Izcila viesnīca

Rakstīts: 4 marta 2020
Ceļošanas laiks: 25 februāris — 3 marta 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Neskatoties uz agro ieraš anos, ap 8 no rī ta, mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes, paņ ē mā m dokumentus, lai aizpildī tu izlī guma veidlapas (aizpildī ja darbinieki reģ istratū rā ) un devā mies brokastī s.
Pē c brokastī m mū s uzreiz aizveda uz numuriņ iem.
Viesnī cas numuriņ i ir tī ri, gultas un dvieļ i sniegbalti, numuriņ u tī ra katru dienu, un katru dienu tikā m papildinā ti ar ziepju piederumiem, kafija, tē ja, ū dens bija regulā ri.
Viesnī cas teritoriju var raksturot kā "nepā rtrauktu skaistumu". Viss ļ oti labi kopts, tī rs un kā rtī gs. Zā lieni regulā ri laistī ti un apgriezti, viss ierakts ziedoš os krū mos, ziedos, baseini tī ri, baseins ar bā ru un bē rnu baseins apsildā ms.

Pludmale milzī ga, tī ra, daudz sauļ oš anā s krē slu, vietas vienmē r pietika. Uz mola ir arī sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Jū ra ir lieliska, koraļ ļ u rifs ir vienkā rš i nepā rspē jams (tā dē ļ , patiesī bā , mē s braucā m).
Par pā rtiku rakstī š u atseviš ķ i. Tas ir visaugstā kajā lī menī , vienmē r daudzveidī gs, garš ī gs, apmierinoš s.
Vienmē r ir vairā ku veidu zivis (ceptas, ceptas, pildī tas, grilē tas), jū ras veltes katru dienu (kalmā ri, krabji, garneles), vairā ku veidu gaļ a un ne tikai vistas gaļ a, kas tiek gatavota arī daž ā dā s variā cijā s (cepta, pildī ta, sautē ta). daž ā dā s mē rcē s, tvaicē ti), tā ir liellopu gaļ a (daž ā dā s variā cijā s), jē ra gaļ a, pī le, tī tara gaļ a, kā arī daž ā das uzkodas, salā ti, dā rzeņ i, augļ i, sieri, mē rces, garš augi un, protams, saldumi, tas ir kaut kas neticams .
Tā pat viesnī cā ir laba animā cija, daudzveidī ga un nav garlaicī ga, bija interesanti visiem – gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Es nevaru rakstī t par viesnī cas personā lu. Puiš i, jū s esat vienkā rš i lieliski, un pilnī gi visi, vadī tā ji, puiš i reģ istratū rā , viesmī ļ i, pavā ri, apkopē jas. Vienmē r smaidī ga, draudzī ga, jebkura problē ma tika atrisinā ta ļ oti ā tri (nevajag vairā kas reizes atgā dinā t). Es varu teikt tā , š ī ir viesnī ca, kurā vē laties atgriezties atkal un atkal. Tā pē c iesaku.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu