Laba viesnīca

Rakstīts: 4 novembris 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 30 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi un beidzot pienā ca stunda X. Piestā jā m Stella Garden, bildē ļ oti pievilcī gi izskatī jā s viesnī cas zona un baseins ar mā kslī go vilni. Ierodoties vietā , bijā m pā rliecinā ti, ka esam izdarī juš i pareizo izvē li. Š ī ir brī niš ķ ī ga vieta ar neaizmirstamu atmosfē ru)))

Ievā kš anā s notika ļ oti ā tri. Neskatoties uz to, ka ieradā mies 8:30 no rī ta, 9 mums jau iedeva istabas atslē gu. Numurs ir diezgan ē rts un tī rs)) Ē diens 5+, vienmē r ir ko izvē lē ties pat visprasī gā kajam tū ristam, piemē ram, mū su dē lam. Viņ am ir ā rkā rtī gi grū ti atrast sev tī kamu ē dienu, tač u š eit viņ š vienmē r atrada sev daudz labuma)) Mums bija suš i, jū ras veltes un daž ā da veida gaļ a daž ā dā s formā s. Milzī gs skaits piedevu, dā rzeņ u, augļ u un desertu!! ! Dienas gaitā superanimatoru komanda mums neļ ā va garlaikoties. Alekss, Liza, Eš lija, Irina, Anija un vē l trī s puiš i, kuru vā rdus diemž ē l neatceros, jū s esat lieliski!!!

No rī ta mums bija stiepš anā s, volejbols, ū dens aerobika, tad dē ls devā s uz bē rnu klubu, vakarā bija mini diskotē ka un puiš u š ovs))

Moreee - svaigs piens! Un cik daudzveidī ga un maģ iska zemū dens pasaule. Viesnī cas teritorijā ir vairā ki baseini, mē s ar bē rnu izmē ģ inā jā m visu)) Mums pat izdevā s braukt pa slidkalniņ iem. Teritorija ir liela un pievilcī ga, neskatoties uz to, ka viesnī ca nav ļ oti tuvu jū rai, mums ļ oti patika, jo no rī ta bija ļ oti patī kami izstaigā t teritoriju, un pē cpusdienā , ja bija liels nogurums , varat braukt ar autobusu, kas kursē starp viesnī cu un pludmali ik pē c 10-15 minū tē m.

Vienī gais nelielais viesnī cas mī nuss, kā man, ir internets...Ja gribi labu internetu istabā , tad par to ir jā maksā atseviš ķ i, vai arī vestibilā pie reģ istratū ras ir bezmaksas. Mums tas lielas nepatikš anas nesagā dā ja, tač u bija neparasti. Bet galu galā mē s atbraucā m atpū sties, tā pē c š im ir savs š arms!
Vispā r, ja vē lies gū t pozitī vas emocijas, esi š eit!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu