Ļoti slikta, briesmīga jūra un viduvējs ēdiens. Neuzticieties atsauksmēm

Rakstīts: 28 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 18 — 25 jūlijā 2021
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 3.0
Viesnī ca noteikti nav pelnī jusi tik augstu vē rtē jumu, ļ oti interesanti, cik procentu š eit ir patiesas atsauksmes. Š ī nav budž eta 5-rka, tā ir š ķ ū nis, kas knapi sasniedz 4-ki, ņ emot vē rā milzī go negatī vo punktu skaitu. Teritorija tieš ā m liela un sakopta, bet tajā paš ā laikā vestibila ē ka visur netī ra; vitrā ž as, galvenajā restorā nā un bā ros š ausmī gi smarž o mī kstā s mē beles, ir taukainas un klā tas ar traipiem. Bet, par laimi, mī ksto mē beļ u š eit nav daudz, 95% no visa, uz kā jā sē ž , ir cieti, neē rti krē sli ar koka atzveltnē m.
Kondicionieri telpā s ir ļ oti trokš ņ aini, pat pie minimā lajiem iestatī jumiem, skatī jā s citā telpā , izsauca inž enieri, kurš tikko izsita putekļ us no filtriem - troksnis tā ds pats. Ierodoties š ajā "pieciniekā " tev pat č ī bas neiedos, jau dienu gaidī jā m savē jā s. Mē s arī sastapā m istabu ar ļ oti labi uzstā dī tu jaucē jkrā nu izlietnē , vienkā rš i inž enierijas ģ ē nijs (attē lā ). Mē s rakstī jā m operatoram (Join Up), bet mū su gids Mukhtar nepalī dzē ja mainī t viesnī cu.
Ļ oti daudzi slavē ē dienu, kas patiesī bā ir ļ oti vienmuļ š , ir brī ž i, bet MILZĪ GS MINUSS IR AUGĻ U IZVĒ LE. Vasaras plaukumā mums nedeva tikai ā bolus, apelsī nus, zaļ as un bezgarš ī gas melones un bumbierus. Reizē m sanā ca datumi, pē dē jā dienā vienkā rš i bija pretī gi persiki - sī ki, cieti un zaļ i (attē lā ). Tik "daž ā di" augļ i pat trī nī š os ziemā nebiju redzē jusi. Negaidiet nekā das jū ras veltes, tā s ir paredzē tas tikai tematiskajam vakaram reizi divā s nedē ļ ā s. Patiesī bā š ie tematiskie vakari ir daž ā di vā rī ti vistas gaļ as ē dieni. Grils pie ieejas restorā nā stipri smird pē c deguma, smaka ir nelaba dū š a. Sulas nav, tā vietā baigais ķ ī miskais jupis, saldē jums par naudu, dā rzeņ iem biež i sanā k kaut kā ds skā bens, tas pats attiecas uz olī vā m.

Divi galvenie trū kumi ir jū ra un paš as viesnī cas atraš anā s vieta. Pludmales tuvumā peldē ties nevarē s, pa pontonu jā iet 300 metrus, uz pontona maz vietas, daž i sauļ oš anā s krē sli un cilvē ki nemitī gi pā rpildī ti. Bet trakā kais ir tas, ka tur pastā vī gi pietauvotā s jahtas, skrienot gandrī z uz galvas, to visu papildina no turienes iznā kuš ais bariņ š un š ausmī ga solā rija smaka. Bijā m vindsē rfinga skolā tuvē jā viesnī cā , kas atrodas tuvē jā pludmalē un turpat blakus pludmalei ir ļ oti patī kama lagū na, var peldē t arī nebraucot pa pontonu. Par atraš anā s vietu - viesnī ca atrodas 40 kilometrus no Hurgadas, nevis 20, kā raksta daž i pozitī vu atsauksmju autori. Tas nozī mē , ka visā s ekskursijā s no gidiem jū s zaudē siet 2.5-3 stundas tikai ceļ ā , jo visas ekskursijas ir no Hurgadas. Viesnī cas tuvumā nekas nav, ja apnī k š ausmī gi augļ i - pat nav kur nopirkt, tā pē c vasarā ar lē tajiem mango nerē ķ inā s.
Iesaku paņ emt safari un nirt no vietē jiem dž ekiem pludmalē , tie ir nedaudz dā rgā ki, bet DAUDZ labā ki. Pie viesnī cas paņ ē mā m kvadraciklus - vienkā rš i super, iesaku visiem. Kopumā es neiesaku ņ emt ekskursijas no gida, mē s visi bijā m ļ oti slikti, gids pastā vī gi tika maldinā ts. Viņ š solī ja, ka uz Kairu bū s pustukš s autobuss un cerē jā m gulē t, kā rezultā tā autobuss bija pilns un pulcē jā m cilvē kus pie visā m viesnī cā m uz TRĪ S STUNDĀ M.
Pā rsvarā viesnī cas darbinieki ir ļ oti jauki, mums bija brī niš ķ ī gs puisis, kurš labi iztī rī ja istabu. Arī animatori ir jauki, bet mē s ar viņ iem nesadarbojā mies. Reģ istratū rā ne tie draudzī gā kie cilvē ki, tiklī dz ieradā mies, gribē jā m iepriekš reģ istrē ties a la carte. Mums teica, ka visu nedē ļ u nevienā restorā nā nebija vietas, un tikai pē c gida iejaukš anā s tā s pē kš ņ i parā dī jā s. Gardens restorā ni ir slē gti, paš ā pludmalē ir pieejami tikai indieš u un itā ļ u. Indieš u valodā visu laiku skan viena un tā pati dziesma, un ē diens tur nav ī paš i garš ī gs. Viņ i pat neatnesa to, kas bija rakstī ts ē dienkartē . Labā k itā ļ u, garš ī ga pica un sē ņ u zupa, bet mē s pasū tī jā m krabjus no maksas ē dienkartes un tas bija š ausmī gi - ar mī zalu smarž u un rū gtu garš u, pati gaļ a bija kā putra.
Es nekā dā gadī jumā neatgriezī š os viesnī cā un jums neiesaku. Bet milzī gs pluss - pē c š ā das atpū tas ir divtik patī kami atgriezties savā s mā jā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu