Kopumā nav slikti

Rakstīts: 14 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 17 jūnijs — 1 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 4.0
Divus gadus pē c kā rtas palikā m Stella Di Mare Makadi pludmalē . Viņ i izrā dī jā s atš ķ irī gi. Kā mū s informē ja vietē jais gids no TEZ TOUR par vienu rezonē još u jautā jumu, viesnī cas koncepcija ir mainī jusies. Protams, ne uz labo pusi. Un ne tikai vienā punktā .
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu pē c vairā kiem kritē rijiem: cenas un kvalitā tes attiecī ba (atsauksmju vē rtē jums vietnē Turpravda), dzī va rifa klā tbū tne un lidojumi, ņ emot vē rā pienā cī gas aviokompā nijas WINDROSE vai UIA.
Viesnī ca patī kami iespaidī ga: liela, tī ra teritorija, skaisti baseini, milzī ga pludmales zona ar pietiekamu skaitu sauļ oš anā s krē slu uz smiltī m un uz zā les, mā jī gs restorā ns ar labu ē dienu. Patī kams bonuss ir iespē ja apmeklē t Gardens zonu, kur ir mā kslī go viļ ņ u baseins un divi bē rnu ū dens slidkalniņ i.

Ir bijuš i visos 4 a la carte restorā nos. Patika itā ļ u (pica), ķ ī nieš u (interjers, suš i). Nepatika indieš u un ī paš i libā nieš u (slikta apkalpoš anas kvalitā te, slikta virtuve)
Telpas ir pieņ emamas. Nav strū klaka, bet dzī vot var. Runa pat nav par veco remontu, bet gan par tā kvalitā ti. Flī zes un santehniku ​ ​ uzstā dī ja vietē jie Dž amshuti: š ķ ī bi, š ķ ī bi, lai tikai bū tu dzī vs. Otrajā apmeklē juma reizē duš ā bija vā ja plū sma, lai gan mū su istaba bija tieš i par vienu stā vu zemā k, zem pagā juš ā gada. Papildu dī vā ns (mē s bijā m trī s) tika novietots č ī kstoš s ar saplē stu matraci. Viņ i lika man nomainī t matraci. Dī vā ni visi č ī kstē ja. Televizora tā lvadī bas pults nedarbojā s labi, un abos mū su apmeklē jumos trū ka akumulatora nodalī juma aizmugurē jā vā ciņ a. Nav gaisa kondicionē tā ja tā lvadī bas pults. Nav ē rti. Ī paš i naktī , kad bija jā ceļ as, lai to izslē gtu vai mainī tu gaisa temperatū ru. Numurā ir bezmaksas seifs un tē jkanna. Vannas istaba apvienota. Ir divi skapji. Diezgan plaš s balkons. Tika izdalī ta kosmē tika: ziepes, š ampū ns, losjons utt. Ledusskapī bija tikai ū dens. Uzpildī ts katru dienu, viena pudele vienai personai.
Koraļ ļ u rifs priecē ja floras un faunas daudzveidī bu. Pa kreisi no mola tas ir krā sainā ks un dzī vī gā ks nekā pa labi. Pa labi gan tā lu neaizpeldē ju, bet, spriež ot pē c atsauksmē m, uzskatu, ka arī tur ir ko redzē t.
Lī dz mola galam ir tā ls ceļ š , tač u paisuma laikā var novē rot jū ras iemī tniekus: dzeloņ rajas, astoņ kā jus, ež us, mazos murē nus (vai tā s bija č ū skas) un daudzas krā sainas zivis. Nesasniedzot 30 metrus lī dz mola galam, var nokā pt smilš u sē klī . Prieks tiem, kas neprot peldē t vai ar maziem bē rniem. Tiesa, š ogad uz š o vietu pasaž ieru izkā pš anai (nosē dinā š anai) biež i kuģ oja motorlaiva, kas izraisī ja neapmierinā tī bu ar tur peldoš ajiem cilvē kiem.

Lieliska vieta peldē š anai no krasta tika atrasta pa labi no pludmales, uz robež as ar kaimiņ u viesnī cu. Uz mā kslī gi izveidota iesma galā ir kā pnes nolaiš anā s ū denī . Tur varē ja lieliski nopeldē ties tī rā ū denī un peldē ties ar masku vai uz piepū š amā matrač a. Bet noteikti rū pī gi jā paskatā s zem kā jā m - seklā ū denī satikā m ež us un stintes (palī dz koraļ ļ u č ī bas).
Gā jā m gar Makadi lī č a krastu lī dz blakus esoš ajā m viesnī cā m kreisajā pusē . Jaz ķ ē des viesnī cā m patika pludmale ar iespē ju iekļ ū t no krasta, kaimiņ os Kleopatrai ir liela skaista teritorija, bet likā s, ka palmā m un citā m zaļ ajā m zonā m ir nabadzī gā ka nekā mū su Stella vai tas pats Jaz. Un Kleopatras pludmalē ir problē mas. Manā ms, ka š ajā jomā trū kst cilvē ku. Viņ iem ir tikai divas iespē jas nokļ ū t jū rā : garā s mola galā peldē t apkā rt pietauvotajā m jahtā m vai doties uz tuvē jo viesnī cu.
Mē s devā mies bezmaksas ekskursijā no TEZ TOUR uz Hurgadas veikaliem. Jū s nevarat izvē lē ties veikalus. Mū s aizveda uz turku ā das un kaž okā du salonu, skaistumkopš anas salonu un beigā s uz suvenī ru veikalu. Ceļ ojums nepatika. Papildus otrajam salonam, kurā iegā dā jā mies pā ris paciņ as vietē jā s tē jas, viss pā rē jais ir paredzē ts ļ oti izvē lī gam klientam.
Mū su otrā ekskursija bija no vietē jā gida uz jahtas uz Somas lī ci. Braucā m uz banā na un bulciņ as, apbrī nojā m skaistā kos zemū dens koraļ ļ us, makš ķ erē jā m un izkā pā m Utopijas salā . Nedaudz apmulsinā ja, ka uz jahtas bijā m vienī gie ā rzemnieki. Š ī diena Ē ģ iptē bija brī vdiena un vietē jie izmantoja iespē ju izstaigā t savu kuplo ģ imeni. Tas bija nedaudz trokš ņ ains no bē rnu kliedzieniem, bet tas nesabojā ja braucienus.

Pagā juš ajā gadā bijā m uz Paradī zes salu. Tā atrodas iepretim Hurgadai. Pa ceļ am piestā jā m, lai apskatī tu koraļ ļ us. Somas lī cis ir nesalī dzinā ms. Daudz vā jā ka. Pē c salas braucā m uz batiskafa. Nepatika. Slikta redzamī ba, slikti koraļ ļ i.
Tagad par to, kas atstā ja nepatī kamu pē cgarš u no atkā rtota ceļ ojuma uz viesnī cu. Salī dzinot 2018. un 2019. gadu. Abas reizes viesnī cā ieradā mies 9:00.
18 gadi - tū lī t pē c ieraš anā s viņ i uzlika rokassprā dzes.
19 gadi - brī dinā ja, ka rokassprā dzes tiks uzvilktas ne agrā k kā.11. 30 (otro brokastu beigu laiks). Istaba, tā pat kā pagā juš ajā gadā , tika pieš ķ irta pulksten 11. Tač u š oreiz atkal bija jā iet uz reģ istratū ru pē c rokassprā dzē m. Labi, ka mē s jau zinā jā m, kur var dzert ū deni un kafiju bez rokassprā dzē m. Viņ i reģ istratū rā nepasniedz ē dienu. Divas stundas no ceļ a sē dē t bez ū dens ir grū ti. Viesnī cas vadī ba tam ir milzī gs mī nuss.
18 gadi - koferi tika atvesti uz istabu ar automaš ī nu (uz ķ erras ir iespē jas)
1919. gads - š veicars mū su abus koferus vienkā rš i ar roku vilka pa taciņ u uz istabu, treš o koferi nesam paš i.
18 gadi - kondicionieris istabā atdzisa lieliski un pat naktī nā cā s to izslē gt
19 gadi - divu nedē ļ u uzturē š anā s laikā kondicionieris sabojā jā s 3 (trī s) reizes. Viņ u atdzī vinā ja sitiens (restarts), tač u ar to pietika vairā kā m dienā m. Tajā paš ā laikā viņ a darbs bija ļ oti skaļ š un slikti atdzesē ts.
18 gadi - baseinos aizliegums peldē ties kokvilnas (kokvilnas) T-kreklos. Ir iespē jama sintē tika.

19 gadi - aizliegums peldē ties baseinos jebkā dos T-kreklos. Tajā paš ā laikā vietē jā s sievietes peldas pilnī bā slē gtos pludmales uzvalkos. Tikai pē c tam, kad paustais saš utums sā ka uz to pievē rt acis. Aizliegums attiecā s tikai uz Stella Beach Hotel baseiniem. Dā rzi atļ auti sintē tikā . Viesnī cas koncepcija!
18 gadi - mola galā divas kā pnes strā dā ja, lai nokā ptu/uzkā ptu jū rā
1919. gads - labā s kā pnes tika slē gtas visu mū su atvaļ inā juma laiku, kas radī ja sastrē gumus uz vienī gā s strā dā još ā s kreisā s kā pņ u telpas.
18 gadi - par dzeramnaudu viesmī ļ i centā s iepriecinā t restorā nā un pludmalē dienas laikā .
19. gads - pē c dzeramnaudas saņ emš anas viesmī ļ us vairā k neredzē jā m. Pat lū gums pē c 15 minū tē m atkā rtot nenesa panā kumus. Iztvaikojis uzreiz.
18 gadi - tikai pudelē s pildī ts alus
1919. gads - tikai izlejamais alus (atš ķ aidī ts, tā pat kā visi dzē rieni no automā tiem). Pudele atstā ta tikai Gardenā .
Piebildī š u par novā jinā tu kopš pagā juš ā gada bezmaksas wi-fi reģ istratū rā . Bija pā rsteidzoš i skatī ties uz cilvē kiem, kas pulcē jā s pie centrā lā s strū klakas, lai iegū tu interneta pieslē gumu. Pagā juš ajā gadā varē jā t pieslē gties bezmaksas internetam, sē ž ot restorā nā vai uz vasaras segtas teritorijas. Pā rē jā teritorijā tikai par maksu.
Kopumā labi atpū tā mies, bet treš o reizi nebū s. Mē s meklē jam nemainī gi augstas kvalitā tes pakalpojumus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu