Prima Life Makadi 5*– Atsauksmes

75
Novērtējums 7.110
№15 viesnīcas reitingā Makadi līcis
6.8 Numurs
7.1 apkalpošana
6.9 Tīrība
7.4 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, Makadi līcī. Viesnīca tika atklāta 2006. gadā, pēdējā renovācija notika 2020. gadā. Viesnīca sastāv no reģistratūras ēkas un divām trīsstāvu ēkām. Piemērots gan ģimenēm ar bērniem, gan jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар m.holubiev
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca varē tu pelnī t piecinieku, bet ir BET: 1. Apsildā mie baseini deklarē ti - nav apsildā mi vispā r. 20 grā di pē c Celsija ir par daudz. 2. Mā jturī ba vē las bū t labā ka. Nu, tas ir diezgan nož ē lojami. 3. Nolaidiet mū s un viesnī cas teritoriju. … Tomēr ▾ Viesnī ca varē tu pelnī t piecinieku, bet ir BET:
1. Apsildā mie baseini deklarē ti - nav apsildā mi vispā r. 20 grā di pē c Celsija ir par daudz.
2. Mā jturī ba vē las bū t labā ka. Nu, tas ir diezgan nož ē lojami.
3. Nolaidiet mū s un viesnī cas teritoriju. Centrā lais baseins tiek atjaunots. Tā pē c treš ā daļ a viesnī cas teritorijas ir vienkā rš i iež ogota.
Ē diens - vienkā rš i super, pludmale - arī mū s nepievī la.
аватар a.gorpynych
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Gribu pastā stī t par mū su atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā novembra beigā s. Mē s ceļ ojā m ar mazu bē rnu divus gadus un izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz to. Pirms ceļ ojuma mani interesē ja daudzas lietas, bet es neatradu daudz informā cijas. … Tomēr ▾ Gribu pastā stī t par mū su atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā novembra beigā s. Mē s ceļ ojā m ar mazu bē rnu divus gadus un izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz to. Pirms ceļ ojuma mani interesē ja daudzas lietas, bet es neatradu daudz informā cijas. Es dalos pieredzē )
Viesnī ca kopumā ir laba, pludmale ir lieliska, tī ra, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ir divi bā ri, ir tualete, ģ ē rbtuve, inventā ra noma, duš a, "kā ju mazgā tā js")) Smiltis ir pā rsvarā . Dziļ ums bē rniš ķ ī gs, bet ar zivī m var tikt pie koraļ ļ iem - ū dens temperatū ra novembra beigā s ir ideā la peldē š anai, auksto nakš u dē ļ jau vē sā ks nekā mē neš a sā kumā , bet vē l nav atdzisis . Pirmajā ieraš anā s dienā bija tas, ko sauc par "svaigu pienu" - skaistums!
Zaļ ā zona, acij tī kama.
Virtuve ir lieliska, neticiet tā m atsauksmē m, kurā s teikts pretē jais. Viņ i patieš ā m barojas kauš anai))) izvē le ir milzī ga. Man bija baž as, vai ē diens bū s piemē rots bē rnam, vai tas nesaindē sies ar augļ iem, kas mazgā ti no krā na, un tā tā lā k. . mā tes bailes. Viss perfekti.
Audums. Bū tu jau iepriekš zinā jusi par smalkumiem, bū tu pā rskatī jusi koferu saturu. Vakari bija gan absolū ti bezvē jš , gan tiiik vē jains, pū š ot no kā jā m. Kā dreiz bija ļ oti auksts. Dž insu krekli, plā ni dž emperi un kapuces ar dž insiem, slē gtas kurpes - tas ir tas, kas der. Odi sagrā bj, bildē papagailis ar mocī tu kā ju ((Odu atbaidī š anas lī dzekli ņ em lī dzi, droš i. Visas manas kleitas pā rsvarā nebija vilktas, jo vakari ir auksti, ejot brokastī s arī forš i, pa dienu karsti un pludmales tunikas virs peldkostī miem ir obligā tas.
Ļ oti apmierinā ts ar puiš u animatoriem. Tieš i š eit gudrie! Izklaidē ja no visa spē ka)) mē ģ inā ja.
Istabas ir milzī gas, gultas ir ē rtas un duš a arī liela. Karstais ū dens vienmē r bija bez pā rtraukuma. Tī rī š ana katru dienu.
Numurā ir seifs, tē jkanna, tē ja/kafija, cukurs, krē jums, ū dens. Uz balkona vai terases ir veļ as ž ā vē tā ji, lai gan tie ir sarū sē juš i.
Saistī bā ar vainagu nekur nav ū denspī pes, ū denspī pes bā rs ir tik skaists un krā sains un tukš s. .
Vī lies, ļ oti vī lies baseinā . Viņ š vienkā rš i bija ledus auksts! Peldē jā s tikai daž i mū ž ī gi piedzē ruš ies vā cieš i, bū tī bā neviens nekad nav piesaistī jis š o ideju. Un es tik sapņ oju par plunč ā ties tur, kad visu plā nojā m (((
Un vē l ļ oti ī ss dienas gaiš ais laiks, jau puspiecos kļ ū st tumš s. Tikai celiņ i ir apgaismoti, viesnī ca taupa uz apgaismojumu, nā cā s meklē t, kur likt sevi kaimiņ u viesnī cā s.
Sadusmoja arī briesmī gais Wi-Fi. Tikai vestibilā un vienkā rš i murgains ā trums. Kā tas ir iespē jams ((( Arī dī vains veids, kā ietaupī t naudu, man arī pieci (( Pē rciet kartes lidostā .
Un tas ir arī iespē jams, pateicoties tū ristu pieplū dumam, tikā m izmitinā ti precī zi pē c noteikumiem 14:30, neskatoties uz mū su agro ieraš anos un maza bē rna klā tbū tni, mē s prasī jā m no desmitiem no rī ta.
Tā pat kā š is)) Uzrakstiet jautā jumus, es atbildē š u))
Кальянная Были один из вечеров вот такие королевские креветки))
аватар Tanya.
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ai viesnī cai nevar bū t 5 zvaigznes. Nevelk pat 2. Tā tad, pirmais ē diens - 0, otrais tī rī ba - 0, apkalpoš ana - 0, pludmale - 3. Maldinā š ana apkā rt, vī nu lej glā zē no plastmasas piecu litru pudeles, ē diens, tā runā t, suņ iem un kaķ iem manam piecgadī gajam dē lam nav ko ē st, netī rumi apkā rt, netī rumi istabā , restorā nā - to nevar nosaukt - antisanitā ri apstā kļ i. … Tomēr ▾ Š ai viesnī cai nevar bū t 5 zvaigznes. Nevelk pat 2. Tā tad, pirmais ē diens - 0, otrais tī rī ba - 0, apkalpoš ana - 0, pludmale - 3. Maldinā š ana apkā rt, vī nu lej glā zē no plastmasas piecu litru pudeles, ē diens, tā runā t, suņ iem un kaķ iem manam piecgadī gajam dē lam nav ko ē st, netī rumi apkā rt, netī rumi istabā , restorā nā - to nevar nosaukt - antisanitā ri apstā kļ i. Mē s devā mies ar tū roperatoru Bijā m lī dzi, ceļ ojumu aģ entū ra teica, ka viesnī ca 2021. gadā tika pilnī bā izremontē ta. Ani kundze, jū s vienkā rš i nepateicā t mums patiesī bu.
Tad, kad ieradā mies 5.00 pie viesnī cas, bijā m š ausmā s par reģ istratū rā esoš ajiem netī rumiem, vakarā mū s nokā rtoja, tad zvanī jā m apdroš inā š anas kompā nijai, zvanī jā m trī s stundas no telefona reģ istratū ras, neviens necē la klausuli un neatzvanī ja, otrajā dienā , kad ieradā s SkyUp gids, viņ š arī zvanī ja apdroš inā š anas kompā nijai no diviem telefoniem, paņ ē ma 2 stundu laikā.
Sakiet lū dzu, kā da apdroš inā š anas kompā nija 2 dienas ceļ klausuli?
Tā du š ķ irš anos par naudu nebiju redzē jusi. Atpū š os ne pirmo un ne otro reizi, gribu pateikt, lai nebrauc uz š o viesnī cu.
Kad devā mies atpakaļ uz lidostu, gids nekaunī gi ciniski sā ka prasī t no mums naudu sev un š oferim, it kā viņ am bū tu maza alga, tu atstā j dolā ru istabā un neviens neko netī ra. Piens viesnī cā sauss, siers siera izstrā dā jums, YUPI dzē rieni, smirdī gas zivis, veca liellopa gaļ a, ko nevar ē st.
NEIESAKU Š O VIESNĪ CU NEVIENAM! ! ! ! !
Номер Рецепшен Номер Душова
аватар igorla
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesen atgriezos no atvaļ inā juma Prima Life Makadi 5 *, atpū tos 2021.  gada augustā , 7 dienas. Pā rē jais izdevā s, varu ieteikt š o viesnī cu par skaisto dzidro jū ru (pat daž ā s kaimiņ u viesnī cā s tā nav tik tī ra), labs rifs, labs ē diens Ē ģ iptei š ajā cenu kategorijā. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no atvaļ inā juma Prima Life Makadi 5 *, atpū tos 2021.  gada augustā , 7 dienas. Pā rē jais izdevā s, varu ieteikt š o viesnī cu par skaisto dzidro jū ru (pat daž ā s kaimiņ u viesnī cā s tā nav tik tī ra), labs rifs, labs ē diens Ē ģ iptei š ajā cenu kategorijā.

Uzreiz ī sumā par to, kas NAV š ajā viesnī cā . Patosa š eit nav, viesnī ca ir vienkā rš a, veca (bet periodiski tiek atjauninā ta), kompakta. Gandrī z nav izklaides programmu. Jū ras velš u š eit gandrī z nav, kalmā ri bija divas reizes (zivis neskaitā s). Nav garš ī gu zivju. Nekā das rokassprā dzes uz rokā m, pirmo reizi nav strē melī tes bez iedeguma uz rokas : ). Nav viesnī cas kartes. Nav bezmaksas interneta, izņ emot vestibilā , un tas ir laba kvalitā te. Pie ieejas jū rā dziļ uma nav, jā iet kā di 20 metri, tad var peldē t. Te gandrī z nav ukraiņ u, krievu, pā rsvarā arā bi un eiropieš i. Nav pā rā k uzmā cī gu "vparivanie" ekskursiju.
Kvalitatī vā alkohola nav, lai gan, rezervē jot ekskursiju, tika norā dī ts Ultra AI.
Un, ja š ie "nē " jums nav svarī gi, tad jums vajadzē tu izlasī t nā kamo stā sta daļ u.

Plā nojā m doties uz tuvē jo Arabesque hoteli, bet izrā dī jā s, ka meitai pase bija derī ga nepilnus 5 mē neš us un ar to varē jā m ceļ ot tikai caur Joinup, likā s, ka tie prasī s lī dz 3 mē neš iem. Arabeskā no Joinup tū res nebija, tā pē c apstā jā mies Primalife. Mū su TA stingri ieteica veikt PCR, lai gan mums bija sertifikā ti ar QR kodu ACTION. Principā PCR nekur nesakrita. Pē c ieraš anā s Hurgadā pie izejas no lidmaš ī nas viņ i apskatī ja sertifikā tus, neskenē ja. Pa ceļ am uz viesnī cu gids teica, lai uz tikš anos ar viesnī cas gidu jā atnes PCR oriģ inā ls, tač u viņ š arī tos neprasī ja. Uzreiz jā saka, ka atgriež oties tika skenē ti tikai mū su sertifikā ti.

Lidostā par 10$ nopirkā m Orange SIM karti, 18 Gb, un uzreiz lū dzā m aktivizē t.
Bet tur š ie gigabaiti ir uzskaitī ti vienī bā s, tikai sociā lajos tī klos 1:1, citos resursos 1:2.
Mums pietika nedē ļ ai trī s, kopā tieš ā m sanā ca 10Gb. Tikko lidostā atceļ ā gigabaiti beidzā s. Pā rē jais tika pā rbaudī ts, izmantojot Orange lietojumprogrammu.

Viesnī cā ieradā mies ap 5 no rī ta, reģ istratū rā teica, ka nav brī vas istabas. Piedā vā jā m piemaksu, viņ š atteicā s, teica, ka ī sti nav nevienas istabas, kas bū tu gatavas dzī voš anai, bet nupat atbrī vojuš ā s daž as istabiņ as, tā s tiek tī rī tas un mū s izmitinā s. Un tā arī notika, ap pulksten vieniem mē s jau bijā m savā istabā . Apmetā mies istabā Nr. 5214, to ieguvā m ar diezgan nesen veiktu remontu, laikam š ī ē ka kopumā ir renovē ta. Viņ i bez problē mā m piegā dā ja citu gultu. Istaba plaš a, terase ar skatu uz saulaino pusi, bet tieš ā saule istabā neieplū st. Viņ i nekavē joties lū dza otru karti, lai tajā dienā atstā tu gaisa kondicionieri istabā , bez problē mā m.
Viņ i tī rī ja istabu katru otro dienu. Lī dz jū rai nesteidzī ga pastaiga 5 min. Un galvenais restorā ns arī ir lī dz 5min.
Teritorija veidota tā , lai starp ē kā m vai alejā varē tu pastaigā ties no saules, kas bija ļ oti patī kami pusdienlaikā.

Nā kamajā dienā bija obligā ta tikš anā s ar gidu, mums autobusā teica, ka lai kā jū s ierastos uz tikš anos, viņ i var nesniegt informā ciju par atgrieš anā s lidojumu. Mani ļ oti pā rsteidza, ka tikš anā s ar gidu ilga lī dz 5 minū tē m (varbū t tā pē c, ka bijā m vienī gie sapulcē ), teicā m, ka Ē ģ iptē jau ceturto reizi un viņ š nemē ģ inā ja mums iztvaikot nekā das ekskursijas. vispā r paņ ē ma kuponu, iedeva sludinā jumu ar ekskursijā m un novē lu labi atpū sties.

Jū ra un pludmale ir pā rsteidzoš as. Jū ra ir ļ oti tī ra, lai gan smiltis ir zem kā jā m, bet ā tri nosē ž as, un ū dens nav duļ ķ ains. Vietā m ir koraļ ļ u paliekas, bet peldē ties pā rsvarā gā jā m bez koraļ ļ iem, lai gan tā di bija, dibens tieš ā m patī kams.
Viesnī cas teritorijā atrodas vairā kas salas ar koraļ ļ iem, vairā k no š ī m salā m blakus esoš ajā viesnī cā Arabesque.
Bet tieš ā m skaista rifu siena otrā virzienā , arī patiesī bā viesnī cas teritorijā blakus pa kreisi (ja paskatā s uz jū ru), 200 metrus no prima pludmales. Ir daudz dzī vo koraļ ļ u, daž ā das mazas un lielas zivis, stintes, murē nas, bruņ urupuč i. Tieš ā m skaists rifs. Runā jā m ar animatoru, viņ š rā dī ja video ar astoņ kā jiem, bet teica, ka vakarā jā pabaro vistas. Mē s neesam redzē juš i. Es devos un peldē ju uz kaimiņ u viesnī cā m lī dz Makadi Bay centram un pat nedaudz tā lā k. Bet skaistu rifu nav.

Sauļ oš anā s krē sli/lietussargs pludmalē izskatā s mazliet mazi, bet nekad nepietiek, lielā kā daļ a arā bu tū ristu sē ž baseinos un vai nu nemaz neiet uz jū ru, vai saplū st pē cpusdienā . Viesmī ļ i pludmalē periodiski valkā kokteiļ us un popkornu. Pludmales bā rā ir saldē jums, ne pā rā k garš ī gs.
Diezgan biež i pludmalē tiek piedā vā tas ekskursijas vai masā ž as, tač u tā s nav uzbā zī gas, joko un kopumā ir draudzī gas.
Peldē ties jū rā varē ja lī dz pulksten 18, bet no sauļ oš anā s krē sliem neviens nespē ra, mums patika tur nogulē t vakaros lī dz vakariņ ā m, vakari bija ļ oti forš i...iesaku vakarā pastaigā ties ar lukturī tis gar krasta lī niju gar makadi, visā di vē ž i, krabji skraidī ja pa pludmali krastos redzē ja dzeloņ raju.

Uzturs. No iepriekš apmeklē tajā m trī s viesnī cā m š ajā cenu kategorijā Ē ģ iptē ē diens š eit bija labā ks. Brokastis standarta, bet bija kafija/kapuč ī no no maltā m pupiņ ā m (ne no liofilizē tā m), brokastī s augļ i - dateles, ā boli, citreiz sagriezti salā tos, citreiz pat melone.
Pusdienas un vakariņ as - vienmē r bija vista, teļ a gaļ a, zivis, vakariņ ā s viņ i biež i kaut ko cep uz grila: kebabu, zivi, vistu. Bet es nekad neesmu mē ģ inā jis garš ī gas zivis Ē ģ iptē viesnī cā s, un reiz teicu, ka viņ i vienkā rš i nedod normā las zivis, un ē diena gatavoš anā nav problē ma.
Un tajā paš ā vakarā (nejauš i: ) iedeva izceptu lielo tunci. Ē ģ iptieš iem un tunci izdevā s pagatavot bez garš as.
Kā dreiz Turcijā ē dā m tunci - debesis un zeme...Kalmā ri tika pasniegti katru otro nedē ļ u 2 vai 3 reizes. Bet kopumā mums patika ē diens š ajā viesnī cā . No augļ iem viņ i deva meloni, gvajavu, dateles, ā bolus, bumbierus, vī nogas, augļ u salā tus (nu, ne visus uzreiz, bet vienmē r bija 4-5 pozī cijas). Ī paš i priecā jā mies par pē dē jā m vakariņ ā m: bija cepts tuncis un teļ a gaļ a un vista/grils, un grilē ti kebabi, un uz augļ iem bija mango, nu, ļ oti garš ī gi, un kū kas tajā vakarā bija mango. Deserti viesnī cā ir diezgan garš ī gi, un izvē le ir laba. Sulas ir garš ī gas un kvalitatī vas. Viss alkohols ir vietē jais, plastmasas traukos, izņ emot kokteiļ us. Alus ir normā ls, var dzert.

Viesnī cā un restorā nos darbinieki pā rsvarā ir maskā s, viņ i savā c ē dienu pē c jū su norā dī juma. Un tas veido rindas.
Viesnī cā ir a la carte restorā ni, bet jums ir jā reģ istrē jas dienu pirms mē s nedevā mies.

Izklaide.
Tas ir skumji par š o viesnī cu.
Vakaros ir diskotē ka bē rniem, bē rniem, vienu vakaru skanē ja dzī vā mū zika, bet uz centrā lā baseina, kas nav ī paš i ē rti. Akvazhim pludmalē pusdienlaikā . Pludmalē pē c pusdienā m tika rī kots "augļ u festivā ls", dā vinā ja arbū zus, kū kas un kokteiļ us.

Kontingents. Pā rsvarā arā bi un eiropieš i, kaut kur ap 10-20% no postpadomju telpas. Daudzi arā bi un viņ i nā k ar visu ģ imeni, viņ i trokš ņ o, mē s centā mies sē dē t pē c iespē jas tā lā k. Nedaudz saniknoja tas, ka tu stā vi rindā , arā bi nā ca priekš ā un nekaunī gi ņ ē ma ē dienu, daž reiz darbinieki tam pievē rsa uzmanī bu, bet reti, gluž i pretē ji, vispirms apkalpo savē jos.

Atgrieš anā s vakarā viņ i atzvanī ja no reģ istratū ras, lū dzot nekavē ties. Izbraucot uz viesnī cu, mū su Prima Life bija otrā marš rutā , un atceļ ā pē dē jā , mū s savā ca un nekur citur neapstā jā mies. 30min brauciens lī dz lidostai.
Kopumā mums š eit patika, viesnī ca laba, personā ls draudzī gs, uzmanī gs, ā tri risina problē mas.
Ē diens ir pieklā jī gs. Rifs ir salī dzinā ms ar labajiem Š arm. Jū ra ļ oti vē sa un tī ra, piemē rota maziem bē rniem, jo ​ ​ pirmos 10-15 metrus ū dens ir tieš i virs ceļ gala.
Рифова стінка, зліва від пляжу Пріми Багата на живність. Рифова стінка, зліва від пляжу Пріми Рифові островки, пляж пріми. Зустріли черепаху Душ Ванна
аватар albinakovalevaa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Detalizē ts apskats. Atpū tā mies prima life no 03.04 lī dz 10.04. Ieradā mies 8, mū s nosū tī ja brokastī s un iereģ istrē jā mies 10:30, istabiņ a ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas sienu. Mē beles istabā nav jaunas, bet mē s tur tikai gulē jā m, atmosfē ra joprojā m ir mā jī ga. … Tomēr ▾ Detalizē ts apskats.
Atpū tā mies prima life no 03.04 lī dz 10.04. Ieradā mies 8, mū s nosū tī ja brokastī s un iereģ istrē jā mies 10:30, istabiņ a ar skatu uz kaimiņ u viesnī cas sienu. Mē beles istabā nav jaunas, bet mē s tur tikai gulē jā m, atmosfē ra joprojā m ir mā jī ga. Liela duš as telpa, sapakoti dvieļ i, gulta spolē s, bet kad mainī ja bija normā li, tad kā paveicā s. Liels balkons. Numurā ir seifs, ledusskapis, fē ns, gaisa kondicionē tā js. WiFi ir bezmaksas tikai vestibilā , bet ļ oti lē ns.
Restorā nā un pludmalē ir daudz darbinieku, netī rie š ķ ī vji tiek nekavē joties izņ emti, iepakota tehnika, pē c katras tiek dezinficē ti galdi. Pludmale un teritorija tiek mazgā ta un iztī rī ta katru rī tu. Starp citu, teritorija nav liela, staigā t nevar, bet, ja ļ oti gribas, var doties gar pludmali un apskatī t citas viesnī cas (daž as nestrā dā , bet neviens tevi neizdzen).
Tī rī š ana istabā katru otro dienu, dabū jā m jauku apkopē ju, dzeramnaudu atstā jā m izrakstoties.
Ekskursijas vislabā k var veikt internetā , gida pavadī bā un viesnī cā , par papildu samaksu aptuveni 10 USD par vienu.
Ja paejiet pa kreisi no pludmales apmē ram 20 minū tes pē c visu viesnī cu apbraukš anas, tuksneš a priekš ā bū s skaista pludmale, kurā varē siet uzņ emt forš as "Maldī vu" fotogrā fijas.
Ē diens: Brokastī s ē dā m pankū kas, virtuļ us, kruasā nus, pā rlejot daudz š okolā des un nutellas, ļ oti garš ī gi. Ir arī omletes iekš telpā s un ā rā , kur ir grils, desiņ as, jogurts garš o pē c paš darinā ta saldskā ba, salā ti, piena putras, daž ā di graudaugi ar pienu, pupiņ as, fritē ti cukini, daudz saldumu. No augļ iem, banā niem, apelsī niem, gvajaves, melones (pusdienā s un vakariņ ā s), ā boliem, datelē m, kā dreiz bija zemenes.
Pusdienas galvenajā restorā nā : liellopu gaļ a, vista, zivis, saldumi, kartupeļ i, makaroni utt.
Pusdienas pludmalē : pica, shawarma (hotdogu bulciņ a, shawarma gaļ a un mē rce), varat ņ emt tikai gaļ u no shawarma, salā tus, augļ us (gvajava, dateles, apelsī nu, melone), frī kartupeļ i un atkarī bā no dienas bija zivs. , aknas.
Vakariņ as: viss iepriekš minē tais + spageti, daudz daž ā du zivju atkarī bā no dienas, vē l vairā k saldumu, vienu dienu bija š aš liks, vienu reizi grilē ta vista, garš ī gs grilē ts kebabs, lazanja un canelloni (mī kla - pankū kas nez kā pē c un maltā gaļ a ar mē rci, ne tik daudz).
Bija vienā a la carte. Pasniedza Cē zara tipa salā tus, tomā tu zupu, vistu/gaļ u ar rī siem un brokoļ iem. Deserts tika nē sā ts ilgu laiku un tas nav tā vē rts, maza kū ka, kas ir pilna galvenajā restorā nā . Pā rmaiņ ai var iet, bet nekas ī paš s. Mē s neiekļ uvā m otrajā Ala Carte, bet redzē jā m, ka viņ i pasniedza tā du kā grilē tu gaļ u.
Pludmale un jū ra: ļ oti laba ieeja jū rā , daudz koraļ ļ u, bet tie ir viena tipa. No rī ta lī dz pē cpusdienai ir daudz rubī nu baru, kas piepeld tuvu krastam un principā nebaidā s no cilvē kiem, starp tiem var peldē ties un uzņ emt forš as fotogrā fijas zem ū dens. Redzē jā m mazu zilu stinī ti, bet saka, ja peld pa kreisi uz kaimiņ u viesnī cā m, tad tā du ir vairā k, un vē l tā lā k, kur bruņ urupuč i dzī vo slē gtā s viesnī cā s, bet nav smilš aina ieeja, vajag speciā lus apavus, kuras mums nebija. Mū su viesnī cā.1, 5-2 metru dziļ umā ieraudzī ja indī gu lauvu zivi, labi, ka nopeldē jā m ar maskā m un no turienes uzreiz aizpeldē jā m, bet tas ir tik bī stami, ja neredzi, kas ir zem ū dens.
Animā cija Izklaide: visu dienu pludmalē un daž reiz vakarā viņ i aicina uz izrā di (stunda laikā ). Pludmalē ū dens aerobika, vingrinā jumi, joga, zumba, spē les, volejbols. Ir ļ oti interesanti vē rot, bet arī aktī vi aicinā t piedalī ties. Sabiedriski animatori, biež i nā k klajā un jautā , kā jums klā jas. Visi darbinieki valkā maskas. Vakarā š ovs, ko redzē jā m, bija "Mr. Hotel", karaoke, dejas - zumba. Pā ris reizes zvanī ja uz klubu Hurgadā par 15$ no cilvē ka ar transfē ru un alkoholu, kā sapratā m, bet negā jā m.
Bā ri: bā rs vestibilā ir atvē rts 24/7, kur var iegā dā ties ē ģ iptieš u alkoholu vai iegā dā ties kaut ko no elites. Divi bā ri pludmalē , viens no tiem paredzē ts pusdienā m, kur var dabū t saldē jumu, ū deni pudelē s, sulu, sprite, kolu, alkoholiskos un bezalkoholiskos dzē rienus, otrajā bā rā ir arī popkorns un piena kokteiļ i (kokteiļ i ir so-so ). Baseina bā rs tikai dzē rieniem.
Veikali: pa labi no viesnī cas ir veikali ar suvenī riem, vienā no tiem ir ļ oti viesmī lī gs pā rdevē js, viņ š redzē ja, ka esam apdeguš i un iedeva mums bezmaksas smē ri ar kamieļ u pienu un iedeva padzerties tē ju. Pie viņ a var iegā dā ties suvenī rus, magnē tus, tē ju, ū denspī pes tabaku, ū denspī pes, krū zes ar ē ģ iptieš u dizainu. Magnē ti no 1 dolā ra, piramī das ap 5 eiro (mums bija tikai eiro), krū ze 9, dateļ u tē ja 300 grami 13 eiro. Ī sā k sakot, mē s tur atstā jā m 40 eiro. Viesnī cas vestibilā ir arī veikali, ir arī diezgan neuzbā zī gs personā ls. Magnē ti no 2 USD. Peldmaska ​ ​ $15. Blakus baseiniem kreisajā pusē ir Aptieka/aptieka, kur paņ ē mā m sauļ oš anā s krē mus, Pantenolu, ziedes apdeguš ai ā dai. Cenas ir nedaudz augstā kas nekā pie mums. Ziedes, starp citu, nepalī dzē ja, lai gan ņ ē ma visu, ko piedā vā ja, kompleksā . Allergex ziede, lai ā da neniez, nepalī dz, ja kā dam noder.
Ar atpū tu bijā m apmierinā ti, gribē tos, lai visā s dienā s bū tu nedaudz siltā ks, citā di ir auksti, bet vienalga peldē jā m vairā kas stundas dienā .
Paldies personā lam par laipnī bu un apkalpoš anu. Es tieš ā m negribē ju braukt prom, un es vē los atgriezties š ajā viesnī cā atmosfē ras dē ļ .
Пляж перед пустыней, если пройти влево все отели. Завтрак Голубой скат Уборка Завтрак
аватар Ekaterina943962
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vispirms Ē ģ iptē . Kopumā viesnī ca man patika, viss domā ts cilvē kiem. Un bē rniem. Lai gan bē rnu zona bija slē gta. Ž ē l, ka ir karantī na. Bet zona it kā atrodas zemienē un vē jš tur nesasniedz. Tas ir iež ogots un ļ oti labi aprī kots. … Tomēr ▾ Vispirms Ē ģ iptē .
Kopumā viesnī ca man patika, viss domā ts cilvē kiem. Un bē rniem. Lai gan bē rnu zona bija slē gta. Ž ē l, ka ir karantī na. Bet zona it kā atrodas zemienē un vē jš tur nesasniedz. Tas ir iež ogots un ļ oti labi aprī kots. Peldbaseins, slidkalniņ i, mā jiņ as, š ū poles.
Tagad viss ir kā rtī bā .
Mē s ieradā mies agri. Brauciens no lidostas apmē ram 40 minū tes. š ī nav pati Hurgada, bet nedaudz tā lā k.
Apmetā s uzreiz otrā stā va skatā uz sporta klubu.
Mē s ieradā mies, un visas š ī s dienas bija vē ss un vē jains. Vakaros viņ i valkā ja jakas, un daž reiz viņ i uzlika bē rnam cepuri. Dienas laikā pludmalē bija lieliski, vē jš tur nepū ta, vai arī tas ir tikai nedaudz zemā ks nekā pā rē jā viesnī cā .
Pati viesnī ca skaista, zaļ a, viss zied. Katru dienu tī ru, griež u, laistu. Visi ir pieklā jī gi. Visi darbinieki valkā maskas. Sū dzī bu nav.
Baseinos nepeldē jā mies, bija auksti (. Lai gan tī rī ja katru dienu. Tikai treš ajā dienā mums pateica, ka bē rnu baseins ir apsildā ms. Un arī tad pē c vakariņ ā m ir labā k. Es tā neteiktu ir taisnais ū dens piens. Un vē l jo vairā k izej ā rā un iepū š auksts vē jš . Bet bē rnu pā ris reizes ielaida, baseins 50cm. Un ir slidkalniņ š .
Pludmale. apdullinā ts. Saulriets ir lielisks (mazs). Smiltis. Ja gribi redzē t koraļ ļ us, tad burtiski ej lī dz bojā m. Ū dens bija auksts. Pusdienlaikā smiltis uzkarsa, un pat kā jas bija karstas. No rī ta piecē los agrā k, aizgā ju paņ emt sauļ oš anā s krē slus. Viņ u ir pietiekami daudz, pat ja jū s nā kat vē lā k, bet, ja jū s ejat uz sē tu un ejat taisni, tad ir skaļ ruņ i, kas ir ļ oti skaļ i, un es okupē ju pa labi, pa labi un tuvā k jū rai. Pusdienlaikā paisums ir beidzies, to var redzē t labi.
Pludmalē ir lieliska trī s puiš u animā cija. Un latī ņ u valoda, un joga, un aerobika jū rā . Puiš i ir lieliski.
Ē diens. Paš i š efpavā ri to lej, visu aiz stikla. Jū s norā dā t uz trauku, un viņ i to noliek. Ja vajag vairā k, saki vairā k, viņ i visu saprot. Bija bē rnu ē dienkarte. Uz turieni vedu tikai tomā tus, lai nestā vē tu vispā rē jā rindā . Viņ i neaizgā ja izsalkuš i. No rī ta visiem ļ oti garš oja pankū kas ar š okolā di. Tad mē s pā rgā jā m uz omleti. Sulas no tirdzniecī bas automā tiem ir aukstas. Bē rnam padzerties paņ ē mā m karstu ū deni un vienkā rš i atš ķ aidī jā m, sanā ca istabas temperatū rā . Tas jums ir neparasts)) Jū s varat pusdienot pludmalē , tur ir grilē ts ē diens, dā rzeņ i, pica, š avarma, hotdogi. Un vispā rē jā restorā nā . Pā ris dienas paē stu pludmalē . Bet tad viņ i tomē r gā ja uz restorā nu, cilvē ku bija mazā k. Pludmalē pusdienlaikā ļ oti garš ī gs baltā s š okolā des saldē jums, un dienu vē lā k kaut kā ds auglis, man tas ir ļ oti salds un salds.
Telpu uzkopš ana. Vienreiz mū s noņ ē ma 6 dienu laikā . Mū su draugi vienā dienā . Kā pē c mē s tajā tik daudz neiedziļ inā jā mies, jo. viņ i tī ra pusdienlaikā , un mums guļ mazulis. Mē s pā rā k neuztraucā mies.
Telpas ir flī zē tas. Viņ i nenesa smiltis, jo, kamē r jū s tur nokļ ū sit, viss bū s nogriezts.
Vakarā pē c vakariņ ā m 20.30 bē rniem bija pusstundu gara diskotē ka. Un pieauguš ajiem nedaudz vē lā k, bet mē s, protams, uz to nedevā mies.
Ja vē laties pastaigā ties, dodieties uz pludmali garā m bā ram, kas atrodas kreisajā pusē , un uz blakus esoš o viesnī cu. Tas ir milzī gs) mē s to staigā jā m divas dienas. Un ja jū s sasniedzat galu, tad ir viesnī cas gals un tuksnesis un mols !! !
Noteikti paņ emiet masku, lai redzē tu koraļ ļ us, es pats nevaru peldē t, bet ū dens neļ auj jums darboties. Tas ir daudz emociju. Garas piedurknes. Viegls krekliņ š bē rnam. Jo kad vē jš nav jū tams saule. Pē c pā ris dienā m izdegu. Lai gan viņ a bija ar cepuri un atradā s ē nā . Man pietika vienkā rš i iepirkties. ))
Apmierinā ts) Es iesaku. Domā ju, ja nebū tu vē ja, bū tu vē l labā k.
задни йдворик Вид на номер между номерами мелко утро морские звезды скат приплывал каждое утро Многослойный на баре возле бассейнов, безумно вкусный
аватар khavruk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š obrī d apmetamies š ajā viesnī cā ar bē rniem. Reģ istrē joties mums piedā vā ja istabu ar trim pusotrā m gultā m 3 pieauguš ajiem un 13 gadus vecam zē nam ar augumu 175 cm. . Protams, ka š is variants mums nederē ja, tā pē c pajautā jā m par citā m iespē jā m. … Tomēr ▾ Š obrī d apmetamies š ajā viesnī cā ar bē rniem. Reģ istrē joties mums piedā vā ja istabu ar trim pusotrā m gultā m 3 pieauguš ajiem un 13 gadus vecam zē nam ar augumu 175 cm. . Protams, ka š is variants mums nederē ja, tā pē c pajautā jā m par citā m iespē jā m. Beigā s vienojā s par divistabu numuriņ u par papildus samaksu 70 usd uz 7 dienā m, sā kumā gribē ja 200.
Istaba ok, lai gan viens kondicionieris nestrā dā ja, bija jā gaida 2 stundas, lai meistars salabotu, un pats kondicionieris pū š tieš u vadī bu pa gultu. Wi-fi viesnī cā ir lielisks, pat neatceros pē dē jos 10 atvaļ inā juma gadus daž ā dā s valstī s, tā pē c nerē ķ inieties, labā k ir nopirkt ē ģ iptieš u somu, bet atcerieties to papildinā t krievu valodā vai citā di nekā Ē ģ iptietis, kredī tkarte nederē s, tā pē c uzreiz paņ em paciņ u ar krā jumiem.
Neskatoties uz 30% noslogojumu, kā saka paš i viesnī cas darbinieki, esiet gatavi rindā m pie salā tiem, omletē m un dzē rieniem, jo ​ ​ pats gandrī z neko nevar paņ emt, un personā ls, pateicoties š ā diem jauninā jumiem, nav pieaudzis, gluž i otrā di, tas ir samazinā jies.

Zema lī meņ a animā cija, daž i pasā kumi tiek rī koti, bet tie nesakrī t laikā ar tiem, par kuriem tika ziņ ots iepriekš.

Pirmo reizi redzu, ka pat reģ istratū rā nestrā dā kondicionieris, tas arī , acī mredzot, ir vē l viens veids, kā ietaupī t, kā arī pludmales dvieļ u nomaiņ as trū kums, jā cenš as dabū t jaunus.

Teritorija skaista, bet maza, patiesī bā pa to nevar staigā t, jo uz jū ru ir tikai viena aleja un viens skats uz jū ru, tas arī viss. Volejbola laukums atradā s tieš i pludmalē , tā pē c bumba ū denī bija lielā ka nekā gaisā.

Personā ls nemitī gi cenš as visiem uzspiest krievu valodu un š ņ abi. Mums bija pastā vī gi jā atgā dina sev, ka mē s neatrisinā m.
аватар sytnykanna
Laba ģ imenes viesnī ca, ar forš u ieeju jū rā , ī paš i bē rniem. Ir iespē ja apskatī t zemū dens pasauli, daudz zivju, koraļ ļ us. Ņ emiet lī dzi maskas, viesnī cas teritorijā jums tas maksā s 35 USD, kā jau viss kopumā , vietē jos veikalos ir nepamatoti dā rgi, paņ emiet mazliet bē rnam, š eit parastais komplekts bū s aptuveni 10 USD. … Tomēr ▾ Laba ģ imenes viesnī ca, ar forš u ieeju jū rā , ī paš i bē rniem. Ir iespē ja apskatī t zemū dens pasauli, daudz zivju, koraļ ļ us. Ņ emiet lī dzi maskas, viesnī cas teritorijā jums tas maksā s 35 USD, kā jau viss kopumā , vietē jos veikalos ir nepamatoti dā rgi, paņ emiet mazliet bē rnam, š eit parastais komplekts bū s aptuveni 10 USD. Kas attiecas uz internetu, tas uz vietas ir bez maksas - slikti, labā k ir ņ emt maksas, tas mums maksā ja 15 USD par 7 dienā m, tas ir daudz labā k nekā bezmaksas un nozvejas gandrī z visur visā viesnī cā .
Skaista zaļ ā zona.
Karantī nas laikā tiek stingri ievē roti sanitā rie standarti, sapakoti galda piederumi, visur ir iespē ja lietot dezinfekcijas lī dzekli. Virtuvē viesmī ļ i skraida kā bites, kas operatī vi sakopj. Š ī s viesnī cas atmosfē ru veido animā cijas puiš i, viņ i ir vienkā rš i gudri, katru dienu aktī vi pavada laiku pludmalē ar viesiem: stiepš anā s, volejbols, ū dens aerobika, latī ņ u dejas, bet vakarā viņ i veido mini diskotē ku bē rniem un pē c tam bija programmas pieauguš ajiem.
Ī paš s cilvē cisks paldies š efpavā ram virtuvē ! Katru dienu viņ š ņ ē ma vē rā vē lmes attiecī bā uz ē diena gatavoš anu bē rnam, starp citu, angļ u valodas zinā š anas ir ļ oti apsveicamas, jo darbinieki ne visi zina krievu/ukraiņ u valodu. Kas attiecas uz paš u ē dienu, tad viss ir vienkā rš s, ē dams, nav ļ oti liela izvē le, bet garš ī gi! Augļ i ir sezonā li. Ir viens mī nuss rotaļ u laukums ir slē gts, tas nav ī paš i ē rti un nav ļ oti skaidrs.
Kopumā atpū ta bija patī kama) mē s ieteiksim viesnī cu draugiem)
аватар lyudmila.xiaomei
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies caur pielikumu. Ī paš s paldies par lielisko apkalpoš anu (no analī zē m uz uzņ ē muma rē ķ ina Kijevā lī dz pieklā jī gai un neuzbā zī gai apkalpoš anai: menedž ere Jū lija Kijevā aizpildī ja mums iebraukš anas un izbraukš anas kartes, gids Hiš ams bija ļ oti inteliģ ents un neuzbā zī gs, operatī vi informē ts mums par visu) / Jū ra un pludmale ir lieliskas. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies caur pielikumu. Ī paš s paldies par lielisko apkalpoš anu (no analī zē m uz uzņ ē muma rē ķ ina Kijevā lī dz pieklā jī gai un neuzbā zī gai apkalpoš anai: menedž ere Jū lija Kijevā aizpildī ja mums iebraukš anas un izbraukš anas kartes, gids Hiš ams bija ļ oti inteliģ ents un neuzbā zī gs, operatī vi informē ts mums par visu) /
Jū ra un pludmale ir lieliskas. Visu mū su uzturē š anā s laiku bija silts un bezvē jš . Visu saulaino dienu pavadī jā m pludmalē . Bē rniem - brī niš ķ ī gs ū dens baseins ar siltu ū deni. Aizpeldē jā m lī dz koraļ ļ iem. Vakarā izbrauca mazs stinelis. Gar krastu gā ja gā rņ i.
Ļ oti ē rti, ka pusdienojā m restorā nā pludmalē , vietas bija, nebija rindu un grū stī š anā s. Viss ir pieņ emamā diapazonā . Ierī ces ir iepakotas atseviš ķ os maisiņ os, galdi pē c lietoš anas tiek apstrā dā ti ar sterilizē još iem š ķ idrumiem. Personā ls maskā s un cimdos.
Virtuve ir garš ī ga! Ē dienu izvē le ir maza, bet vienmē r viss ir garš ī gs un ar mī lestī bu. Augļ i - melone, greipfrū ti, banā ni, gvajava, mandarī ni, ā boli un pā ris reizes zemenes. Visu sagriež un nomizo, maisī jumi ir reti (viens ē diens). Saldē jums un uzkodas (burgeri, pica, popkorns) lī dz 17:00. Pica ļ oti garš ī ga, uz oglē m! Konditorejas izstrā dā jumi un saldumi ir brī niš ķ ī gi. Katru vakaru š efpavā rs staigā ja pa restorā nu, vaicā jot, vai viss ir pa prā tam un vai ir kā das vē lmes. Viņ i to uzlika tā pat kā citi, neviens neko nedabū ja no grī das)) Mē s nelietojam alkoholu, es to nevaru novē rtē t)
Animā cija pa dienu, vakarā bez izrā des, izņ emot mini diskotē ku. Puiš i ir ļ oti pozitī vi, viņ i cenš as visus iesaistī t aktivitā tē s pludmalē .
Istabu tī rī ja katru otro dienu, bet paprasī t varē ja visu: ū deni, papī ru, ziepes, puika pē c pieprasī juma atveda mū s istabā . Protams, mē s viņ am vienmē r iedevā m dzeramnaudu.
Personā ls pieklā jī gs, atsaucī gs.
Jā , vē l viena lieta: viņ i mums iedeva lielu skaitu bez papildu maksā jumiem un pateicī bas prasī bā m. Paldies menedž erim!
Vienī gais, kas mū s samulsinā ja, bija gultas veļ a ar spoliem, un visa maiņ a ir vienā da...bet ar tā du attieksmi pret mums bū tu nesmuki kaut ko izteikt personā lam. Mē s tam viegli tikā m cauri.
Viesnī ca klusā m ģ imenes brī vdienā m.
Slaidi darbojā s, bet mē s neizmantojā m.
Kopumā š ī ir vē l viena no mū su iecienī tā kajā m viesnī cā m Hurgadā .
аватар derebizov
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s parasti nerakstā m atsauksmes, bet mē s nolē mā m. Mē s atpū tā mies 10 dienas pē c Jaunā gada. Katru dienu gā jā m apskatī t visas blakus esoš ā s viesnī cas pa kreisi un pa labi no Primas lī dz galam, izpē tī jā m visus variantus. … Tomēr ▾ Mē s parasti nerakstā m atsauksmes, bet mē s nolē mā m. Mē s atpū tā mies 10 dienas pē c Jaunā gada. Katru dienu gā jā m apskatī t visas blakus esoš ā s viesnī cas pa kreisi un pa labi no Primas lī dz galam, izpē tī jā m visus variantus. Koronakrī zē nogrima apkalpoš ana un ē dinā š ana, bet salī dzinot ar visā m pā rē jā m viesnī cā m un pē c iespaida par pā rē jā m, likā m 10 balles.

Š ajā viesnī cā atpū tā mies jau 20. gada pavasarī , varbū t tā pē c uzreiz tikā m iekā rtoti š ikā numuriņ ā pirmajā stā vā ar skatu uz jū ru un sauļ oš anā s krē sliem jū ras krastā , ar piekļ uvi zā lei un puķ u krū miem, mazais visu dienu skraidī ja pa to jau no paš a rī ta . Istabu tī ra ik pē c divā m dienā m krī zes dē ļ , iespē jams, bet mums viss derē ja. Matrač i nav lieliski, viss pā rē jais ir ok. Lī dzi paņ ē ma plē sē ju no odiem, nenož ē loja, bija odi.

Ē diens gada laikā ir krietni iemē rkts, agrā k bija zemenes par brī vu un arbū zi un mango, tagad viss ir ļ oti vienmuļ i, bet badā nenomirsi. Atceros garneles un to, ka arā biem deva 3-4 reizes lielā kas porcijas nekā pā rē jiem.
Pusdienas ir ē diena stiprā puse, katru dienu tika ē sta pica un saldē jums, reizē m taisī ja borš č u.

Ja jums nebū tu jā iet cauri visai viesnī cai, lai ieturē tu brokastis/vakariņ as restorā nā pie reģ istratū ras, tas bū tu vē l labā k. Visu dienu pavadī jā m pie jū ras - istaba/pludmale/pusdienas/svē tki ir koncentrē ti pie jū ras un vajag palū gt telpas tuvā k tai. Temperatū ra bija 28-25, beigā s noslī dē ja lī dz 23-22, bet, kad vē l peldē ja saule, jū ra bija silta, siltā ka nekā pavasarī.

Viesnī cas atraš anā s vieta ir labā kā lī cī vē ja dē ļ - tā slē pjas aiz raga un š eit vē jš ir vismazā kais. Es atceros, kā mē s atbraucā m no Stella Di Mare viesnī cas un bija briesmī gs vē jš , mē s atnā cā m un smē jā mies, kā mums pludmalē bija miers.

Animā cija ir lieliska jū rā . Es redzē ju, kā cilvē ki no kaimiņ zemes Wotarworld izkā pa krastā no savas animā cijas un skatī jā s uz mū su pludmali, kur skanē ja mū zika un bariņ š cilvē ku lē kā ja ū dens aerobikas nodarbī bā s. Petanks un volejbols katru dienu.

Es gribē ju uzrakstī t atsauksmi mū su pazaudē to lietu dē ļ.
Pazaudē jā m meitas krokus, tad iphone 6, tad spilvenu braukš anai autobusā uz Kairu, tad otrreiz pazaudē jā m iphone 6. Domā jā m, ka varbū t istabā apkopē ja paņ ē ma, paturē jā m tikai naudu un pases seifā , visa tehnika bija istabā . Tā tad crocs pludmalē tika pajautā ts pē c 3 dienā m un viņ i tos atnesa no mā jas pie baseina ar slidkalniņ iem, kur viņ i novā c savas pazaudē tā s pludmales lietas. Arī iPhone tika atrasts reģ istratū rā , pē c 3 dienā m, kā pazaudē ts, aizmirsts pie restorā na. Otro reizi apkopē ja mū s atveda - aizmirsa zā lī tē . Gids mums uzturē š anā s beigā s atnesa spilvenu. Visi ir ļ oti godī gi, un es nekad neesmu dzirdē jis par zā dzī bā m. Redzē ju kā pusdienā s kā ds ieņ ē ma galdu, nolika telefonu uz galda un atstā ja somu un normas.

Blakus esoš ajai viesnī cai Arabesque ir labs restorā ns ar lā pā m un dzī vo mū ziku - iesaku š ā di pavadī t vakarus par papildu samaksu. naudu. Un ir kvadracikli 2 stundas $ 20 ar pieturu Blue Lagoon gar jū ras krastu.
Parādīt vairāk »


Отель расположен на самом берегу моря, в Макади Бей. Отель был открыт в 2006 году, последняя реновация проходила в 2020 году. Отель состоит из здания ресепшен и двух трёхэтажных корпусов. Подойдет как для семейного отдыха с детьми, так и для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 25 км от аэропорта г. Хургада, 30 км от г. Хургада, в Макади Бей.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа – 110 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
  • bezvēja līcis
Viesnīcā

4 ресторана, 9 баров, 3 бассейна. Wi-Fi предоставляется на территории всего отеля платно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • transfērs uz/no lidostas
  • vēlā izbraukšana
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна, 1 водная горка.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки для взрослых и детская водная горка, центр талассотерапии, шахматы, дартс, солярий. Кальянная Khan Elkhalily.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 334 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, Wi-Fi (платно), телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Makadi Bay, Макади-Бэй, 84651 Хургада, Египет
Tālruņi: +20 65 359 0250
Tīmekļa vietne: Prima Life Makadi
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в сквош. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.