Mēs šeit atgriezīsimies vēlreiz

Rakstīts: 18 oktobris 2020
Ceļošanas laiks: 8 — 15 oktobris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Patika ē diens. Viņ i barojas ļ oti labi. Liela daž ā dī ba. Katru dienu jauna ē dienkarte. Un pats galvenais, viss ir ļ oti garš ī gs. Tiesa, tagad tu pats neņ em ē dienu, bet visi tevi iegū st. Vienkā rš i norā diet, ko vē laties.
Tā pat uz vietas ir daudz rokas instrumentu, kas ļ oti priecē . Personā ls valkā maskas un cimdus. Daudz baseinu ar slidkalniņ iem un viļ ņ iem. Pati viesnī ca ir liela un labi uzturē ta.
Pieklā jī gs un labs personā ls. Tī rī š ana tika veikta katru dienu. Un katru dienu mums tika izgatavotas daž ā das figū riņ as no dvieļ iem. Tas bija tik mī ļ i, ka mē s par to pat priecā jā mies. Viss ir tī rs un kā rtī gs.

Jū ra ir pā rsteidzoš a! Zivju ir daudz. Mē s tikpat kā netikā m ā rā no ū dens. Mē s gribē jā m visu redzē t. Pontons ir garš , bet kaulu sasildī š anai, manuprā t, pareizi.
Labi paveikti animatori. Ļ oti smieklī gi puiš i. Aktivitā tes un š ovi tiek veikti ar lielu sparu. Viņ i neļ aus jums garlaikoties ar viņ iem.
Es gribē tu teikt, ka vienī gais negatī vais, ko mē s atradā m, bija internets. Viņ š ir briesmī gs. Jū s varat sē dē t tikai vestibilā . Cerams, ka administrā cija kaut ko darī s lietas labā . Un tas ir neē rti, ka jums ir jā sē ž reģ istratū rā , lai kaut ko nosū tī tu vai tē rzē tu.
Mums š ī nedē ļ a bija kā dā vana. Kā du laiku varē jā m atpū sties un aizmirst visas problē mas. Paldies par jauko brī vdienu! Mē s noteikti š eit ieradī simies vē l.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu