Lieliska viesnīca ar nelieliem trūkumiem

Rakstīts: 17 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 12 — 22 janvārī 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Vietnē viņ i raksta, ka tas ir 5 *, lai gan pie ieejas ir zī me ar 4 *, bet tas ir sī kums. Viesnī ca ir ļ oti laba. Skaista zaļ a, kopta teritorija. Ļ oti pieklā jī gs personā ls. Tī rī š ana teicama. Ē diens ir izcils. Š ajā viesnī cā ē du ē dienus, kas citā s nebija garš ī gi. Ir apsildā ms baseins. Vakara izklaide lielā koties ir lieliska. Vakaros dzī vā mū zika. Katru vakaru cits izpildī tā js. Ir gan superforš i izpildī tā ji, gan ne tik daudz. Kopumā man viesnī cā patī k gandrī z viss, izņ emot nelielas nepilnī bas. To nevar saukt par mī nusu, drī zā k par nelielu trū kumu, ko viesnī ca, man š ķ iet, var viegli novē rst.
1. Nav wi-fi. Protams, es saprotu, ka Ē ģ iptē daudzā s viesnī cā s tas ir tikai vestibilā un tikai lē ni. Bet sasodī ts. Ā rā  2020. Vai tieš ā m nav iespē jams š os nelaimī gos 5-10 dolā rus pieskaitī t dzī ves dā rdzī bai un mani nepalielinā t, pē rkot internetu. Un izrā dā s, ka viss ir iekļ auts, bet ne viss. Pat lai pievienotu š o atsauksmi, jums ir jā cieš .
2. Viesnī ca ir mierī ga, pat mazliet par daudz. Š ķ iet, ka viesnī ca ir paredzē ta vā cu veciem cilvē kiem. Un dienas laikā uz ielas ir grū ti dzirdē t deju mū ziku.

3. Pludmale. Precī zā k, pludmalē sapuvusi. Š ī ir pirmā reize, kad Ē ģ iptē redzu pludmali bez mū zikas. Turklā t pati pludmale ir sadalī ta zonā s (piemē ram, tiem, kas netraucē ). Bet visur ir garlaicī gi. Kaitina arī bā rs pludmalē . Nav iespē jams paņ emt alu uzņ ē mumam. Izsniedziet vienu vai ne vairā k kā divus katrā rokā . Tos dod mazā s krū zī tē s, kur ir lielā kā daļ a putu. Patiesī bā ir foto, kur putas nosē duš ā s un alus glā zē diviem bē rnu malkiem. Alu tev var atnest (visur viesmī ļ i nes dzē rienus un patī kami), bet ne biež i, jo visus ā tri apkalpot nav iespē jams. Tracī gā kais ir tas, ka no jaucē jkrā na plū st putas un to var noregulē t ar nelielu ā ķ ī ti uz izlejamā alus. Bet kopumā viesnī ca pat nav slikta. Š eit ir jauki un mā jī gi. Es liktu 8, bet +1 punktu, manuprā t, pelnī ti pievienoju par vadoš o vadī tā ju un apkalpojoš ā personā la rū pē m. Tas ir ļ oti noteicoš ais faktors jū su brī vdienu kvalitā tē .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu