Esmu šokā!!!

Rakstīts: 19 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 16 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 1.0
Š ī nav pirmā reize Ē ģ iptē , ir ko salī dzinā t, noskaņ ojums sabojā jā s 10 minū š u laikā pē c ieraš anā s. Noguruš i ieradā mies 18:00 Un tad sā kā s š ausmas, puika ieveda mani istabā , ā tri sarullē ja koferi un aizbē ga, pat nedodot mā jienu uz $, kas ir ļ oti pā rsteigts, jo visur viņ iem vajadzē ja dot naudu, lai tos redzē tu, un tad ir hops, un tā tur nav. Bē rnam nav gultiņ as, guļ cirkā trijatā , trakā k, istaba netī ra, kaka peld poda, viss aizsē rē jis, saprotu, ka cilvē ki tikko izgā ja no š ī s istabas un mū s tur iekā rtoja, es' Es neesmu slikts cilvē ks, ja jū s mani neizņ emat no sevis, es atnā cu labā nozī mē , es saku nomainiet numuru, tas ir netī rs utt. bet esmu noguris, viss iekš ā ir mainī jies, cenš os sevi savaldī t, vā rdu sakot, neticu! Meklē ju istabu, noturē ja mani 2h, mainī ja numuru, bet nav seifa, fē ns nedarbojas, ledusskapis no 70. gadiem, bail atvē rt, bē rnam nav gultiņ as, bē rnam ir 9 gadi, nu, pie velna, mē s gulē sim kopā trī s)) Es nesavaldī jos, atkal visa ģ imene reģ istratū rā ! Ī sā k sakot, cietu lī dz 22.00 atnesa seifu, trijos, seifs smags, cirks. par restorā nu grū ti nosaukt) uz reģ istratū ru negā ju, uzzinā ju, ka nav vietas lai bē rns guļ , fē ns nestrā dā ja, ū dens pudelē s nebija istabā , nu protams visu izlemsim pē c 10 min, bija 7/30 no rī ta, 11.30/ Es eju visā tā dā paš ā stā voklī un tad mani aizveda, es kā traks skrē ju uz reģ istratū ru un tur nosprā gsim, sasodī ts, tad atnā ca meistars fē ns salabot un viņ i nes gultu, un viņ i prasa ja gaisa kondicionieris traucē , kā tas pū š , vai to var nosū tī t otrā virzienā ? ! Mē s tikā mies ar gidu, viņ i viņ am izteica savu neapmierinā tī bu, numurs tika mainī ts, numurs nav slikts, bet...
No kaimiņ u mā jā m kondicionieris taisa tā du troksni, ka tikai iereibuš am cilvē kam jā iet gulē t, lai viņ u nedzird.
Nā kamā teritorija! Viss netī rs, netī ra, kā kartupeļ u trauks nogulē ja 3 dienas, palmas izkaltuš as, krū mi pusmiruš i, zā le visa sausa, š ito vē l neesmu redzē jis, nabaga augi, kā pē c viņ us tā mocī t, vienalga, kur viņ i atpū š as, zaļ umi bija acij tī kami un te gribas raudā t.

Ē dieni, dzē rieni: atpū ta 3 dienas bā ros! Tieš i pie bā riem ļ oti biež i nav alus, kolas, forfeiti, tikai mī ļ i pasmaida un saka, tikai sprite, pē c stundas bū s alus, nu, stunda ir divas stundas noteikti. Antichanitoriya restorā nā ! Visas glā zes nosegtas ar rokā m, neviens neslauka š o traipu, pavā ri, kas taisa spageti ir netī ri, priekš auti ir balti, tie ir melni kautkā dos sodrē jos vai mazutā vispā r, strā dā bez cimdiem, fu, tas ir pretī gi skaties, galdi vienmē r ir pilni ar saburzī tiem galdautiem, no rī ta tikai salvetes guļ , salvetes saburzī tas, netī ras, augļ u maz, apelsī ni sagriezti, salā tu nav, mē rč u nav, nu tikai keč us un kaut kā ds keč uņ eš s)))) tehnikas par maz, kafijas automā ta nav, kafiju liek š ķ ī vī , ņ em un mudi pats Piens liekas, ka atš ķ aidī ts ar ū deni.
Pludmale, slī dkalniņ i, nu, nedaudz iepriecina, tikai nedaudz! (Dvieļ i š ķ ī bi, nemazgā ti, smird, bē rnu pā rsteiguma krā sas. Slī dkalniņ i paaugstina garastā vokli, tā di ir 5. Var braukt un atraujies no š ī m š ausmā m, lai gan apsargi uz slidkalniņ iem dienē , ī sti nekontrolē nokā pš anu, arā bu bē rni brauca garā m un stā v, ja aizlidosi, var nojaukt, un uzraugs stā v mē ms!
Jū ra: ir rifs, var paskatī ties uz zivi, dziļ š , 2-3 metri un nav dibena zem kā jā m, ar bē rnu grū ti, vajag aci un aci (
Man nepatī k lī cis, es mī lu plaš o jū ru, bet te tevi ieskauj š ķ eltne, visapkā rt bojas. Nu labi, uz viesnī cas fona jū ra ir normā la, tā vismaz nedaudz izlī dzina š o tumsu .
Animā cija ir gausa, ī sti negrib strā dā t, velkas pa pludmali, ī si sakot, nav groovy, gribu bū t pozitī vs vismaz no viņ u puses, labi, viņ i kalpo laiku, diemž ē l nav lī dz pozitī vam.
Vakara š ovs: vā jš , redzē ts 100 reizes labā k.
Kad palasī ju atsauksmes, redzē ju pā ris negatī vas, nu, man liekas, ka ir cilvē ki, kuriem ne viss patī k, kuri ir apvainoti uz dzī vi un grib visu pasvī st, bet nu pati esmu pā rliecinā jusies, ka redzot negatī vas atsauksmes , jums vajadzē tu par to padomā t un pā rskatī t savu izvē li!
Es neatgriezī š os š ajā viesnī cā un neiesaku citiem š eit nā kt, nesabojā jiet savu atvaļ inā jumu un netē rē jiet dienu š im G.

Man personī gi garastā voklis ir sabojā ts, atpū ties arī , katru dienu te iznā k kas jauns un nelabs, vē l nedē ļ u jā atpū š as, un asaras acī s, ka tiku tā dā ē stuvē !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu