Lieliska atmosfēras viesnīca. Izlasiet pilnu pārskatu par tiem, kas ceļo ar bērniem

Rakstīts: 11 marta 2021
Ceļošanas laiks: 4 — 11 marta 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Laba ģ imenes viesnī ca, ar forš u ieeju jū rā , ī paš i bē rniem. Ir iespē ja apskatī t zemū dens pasauli, daudz zivju, koraļ ļ us. Ņ emiet lī dzi maskas, viesnī cas teritorijā jums tas maksā s 35 USD, kā jau viss kopumā , vietē jos veikalos ir nepamatoti dā rgi, paņ emiet mazliet bē rnam, š eit parastais komplekts bū s aptuveni 10 USD. Kas attiecas uz internetu, tas uz vietas ir bez maksas - slikti, labā k ir ņ emt maksas, tas mums maksā ja 15 USD par 7 dienā m, tas ir daudz labā k nekā bezmaksas un nozvejas gandrī z visur visā viesnī cā .
Skaista zaļ ā zona.
Karantī nas laikā tiek stingri ievē roti sanitā rie standarti, sapakoti galda piederumi, visur ir iespē ja lietot dezinfekcijas lī dzekli. Virtuvē viesmī ļ i skraida kā bites, kas operatī vi sakopj. Š ī s viesnī cas atmosfē ru veido animā cijas puiš i, viņ i ir vienkā rš i gudri, katru dienu aktī vi pavada laiku pludmalē ar viesiem: stiepš anā s, volejbols, ū dens aerobika, latī ņ u dejas, bet vakarā viņ i veido mini diskotē ku bē rniem un pē c tam bija programmas pieauguš ajiem.

Ī paš s cilvē cisks paldies š efpavā ram virtuvē ! Katru dienu viņ š ņ ē ma vē rā vē lmes attiecī bā uz ē diena gatavoš anu bē rnam, starp citu, angļ u valodas zinā š anas ir ļ oti apsveicamas, jo darbinieki ne visi zina krievu/ukraiņ u valodu. Kas attiecas uz paš u ē dienu, tad viss ir vienkā rš s, ē dams, nav ļ oti liela izvē le, bet garš ī gi! Augļ i ir sezonā li. Ir viens mī nuss rotaļ u laukums ir slē gts, tas nav ī paš i ē rti un nav ļ oti skaidrs.
Kopumā atpū ta bija patī kama) mē s ieteiksim viesnī cu draugiem)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu