Ļoti laba viesnīca

Rakstīts: 24 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 11 — 22 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Tā bija otrā reize š ajā viesnī cā , ļ oti gribē jā s salī dzinā t brī vdienas vasarā un ziemā . Kas attiecas uz mani, tad man gribē tos siltā ku (nedaudz vē jains, bet pacieš ams, un ū dens jū rā vienmē r silts), vī ram ļ oti patika laiks ziemā , nevis karsts. Gaisa temperatū ra dienā.21-24, ū dens temperatū ra jū rā.19-21.
Viesnī cas teritorija liela, zaļ a, baseinu ir daudz, tomē r ziemā apsildā ms ir tikai viens, baseinu bū tu iespē jams sildī t ar slidkalniņ iem.
Kad bijā m vasarā , virtuve man nepatika, to galvenokā rt noteica vietē jie atpū tnieki, tā pē c devā mies uz restorā nu pirmajā lī nijā Stella Beach. Bet ziemā viņ i tur vairs nedrī kstē ja ē st. Bet kaut kas bija mans pā rsteigums, kad mē s reģ istrē jā mies un reģ istratū rā mums iedeva zelta rokassprā dzes (kā klientiem, kuri apmeklē ja viesnī cu otro reizi). Š ī rokassprā dze dod tiesī bas ē st restorā nos abā s lī nijā s un lietot alkoholu pē c pulksten 23:00 bez maksas.

Tač u š oreiz virtuve bija lieliska, daudz jū ras velš u, augļ u, konditorejas izstrā dā jumu un citu labumu. Katras vakariņ as bija tematiskas, pat vienu vakaru bija borš č s, kā postu tī teņ i un Š ubas salā ti.
Personā ls nav uzbā zī gs, istaba tika tī rī ta katru dienu, bija svaigs ū dens un vannas istabas piederumi. Daž ā das figū riņ as no dvieļ iem.
Istabas lielas, mums bija skats uz baseinu, istabiņ ā s nav wi-fi (tikai reģ istratū rā ), lidostā nopirkā m karti un ar internetu problē mu nebija.
Tū risma aģ ents piedā vā daž ā das ekskursijas, ja kaulē jas, cenu var pazeminā t uz pusi.
Bija forš i animatori, kuri neļ ā va garlaikoties: nodarbojā s ar ū dens aerobiku, jogu, volejbolu, š autriņ as. . .
Biju kopā ar draugiem un visi bija apmierinā ti. Mē s ejam rudenī .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu