Labs serviss, jauks personāls

Rakstīts: 20 marta 2018
Ceļošanas laiks: 3 — 10 marta 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Bija paredzē ts agrā reģ istrā cija, bet lidojuma aizkavē š anā s dē ļ ieradā s vē lā k, tā pē c uzreiz mū s iekā rtoja, iedeva vienu istabiņ as atslē gu (5210), teica, ja vajag otru, tad mē s nā ks klajā vē lā k un tiks izsniegts. Viņ i arī teica, ka, ja viņ iem istabā kaut kas nepatī k, viņ i viņ iem teica, un viņ i to izlabos. Istabā nepatika matracis uz papildgultas (starp citu, gulta pilna, nevis "gultiņ a", lai gan uz riteņ iem), teica, ka mainī ja 5 minū tē s.
Istaba tī ra, liela un ē rta.
Teritorija sakopta, skaista, baseini tī ri.
Akvaparks - apkure gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Glā bē ji visu laiku dež urē . No baseina ar viļ ņ iem bē rns bija sajū smā .

Lunapark - strā dā ja par maksu tikai pē c 20:00 vakarā , no 18 lī dz 20 par brī vu, bet iespē jams tikai š ajā periodā , pā rbaudiet.
Ē diens ir diezgan daudzveidī gs un garš ī gs. Vairā ku veidu zivis, gaļ a, kalmā ri, suš i, kanapē , dā rzeņ i, augļ i un saldumi - viss ir kā rtī bā . Galvenais restorā ns ir tī rs, galdi tiek ā tri notī rī ti. Baseina un pludmales bā rā ir pienā cī gi burgeri, kartupeļ i un zivju kartupeļ i, hotdogi. Saldē jums no 12 lī dz 13 un no 16 lī dz 17 bez maksas.
Jū ra ir 5 minū š u gā jiena attā lumā , var braukt arī ar autobusu. Rifs ir lielisks, snorkelē t ir prieks. Kad ir paisums, jū s varat ieiet ū denī lī dz ceļ iem un zivis peldē t apkā rt, skaistums. Maziem bē rniem jū ra par maz, par mazu. Pieauguš ie no piestā tnes peldē t visvairā k to.
Mī nusi: noķ erti odu periodā . Tie tika fumigē ti pa ā rē jo perimetru, bet tas ir nepiecieš ams arī pa iekš ē jo. Istabā palū dza saindē t, apkaisī ja un viss kā rtī bā , bet labā k ņ emt fumigatoru, citā di iekodī s.
Wi-fi biež i izlidoja, istabā es to uztveru slikti un selektī vi (telefonu noķ ē ru no vī ra, ne). Mē s nopirkā m oranž o karti, tā pē c mums tas nebija kritiski.
Spriedums: vai es atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz - noteikti JĀ . Mē s viņ u atceramies ar prieku. Paldies par pā rē jo.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu