Silta ģimenes viesnīca ar labu jūru un servisu

Rakstīts: 13 februāris 2021
Ceļošanas laiks: 3 — 11 februāris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s atpū tā mies caur pielikumu. Ī paš s paldies par lielisko apkalpoš anu (no analī zē m uz uzņ ē muma rē ķ ina Kijevā lī dz pieklā jī gai un neuzbā zī gai apkalpoš anai: menedž ere Jū lija Kijevā aizpildī ja mums iebraukš anas un izbraukš anas kartes, gids Hiš ams bija ļ oti inteliģ ents un neuzbā zī gs, operatī vi informē ts mums par visu) /
Jū ra un pludmale ir lieliskas. Visu mū su uzturē š anā s laiku bija silts un bezvē jš . Visu saulaino dienu pavadī jā m pludmalē . Bē rniem - brī niš ķ ī gs ū dens baseins ar siltu ū deni. Aizpeldē jā m lī dz koraļ ļ iem. Vakarā izbrauca mazs stinelis. Gar krastu gā ja gā rņ i.
Ļ oti ē rti, ka pusdienojā m restorā nā pludmalē , vietas bija, nebija rindu un grū stī š anā s. Viss ir pieņ emamā diapazonā . Ierī ces ir iepakotas atseviš ķ os maisiņ os, galdi pē c lietoš anas tiek apstrā dā ti ar sterilizē još iem š ķ idrumiem. Personā ls maskā s un cimdos.

Virtuve ir garš ī ga! Ē dienu izvē le ir maza, bet vienmē r viss ir garš ī gs un ar mī lestī bu. Augļ i - melone, greipfrū ti, banā ni, gvajava, mandarī ni, ā boli un pā ris reizes zemenes. Visu sagriež un nomizo, maisī jumi ir reti (viens ē diens). Saldē jums un uzkodas (burgeri, pica, popkorns) lī dz 17:00. Pica ļ oti garš ī ga, uz oglē m! Konditorejas izstrā dā jumi un saldumi ir brī niš ķ ī gi. Katru vakaru š efpavā rs staigā ja pa restorā nu, vaicā jot, vai viss ir pa prā tam un vai ir kā das vē lmes. Viņ i to uzlika tā pat kā citi, neviens neko nedabū ja no grī das)) Mē s nelietojam alkoholu, es to nevaru novē rtē t)
Animā cija pa dienu, vakarā bez izrā des, izņ emot mini diskotē ku. Puiš i ir ļ oti pozitī vi, viņ i cenš as visus iesaistī t aktivitā tē s pludmalē .
Istabu tī rī ja katru otro dienu, bet paprasī t varē ja visu: ū deni, papī ru, ziepes, puika pē c pieprasī juma atveda mū s istabā . Protams, mē s viņ am vienmē r iedevā m dzeramnaudu.
Personā ls pieklā jī gs, atsaucī gs.
Jā , vē l viena lieta: viņ i mums iedeva lielu skaitu bez papildu maksā jumiem un pateicī bas prasī bā m. Paldies menedž erim!
Vienī gais, kas mū s samulsinā ja, bija gultas veļ a ar spoliem, un visa maiņ a ir vienā da...bet ar tā du attieksmi pret mums bū tu nesmuki kaut ko izteikt personā lam. Mē s tam viegli tikā m cauri.
Viesnī ca klusā m ģ imenes brī vdienā m.
Slaidi darbojā s, bet mē s neizmantojā m.
Kopumā š ī ir vē l viena no mū su iecienī tā kajā m viesnī cā m Hurgadā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu