Viesnīca kompakta, tīra pludmale un jūra, labs ēdiens

Rakstīts: 12 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 17 — 24 augusts 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 6.0
Nesen atgriezos no atvaļ inā juma Prima Life Makadi 5 *, atpū tos 2021.  gada augustā , 7 dienas. Pā rē jais izdevā s, varu ieteikt š o viesnī cu par skaisto dzidro jū ru (pat daž ā s kaimiņ u viesnī cā s tā nav tik tī ra), labs rifs, labs ē diens Ē ģ iptei š ajā cenu kategorijā.

Uzreiz ī sumā par to, kas NAV š ajā viesnī cā . Patosa š eit nav, viesnī ca ir vienkā rš a, veca (bet periodiski tiek atjauninā ta), kompakta. Gandrī z nav izklaides programmu. Jū ras velš u š eit gandrī z nav, kalmā ri bija divas reizes (zivis neskaitā s). Nav garš ī gu zivju. Nekā das rokassprā dzes uz rokā m, pirmo reizi nav strē melī tes bez iedeguma uz rokas : ). Nav viesnī cas kartes. Nav bezmaksas interneta, izņ emot vestibilā , un tas ir laba kvalitā te. Pie ieejas jū rā dziļ uma nav, jā iet kā di 20 metri, tad var peldē t. Te gandrī z nav ukraiņ u, krievu, pā rsvarā arā bi un eiropieš i. Nav pā rā k uzmā cī gu "vparivanie" ekskursiju.

Kvalitatī vā alkohola nav, lai gan, rezervē jot ekskursiju, tika norā dī ts Ultra AI.
Un, ja š ie "nē " jums nav svarī gi, tad jums vajadzē tu izlasī t nā kamo stā sta daļ u.

Plā nojā m doties uz tuvē jo Arabesque hoteli, bet izrā dī jā s, ka meitai pase bija derī ga nepilnus 5 mē neš us un ar to varē jā m ceļ ot tikai caur Joinup, likā s, ka tie prasī s lī dz 3 mē neš iem. Arabeskā no Joinup tū res nebija, tā pē c apstā jā mies Primalife. Mū su TA stingri ieteica veikt PCR, lai gan mums bija sertifikā ti ar QR kodu ACTION. Principā PCR nekur nesakrita. Pē c ieraš anā s Hurgadā pie izejas no lidmaš ī nas viņ i apskatī ja sertifikā tus, neskenē ja. Pa ceļ am uz viesnī cu gids teica, lai uz tikš anos ar viesnī cas gidu jā atnes PCR oriģ inā ls, tač u viņ š arī tos neprasī ja. Uzreiz jā saka, ka atgriež oties tika skenē ti tikai mū su sertifikā ti.

Lidostā par 10$ nopirkā m Orange SIM karti, 18 Gb, un uzreiz lū dzā m aktivizē t.
Bet tur š ie gigabaiti ir uzskaitī ti vienī bā s, tikai sociā lajos tī klos 1:1, citos resursos 1:2.
Mums pietika nedē ļ ai trī s, kopā tieš ā m sanā ca 10Gb. Tikko lidostā atceļ ā gigabaiti beidzā s. Pā rē jais tika pā rbaudī ts, izmantojot Orange lietojumprogrammu.


Viesnī cā ieradā mies ap 5 no rī ta, reģ istratū rā teica, ka nav brī vas istabas. Piedā vā jā m piemaksu, viņ š atteicā s, teica, ka ī sti nav nevienas istabas, kas bū tu gatavas dzī voš anai, bet nupat atbrī vojuš ā s daž as istabiņ as, tā s tiek tī rī tas un mū s izmitinā s. Un tā arī notika, ap pulksten vieniem mē s jau bijā m savā istabā . Apmetā mies istabā Nr. 5214, to ieguvā m ar diezgan nesen veiktu remontu, laikam š ī ē ka kopumā ir renovē ta. Viņ i bez problē mā m piegā dā ja citu gultu. Istaba plaš a, terase ar skatu uz saulaino pusi, bet tieš ā saule istabā neieplū st. Viņ i nekavē joties lū dza otru karti, lai tajā dienā atstā tu gaisa kondicionieri istabā , bez problē mā m.
Viņ i tī rī ja istabu katru otro dienu. Lī dz jū rai nesteidzī ga pastaiga 5 min. Un galvenais restorā ns arī ir lī dz 5min.
Teritorija veidota tā , lai starp ē kā m vai alejā varē tu pastaigā ties no saules, kas bija ļ oti patī kami pusdienlaikā.

Nā kamajā dienā bija obligā ta tikš anā s ar gidu, mums autobusā teica, ka lai kā jū s ierastos uz tikš anos, viņ i var nesniegt informā ciju par atgrieš anā s lidojumu. Mani ļ oti pā rsteidza, ka tikš anā s ar gidu ilga lī dz 5 minū tē m (varbū t tā pē c, ka bijā m vienī gie sapulcē ), teicā m, ka Ē ģ iptē jau ceturto reizi un viņ š nemē ģ inā ja mums iztvaikot nekā das ekskursijas. vispā r paņ ē ma kuponu, iedeva sludinā jumu ar ekskursijā m un novē lu labi atpū sties.

Jū ra un pludmale ir pā rsteidzoš as. Jū ra ir ļ oti tī ra, lai gan smiltis ir zem kā jā m, bet ā tri nosē ž as, un ū dens nav duļ ķ ains. Vietā m ir koraļ ļ u paliekas, bet peldē ties pā rsvarā gā jā m bez koraļ ļ iem, lai gan tā di bija, dibens tieš ā m patī kams.
Viesnī cas teritorijā atrodas vairā kas salas ar koraļ ļ iem, vairā k no š ī m salā m blakus esoš ajā viesnī cā Arabesque.

Bet tieš ā m skaista rifu siena otrā virzienā , arī patiesī bā viesnī cas teritorijā blakus pa kreisi (ja paskatā s uz jū ru), 200 metrus no prima pludmales. Ir daudz dzī vo koraļ ļ u, daž ā das mazas un lielas zivis, stintes, murē nas, bruņ urupuč i. Tieš ā m skaists rifs. Runā jā m ar animatoru, viņ š rā dī ja video ar astoņ kā jiem, bet teica, ka vakarā jā pabaro vistas. Mē s neesam redzē juš i. Es devos un peldē ju uz kaimiņ u viesnī cā m lī dz Makadi Bay centram un pat nedaudz tā lā k. Bet skaistu rifu nav.

Sauļ oš anā s krē sli/lietussargs pludmalē izskatā s mazliet mazi, bet nekad nepietiek, lielā kā daļ a arā bu tū ristu sē ž baseinos un vai nu nemaz neiet uz jū ru, vai saplū st pē cpusdienā . Viesmī ļ i pludmalē periodiski valkā kokteiļ us un popkornu. Pludmales bā rā ir saldē jums, ne pā rā k garš ī gs.
Diezgan biež i pludmalē tiek piedā vā tas ekskursijas vai masā ž as, tač u tā s nav uzbā zī gas, joko un kopumā ir draudzī gas.
Peldē ties jū rā varē ja lī dz pulksten 18, bet no sauļ oš anā s krē sliem neviens nespē ra, mums patika tur nogulē t vakaros lī dz vakariņ ā m, vakari bija ļ oti forš i...iesaku vakarā pastaigā ties ar lukturī tis gar krasta lī niju gar makadi, visā di vē ž i, krabji skraidī ja pa pludmali krastos redzē ja dzeloņ raju.

Uzturs. No iepriekš apmeklē tajā m trī s viesnī cā m š ajā cenu kategorijā Ē ģ iptē ē diens š eit bija labā ks. Brokastis standarta, bet bija kafija/kapuč ī no no maltā m pupiņ ā m (ne no liofilizē tā m), brokastī s augļ i - dateles, ā boli, citreiz sagriezti salā tos, citreiz pat melone.
Pusdienas un vakariņ as - vienmē r bija vista, teļ a gaļ a, zivis, vakariņ ā s viņ i biež i kaut ko cep uz grila: kebabu, zivi, vistu. Bet es nekad neesmu mē ģ inā jis garš ī gas zivis Ē ģ iptē viesnī cā s, un reiz teicu, ka viņ i vienkā rš i nedod normā las zivis, un ē diena gatavoš anā nav problē ma.

Un tajā paš ā vakarā (nejauš i: ) iedeva izceptu lielo tunci. Ē ģ iptieš iem un tunci izdevā s pagatavot bez garš as.
Kā dreiz Turcijā ē dā m tunci - debesis un zeme...Kalmā ri tika pasniegti katru otro nedē ļ u 2 vai 3 reizes. Bet kopumā mums patika ē diens š ajā viesnī cā . No augļ iem viņ i deva meloni, gvajavu, dateles, ā bolus, bumbierus, vī nogas, augļ u salā tus (nu, ne visus uzreiz, bet vienmē r bija 4-5 pozī cijas). Ī paš i priecā jā mies par pē dē jā m vakariņ ā m: bija cepts tuncis un teļ a gaļ a un vista/grils, un grilē ti kebabi, un uz augļ iem bija mango, nu, ļ oti garš ī gi, un kū kas tajā vakarā bija mango. Deserti viesnī cā ir diezgan garš ī gi, un izvē le ir laba. Sulas ir garš ī gas un kvalitatī vas. Viss alkohols ir vietē jais, plastmasas traukos, izņ emot kokteiļ us. Alus ir normā ls, var dzert.

Viesnī cā un restorā nos darbinieki pā rsvarā ir maskā s, viņ i savā c ē dienu pē c jū su norā dī juma. Un tas veido rindas.
Viesnī cā ir a la carte restorā ni, bet jums ir jā reģ istrē jas dienu pirms mē s nedevā mies.

Izklaide.
Tas ir skumji par š o viesnī cu.
Vakaros ir diskotē ka bē rniem, bē rniem, vienu vakaru skanē ja dzī vā mū zika, bet uz centrā lā baseina, kas nav ī paš i ē rti. Akvazhim pludmalē pusdienlaikā . Pludmalē pē c pusdienā m tika rī kots "augļ u festivā ls", dā vinā ja arbū zus, kū kas un kokteiļ us.


Kontingents. Pā rsvarā arā bi un eiropieš i, kaut kur ap 10-20% no postpadomju telpas. Daudzi arā bi un viņ i nā k ar visu ģ imeni, viņ i trokš ņ o, mē s centā mies sē dē t pē c iespē jas tā lā k. Nedaudz saniknoja tas, ka tu stā vi rindā , arā bi nā ca priekš ā un nekaunī gi ņ ē ma ē dienu, daž reiz darbinieki tam pievē rsa uzmanī bu, bet reti, gluž i pretē ji, vispirms apkalpo savē jos.

Atgrieš anā s vakarā viņ i atzvanī ja no reģ istratū ras, lū dzot nekavē ties. Izbraucot uz viesnī cu, mū su Prima Life bija otrā marš rutā , un atceļ ā pē dē jā , mū s savā ca un nekur citur neapstā jā mies. 30min brauciens lī dz lidostai.
Kopumā mums š eit patika, viesnī ca laba, personā ls draudzī gs, uzmanī gs, ā tri risina problē mas.
Ē diens ir pieklā jī gs. Rifs ir salī dzinā ms ar labajiem Š arm. Jū ra ļ oti vē sa un tī ra, piemē rota maziem bē rniem, jo ​ ​ pirmos 10-15 metrus ū dens ir tieš i virs ceļ gala.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu