Jautājums par viesnīca Serenity Fun City 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
47 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Pludmale
Labdien. Mēs dosimies uz šo viesnīcu marta beigās. Kurš zina, vai varat apmeklēt blakus esošās Sarkanās jūras Tadžmahal pludmali ar Fun City rokassprādzēm, ejot gar krasta līniju?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2019-03-055 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар klichko
Jūs varat apmeklēt visas Makadi pludmales ar savām aproces. Jūs nevarat atstāt lietas un paņemt sauļošanās krēslus. Tajā, ko viņi nāca un peldēja, tajā pašā viņi aizgāja. Īpaši kaitīgos glābējus pat vjetnamieši atņem svešiniekiem, taču viņiem nav tiesību aizliegt peldēties
аватар ka_Sandra
Atpūtāmies netālu esošajā Serenity Makadi Beach Hotel. No Fun City ar mazām automašīnām viņi brauc uz pludmali labajā pusē gar augstu žogu. Pašā pludmalē arī likās, ka pa labi ir kaut kāds žogs (ja skatās kartē ar skatu uz jūru) un vispār tālāk nebija pludmales, bet kaut kāds posts. Šaubos, ka gar piekrasti varēs tikt tālāk. Ceļš, kas atdala Serenity viesnīcas no Sarkanās jūras, ir augsts betona žogs. Red Sea Hotel ir atsevišķa reģistrēšanās, ar kājām jūs tur nenokļūsit.
аватар ka_Sandra
Serenity Makadi pludmalē ieeja jūrā ir tikai no pontona. Tiesa, teritorijā atradās peldbaseins ar jūras ūdeni - tur plunčājās bērni.
аватар asya_t
no 2019. gada maija tadžmahalas (al nabila) pludmalē tika organizēta maksas pludmale par USD 10 vienai personai. Tur var nokļūt gar krasta līniju.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Serenity Fun City 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl