Viesnīca nepārprotami nav 5 zvaigznes, maksimums 3 zvaigznes - virtuves dēļ.

Rakstīts: 28 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 20 — 26 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 5.0
Tā tad, sā ksim:
Mī nusi:
1. Uzņ emš ana - ierodoties š eit esi kā das 4-5 stundas, mē beles visas noguruš as, flī zes zem kā jā m spē lē jas un te karā jas 4 zvaigznes: no kurienes piektā ? ? ? Viņ i neapmetas pē c ieraš anā s, bet skatā s, no kuras valsts esat ieradies. Vispirms tiek nokā rtoti tie, kas atbraukuš i no Eiropas Savienī bas, tad no arā bu valstī m, un tikai tad nā k mū su brā ļ a kā rta. Tas ir ļ oti kaitinoš i.
2. Istabas - viss vecs, remonts nav bijis, nu, ļ oti ilgu laiku. Bija problē mas ar gaisa kondicionieri. Solī to 10 minū š u vietā meistars nā ca klajā stundu pē c 5 izsaukumiem, kondicionieris ļ oti skaļ š , ā rdurvis uzlauztas, skudras skraida.

3. Teritorija ir normā la izmē ra, bet ir ļ oti slikti sakopta, piekraste ir netī ra no rī ta, trauki teritorijā pē c atpū tniekiem var nogulē t vairā kas dienas.
4. Jū ra - no pulksten 6 lī dz 16 ū dens atstā j krastu 20 metrus, pludmale ir netī ra. Pontona metā la konstrukcija ir š ausmī gā stā voklī .
Plusi:
1. Restorā ns - Jū s noteikti nepaliksit š eit izsalkuš i, virtuve ir lieliska, vienkā rš i ir nereā li visu izmē ģ inā t.
2. Baseins ar bā ru - vienkā rš i super: ū dens salī dzinoš i tī rs, silts un bā rā tiek pasniegti atspirdzinoš i dzē rieni.
3. Jū ra - ū dens ir tī rs, ja nav viļ ņ a, var redzē t daudz daž ā das zivis, jū ras ež us, koraļ ļ us bez ī paš ā m ierī cē m.
4. Apkalpoš ana numurā - katru dienu uzkopj, maina gultas veļ u (bet ne visas, manuprā t). Iztī rī ja puiku, nav uzbā zī gs, nav augstprā tī gs, draudzī gs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu