Sliktākā viesnīca, kurā esmu bijusi

Rakstīts: 18 aprīlis 2021
Ceļošanas laiks: 12 — 18 aprīlis 2021
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī cu izvē lē jā s draugi, un mū s uzaicinā ja kompā nijā . Izlasī ju atsauksmes - viss ir super) Un tagad gaidas pret realitā ti!

Numurs:

Tī rī š ana katru dienu ir patiesa. Ja ieliksi dolā ru, tev bū s gulbis un pat rož u ziedlapiņ as, ja neieliksi dolā ru, tā s pat nesaklā s gultu lī dz galam un var nejauš i aizmirst ieliet ū deni. Vannas istaba ir briesmī ga. Viss vecs, netī rs un izsmē rē ts - jau simts reizes izsmē rē ts (pievienoju izlietnes un jaucē jkrā na foto, tiklī dz iebraucā m).

Duš ā , lai ū dens bū tu karsts, tas ir jā ieslē dz un jā pagaida 10 minū tes, lai aukstums notecē tu. Viņ a nolika dvieli duš ā (viņ a nedod č ī bas), ieslē dza ū deni, lai notecē tu, un, atgriež oties, atklā ja, ka dvielis ir viss sarū sē jis (pievienoju fotoattē lu, tas ir tā ds ū dens).

Teritorija:

Š eit varu droš i teikt, ka teritorija ir sakopta, baseini tī ri, zaļ š zā liens skaists) koki, puķ es - viss kā rtī bā!

Personā ls:

Es lasī ju daudz atsauksmju par super draudzī go personā lu...
te nu tie, kas rakstī ja, nokļ uva citā maiņ ā , vai pirms karantī nas, jo tā das š ausmas apkalpojot ciemiņ us neesmu sastapis. Par uzņ emš anu nav sū dzī bu, viss ir par pavā riem un viesmī ļ iem.
Viņ u ir daudz, ir nereā li visiem dot pa dolā ru, lai tikai ar tevi pieklā jī gi sazinā tos. Situā cija: viesmī lis man un draudzenei atnes kokteiļ us, mē s viņ am smaidot sakā m paldies, uz ko viņ š mums atbild - paldies kabatā nevar iebā zt (diezgan rupjā veidā ), tā diem viesmī ļ iem nav vē lē š anā s doties prom. tē ja ...visa viesnī ca ir piesā tinā ta ar frā zi viens dolā rs! Ikviens no tevis kaut ko vē las. Gulē t pludmalē nav iespē jams... stundas laikā pie mums pienā ca 9 cilvē ki piedā vā jot visā dus nirš anu utt, un tā katru dienu! Viņ i nesaprot vā rdu nē!

Starp citu, š ajā viesnī cā gandrī z neviens nesaprot krievu valodu. Tikai reģ istratū rā , bez sā pē m, un daž reiz man nā cā s pā riet uz angļ u valodu.

Ē diens:

Jū tieties brī vi likt 1 bumbiņ u no 10. Š AUSMAS! Š ī ķ ī mija ir š ausmī ga!

Desiņ as garš o pē c tualetes papī ra, pusei trauku garš as vispā r nav, makaronu mē rce smarž o pē c noplī stā m č ī bā m (domā ju, ka no kā da, bet izrā dī jā s TRAUKS). Pie izdales ir akcijas dzī ves aizvainoti pavā ri (karantī nas laikā sadale tikai ar personā la starpniecī bu). Viņ i izliekas, ka tevi neredz, vai vienkā rš i aplej ar milzī gu labvē lī bas izskatu! Godī gi sakot...tas ir tikai murgs.
No augļ iem tikai zemenes (ne katru dienu), melone, apelsī ni un dateles. (Ananā si, mango...tas nav par š ī s viesnī cas lī meni)

Cenas:

Kopumā ir zashkvar) Ne tikai tas, ka telpā nav dzē rienu pudelē s, izņ emot ū deni. Visā s viesnī cā s, kur biju pirms tam (Turcija, Ē ģ ipte) uz ielā m bija ledusskapji, kur te varē ja vest Fanta, Sprite, Pepsi (to produkciju) - NĒ ! Mums lī dzi bija pudele Dutifree Bacardi Mojito, un mums vajadzē ja Sprite. Mē s jautā jā m bā rā , vai ir iespē jams nopirkt, jo viņ i neizsniedz un jū s zinā t, ko ...1 litrs - 6 USD !! ! Nopietni???
Kad pirkā m biļ eti, bija rakstī ts, ka katru dienu stunda biljarda spē lē š anas ir iekļ auta tū res cenā , bet nē ! Ja vē lies spē lē t - maksā.4$ stundā (par killed galdiem, kas ir nedaudz š ķ ī bi, tā pē c gandrī z visas bumbas lido vienā bedrī tē ).

Vispā rē jais iespaids:

Mē s nekad neatgriezī simies š ajā viesnī cā un nevienam neieteiksim, jo ​ ​ tas ir pilnī gs APAKŠ S. Varbū t tas nā ks tiem, kuri iepriekš ir atpū tuš ies 3-4 * viesnī cā s.
Varu droš i teikt, ka viesnī ca uz 5 * nevelkas vispā r. Viesmī ļ i pat nezina banā lā s lietas, ka, noslaukot galdu, drupatas nedrī kst lidot uz visiem apkā rtē jiem viesiem un, ciemiņ iem sē ž ot, nevajag pulcē ties barā un skaļ i kaut ko apspriest aiz muguras.

Un par labajā m atsauksmē m es jau sapratu, no kurienes tā s nā k.

Treš ajā dienā pie mums pienā ca animators, visi viņ u sauca par Luku.

Jauks puisis, mē s bijā m neliela kompā nija, kurā bija tikai 4 cilvē ki, un viņ š jautri mē ģ inā ja jokot un rā dī t trikus, bet, tiklī dz viņ š saprata, ka mē s pret viņ u esam labi noskaņ oti, viņ š to nekavē joties izmantoja. Izrā vu telefonu no drauga un palū dzu STIPRI uzrakstī t atsauksmi. Tajā paš ā laikā viņ š diktē ja, ko rakstī t !! ! Es to vē l nebiju redzē jis!

2 zvaigznes lieku tī ri par iekopto viesnī cas teritoriju, pā rē jais viss 0!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu