
Kopsavilkums: mē s ar ģ imeni saņ ē mā m daudz patī kamu emociju, spilgtu iespaidu un mož uma lā diņ u. ES iesaku!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu