Ļoti laba viesnīca, kurā mēs nevarējām atrast mīnusus))

Rakstīts: 18 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 7 — 14 janvārī 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s nolē mā m izbē gt no bloķ ē š anas uz saulaino Ē ģ ipti, viesnī ca galvenokā rt tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m, un nezaudē ja!
Atrodas apmē ram stundas brauciena attā lumā no Hurgadas lidostas (grupas transfē rs), skaista, ļ oti kopta teritorija.
Mē s nepiemaksā jā m un mums iedeva 2202. istabiņ u - tas atrodas treš ajā stā vā , tuvā k teritorijas galam (tas ir, sā kumam, kur atrodas galvenā ē ka), principā sā kumā samulsu, ka sā nos bija apbū ve (nav trokš ņ ains, tī rs skats), bet principā viss pā rē jais istabā bija izcili, balkons liels, uz tā sē ž ot nevar redzē t nekā du bū vniecī bu, negribē jā m izš ķ ē rdē ties laiks un tā pē c nolē ma palikt))

Esmu pā rliecinā ts, ka mums numurs bū tu mainī ts, bet mē s neskrē jā m.
Tī rī š ana katru dienu, ļ oti labi, papildinā ta ar ū deni, tē ja, kafija, ziepes, dvieļ i mainī ti.
Uz jū ru no istabas 4-5 minū tes ar lē nu, gurdenu soli)) Pludmalē vienmē r bija pietiekami daudz vietu, jū ra ir sekla, tā pē c, ja peldat - tikai caur pontonu. Pontons, protams, ir garš , bet š ī ir Ē ģ ipte)) Skaists koraļ ļ u rifs, no rī ta ir tik forš i skatī ties zivis, mē s redzē jā m raju, kaut kur tā lu, saka, bruņ urupuč us.
Pludmalē ir bā rs, kafejnī ca ar uzkodā m, augļ iem, daudzi tur pusdienoja)
Atsauksmes par pā rtiku kopumā - lielisks ē diens, katru dienu gaļ a vai mā jputni, zivis, bija kalmā ri un citas jū ras veltes. Jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i, un tas viss ir garš ī gi))
Viesnī cas personā ls ir ļ oti patī kams un izpalī dzī gs, un es ļ oti vē los atstā t dzeramnaudu, kā viņ i rakstī ja iepriekš , jo viss ir labā lī menī un bez nekaunī bas, kā tas notiek) Mē s aizbraucā m, jo ​ ​ bija pā rpildī ts! Jo ī paš i tā pē c, ka tagad dzē rienus pludmalē , restorā nā un vakara izrā dē pā rsvarā atnes viesmī ļ i! )
Animā cija arī ir ļ oti forš a! Ja godī gi, es neesmu liels pludmales aktivitā š u cienī tā js, bet, ja jū s neesat viens no tiem, jū s noteikti esat š eit! Joga, stiepš anā s, volejbols, zumba uc - viss notiek pludmalē katru dienu)) Vakaros ir vakara š ovi) Ņ emot vē rā , ka aiz viesnī cas nekas nav, tas ir ļ oti svarī gs aspekts!

Tomē r vienī gais mī nuss ir aukstie baseini, tie nekad netika apsildī ti, tā pē c neviens tur nepeldē jā s. Principā mē s esam vairā k jū rā , bet daž reiz man gribē jā s plunč ā ties balinā tā jā )) Bet ļ oti auksts ū dens (
Kas attiecas uz Covid - visi darbinieki ir maskā s, sā kot no dā rzniekiem lī dz pludmales darbiniekiem, visur karā jas dezinfekcijas lī dzekļ i, viņ i stā v arī uz katra galda restorā nā , ar to viss ir kā rtī bā , viņ i mē ra temperatū ru pie ieejas restorā nā )
Viesnī cas teritorijā atrodas mini-tirdziņ š (tur atradī siet visdaž ā dā kos suvenī rus, eļ ļ as utt. )
Atbilstoš i laikapstā kļ iem - dienā ē nā bija 23-26, saulē teicami, pat karsti, vē ja maz, kā du dienu varbū t, vakarā temperatū ra nokritā s lī dz 20 un zemā k, bet tā bija diezgan ē rti kleitā un ā das jakā )) Jū ra ir silta, apmē ram 23 grā di) Peldieties ē rti!
Es neizmantoju Wi-Fi, ir bezmaksas un ir maksas, mē s lidostā nopirkā m 20 GB Etisalat karti par 11 USD)
Viesnī cu iesaku visiem! Es plā noju atgriezties pē c pā ris mē neš iem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu