Jauka viesnīca, bet daži trūkumi

Rakstīts: 13 aprīlis 2019
Ceļošanas laiks: 14 — 23 novembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Ceļ ojā m ar 4 gadus vecu bē rnu, viesnī ca atrodas 2. lī nijā , bet tā mums nemaz nebija problē ma, jo viesnī cai ir koplietoš anas zona ar Stella Di Mare pludmali un nav noslogota autoceļ a + ik pē c 10-15 minū tē m kursē bass shuttle, bē rns man ļ oti patika ar to braukt, lai gan lī dz jū rai no mū su istabas bija 4 minū tes.
Viesnī cā ieradā mies ap 9, Mū s ieč ekojā s nevis uzreiz, bet kaut kur pē c 2 stundā m.
- Istabā m ir nepiecieš ams remonts, bet kopumā viss ir kā rtī bā .
- Ē diens mums patika, viss bija garš ī gi. Apmeklē jā m A La Carte restorā nus (itā ļ u un ķ ī nieš u) - nav slikti. . .

- Viesnī cas personā ls ir ļ oti labs un draudzī gs, mums ne ar vienu nebija konfliktu, visi smaidī ja, prasī ja, ko vajag, vai viss kā rtī bā , nesa dzē rienus, flirtē ja ar bē rnu.
- Tī rī ba: telpas nebija slikti iztī rī tas, teritorija bija tī ra un sakopta, arī trauki un galdauti restorā nā bija tī ri.
- Pludmale milzī ga, sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem. . Pontons ļ oti garš...Jū ra super, no pontona ir ieeja kur pieauguš ais ir lī dz viduklim, ģ imenes ar bē rniem to novē rtē s) Tā lā k pontons tur ir dziļ ums un koraļ ļ u rifs, protams, nav tik skaisti kā Š arm, bet arī nav slikti. Pludmalē ir bā rs un restorā ns, kur pusdienā s var labi un garš ī gi paē st un neiet. uz galveno restorā nu.
- Animā cija ir normā la, izmē ģ inā ta)
Viens no viesnī cas plusiem ir tas, ka ir maz mū su tū ristu, daudz eiropieš u un ķ ī nieš u. Viesnī cas personā ls ļ oti slikts, un daž i nemaz nerunā krieviski, tā pē c angļ u valodas zinā š anas ir apsveicami.
- Ekskursijas: aizbraucu uz hammam (Hurgadā ) nož ē loju. . . labā k bū tu uz viesnī cu.
Devā mies Safari (ATV, bagiji, dž ipi, beduī ni, izjā des ar kamieļ iem) Mums un bē rnam patika)
Bijā m arī uz okeanā riju Hurgadā un smilš u skulptū rā m (ja var redzē t), tas ir normā li, bet ne sajū smā .
Kopumā ar atpū tu bijā m apmierinā ti, viesnī cai biež i ir pievilcī ga cena, tā pē c domā ju, ka kā dreiz atgriezī simies ciemos))))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu