Ēģipte novembra beigās

Rakstīts: 27 novembris 2021
Ceļošanas laiks: 18 — 26 novembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 6.0
Gribu pastā stī t par mū su atvaļ inā jumu š ajā viesnī cā novembra beigā s. Mē s ceļ ojā m ar mazu bē rnu divus gadus un izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz to. Pirms ceļ ojuma mani interesē ja daudzas lietas, bet es neatradu daudz informā cijas. Es dalos pieredzē )
Viesnī ca kopumā ir laba, pludmale ir lieliska, tī ra, ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ir divi bā ri, ir tualete, ģ ē rbtuve, inventā ra noma, duš a, "kā ju mazgā tā js")) Smiltis ir pā rsvarā . Dziļ ums bē rniš ķ ī gs, bet ar zivī m var tikt pie koraļ ļ iem - ū dens temperatū ra novembra beigā s ir ideā la peldē š anai, auksto nakš u dē ļ jau vē sā ks nekā mē neš a sā kumā , bet vē l nav atdzisis . Pirmajā ieraš anā s dienā bija tas, ko sauc par "svaigu pienu" - skaistums!
Zaļ ā zona, acij tī kama.

Virtuve ir lieliska, neticiet tā m atsauksmē m, kurā s teikts pretē jais. Viņ i patieš ā m barojas kauš anai))) izvē le ir milzī ga. Man bija baž as, vai ē diens bū s piemē rots bē rnam, vai tas nesaindē sies ar augļ iem, kas mazgā ti no krā na, un tā tā lā k. . mā tes bailes. Viss perfekti.
Audums. Bū tu jau iepriekš zinā jusi par smalkumiem, bū tu pā rskatī jusi koferu saturu. Vakari bija gan absolū ti bezvē jš , gan tiiik vē jains, pū š ot no kā jā m. Kā dreiz bija ļ oti auksts. Dž insu krekli, plā ni dž emperi un kapuces ar dž insiem, slē gtas kurpes - tas ir tas, kas der. Odi sagrā bj, bildē papagailis ar mocī tu kā ju ((Odu atbaidī š anas lī dzekli ņ em lī dzi, droš i. Visas manas kleitas pā rsvarā nebija vilktas, jo vakari ir auksti, ejot brokastī s arī forš i, pa dienu karsti un pludmales tunikas virs peldkostī miem ir obligā tas.
Ļ oti apmierinā ts ar puiš u animatoriem. Tieš i š eit gudrie! Izklaidē ja no visa spē ka)) mē ģ inā ja.
Istabas ir milzī gas, gultas ir ē rtas un duš a arī liela. Karstais ū dens vienmē r bija bez pā rtraukuma. Tī rī š ana katru dienu.
Numurā ir seifs, tē jkanna, tē ja/kafija, cukurs, krē jums, ū dens. Uz balkona vai terases ir veļ as ž ā vē tā ji, lai gan tie ir sarū sē juš i.
Saistī bā ar vainagu nekur nav ū denspī pes, ū denspī pes bā rs ir tik skaists un krā sains un tukš s. .
Vī lies, ļ oti vī lies baseinā . Viņ š vienkā rš i bija ledus auksts! Peldē jā s tikai daž i mū ž ī gi piedzē ruš ies vā cieš i, bū tī bā neviens nekad nav piesaistī jis š o ideju. Un es tik sapņ oju par plunč ā ties tur, kad visu plā nojā m (((

Un vē l ļ oti ī ss dienas gaiš ais laiks, jau puspiecos kļ ū st tumš s. Tikai celiņ i ir apgaismoti, viesnī ca taupa uz apgaismojumu, nā cā s meklē t, kur likt sevi kaimiņ u viesnī cā s.
Sadusmoja arī briesmī gais Wi-Fi. Tikai vestibilā un vienkā rš i murgains ā trums. Kā tas ir iespē jams ((( Arī dī vains veids, kā ietaupī t naudu, man arī pieci (( Pē rciet kartes lidostā .
Un tas ir arī iespē jams, pateicoties tū ristu pieplū dumam, tikā m izmitinā ti precī zi pē c noteikumiem 14:30, neskatoties uz mū su agro ieraš anos un maza bē rna klā tbū tni, mē s prasī jā m no desmitiem no rī ta.
Tā pat kā š is)) Uzrakstiet jautā jumus, es atbildē š u))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu