Atpūta skaistā viesnīcā

Rakstīts: 7 decembris 2020
Ceļošanas laiks: 14 — 28 novembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cā ieradā mies 10 no rī ta, brokastis jau bija beiguš ā s, bet visi tikko atbraukuš ie atpū tnieki pē c anketu aizpildī š anas tika nosū tī ti brokastī s. Viesnī ca ir bez rokassprā dzē m, jo ​ ​ ALL IEKĻ AUTS sā kas jau no viesnī cas sliekš ņ a un beidzas ar transfē ru atpakaļ . Pē c brokastī m pē c 15 min. nodroš inā tas istabas atslē gas. Atpū tnieki viesnī cā ir 20-30%, visi tiek izmitinā ti istabā s pē c pilnī gas renovā cijas pie jū ras, ar svaigu remontu, jaunā m mē belē m, aizkariem un tillu. No istabas otrajā stā vā lī dz sauļ oš anā s krē slam bija 2 minū š u gā jiens. Istabas lielas (lī dz 40 kv. m), gaiš as un tī ras, viss darbojā s, dvieļ i maisos (pludmales dvieļ i arī ), vannasistabā bija pat tī ra tualetes birste (pē dē jā laikā Ē ģ iptē tas ir retums), ar kosmē tika: š ampū ns, duš as ž elejas un ķ ermeņ i, ziepes. Vienai personai ir tē jkanna, kafija, tē ja, cukurs, 1.5 litri ū dens. Istabu uzkopš ana ik pē c divā m dienā m. Kvalitatī va tī rī š ana ar slaucī š anu un putekļ u noslaukš anu. Apkopē ja Mohameds labi tī rī ja, visu papildinā ja lielos daudzumos.
Viesnī cas zā le ir visvienkā rš ā kā , neievē rojamā kā , bez pompozitā tes un greznī bas. Bet teritorija iekaro no pirmā acu uzmetiena, daudz apstā dī jumu, palmas, dekoratī vie koki un krū mi, puķ es un koš umkrū mi, skandinā vu puķ u dobes. Ē kas arī visas ir zaļ as, jo gar balkoniem lī dz jumtam aug vertikā li ziedoš i krū mi. Viesnī ca labi pastrā dā ja ar ainavu. Teritorija neliela, kompakta, ar U burtu ir ē kas, U vidū baseini, ū dens slidkalniņ i un acī s krī toš i zaļ umi, vienkā rš i paradī zes oā ze tuksneš a vidū !
Pludmale ir maza, sadalī ta divā s daļ ā s, aktī va ar animā ciju, kur tiek veikti vingrinā jumi, ū dens aerobika, joga, boč ija un volejbols, un mierī ga. Pludmale ē rta, viegli plastmasas sauļ oš anā s krē sli, labi lietussargi. Pludmale ir tī ra, katru rī tu visas smiltis tiek grā btas, visi atkritumi izvesti, plaukti zem sē nī tē m noslauka ar mitru drā nu. Vē los pieminē t postu Abdu Elrahmanu, kurš visu dienu strā dā ja kā bite, lai atpū tnieki varē tu ē rti un tī ri atpū sties. Pludmalē skan laba mū zika, animā cijas laikā aktī vā ka, starp animā cijā m mierī ga un relaksē još a. Mū zika mainī jā s ik pē c 2 dienā m un nekad nebija garlaicī ga. Ieieš ana jū rā trī s vietā s ir smilš aina, var iekļ ū t bez koraļ ļ iem, ir mā jas koraļ ļ u rifi ar zivī m. Koraļ ļ i ir interesantā ki, ja peld pa labi, tur dzī vo astoņ kā jis, daž reiz peld kā ds bruņ urupucis, ir murē nas un stintes un daudzas Sarkanajai jū rai ierastas zivis.

Ē diens viesnī cā garš ī gs, eiropeisks, sortiments nav ī paš i liels, bet katru dienu viss ir svaigs un savā dā ks. Viņ i gatavojā s nelielam cilvē ku skaitam un centā s, cik varē ja. Bija daudz dā rzeņ u, neliels daudzums salā tu, pusdienā s un vakariņ ā s, viena veida rī si un kartupeļ i, vairā ku veidu makaroni, vienmē r vistas gaļ a, liellopa gaļ a un zivis daž ā dā s formā s. Otrdienā s bija kalmā ri, piektdienā s grilē tas garneles, sestdienā s suš i bez zivī m. Augļ i ir labas kvalitā tes un trī s reizes dienā gandrī z nekad neatkā rtojā s, konditorejas izstrā dā jumi un saldumi ir garš ī gi.
Saskaņ ā ar viesnī cas koncepciju brokastis un vakariņ as galvenajā restorā nā , pusdienas pludmalē . TAS IR Ļ OTI Ē RTI! ! ! Netiek tē rē ts laiks, pā rģ ē rbjoties, lai pusdienotu, visu dienu esi ā rā , pludmalē . Pusdienā s un vakariņ ā s burvis-pavā rs Dž amā ls gatavoja gardas zupas, zivju zupu un borš č u ar gaļ u un krē jumu (ar kartupeļ iem), pagatavoja gardus makaronus un pat divas reizes pagatavoja klimpas. Bija garš ī gi bū t mā jā s! Pusdienā s cepeš krā snī tika pagatavotas 6 veidu picas un shawarma (vistas un liellopa gaļ a). Pica ir garš ī ga, maiga ar mocarellu, š efpavā rs Gā bers katru dienu taisī ja š edevrus ar picu. Alkohols ir tikai ē ģ iptietis (dā sni lej), alus pudelē s, ū dens pudelē s pludmalē.0. 33, viesnī cas vestibilā uzvā rī ta kafija.
Viesnī ca nepā rprotami ī steno pretcovidu pasā kumus. Viss personā ls maskā s un cimdos, animatori pat pludmalē maskā s. Visa viesnī ca ir piekā rta ar dezinfekcijas lī dzekļ iem un tie vienmē r ir pilni. Galda piederumi un salvetes ir iepakotas. Restorā nā , bā rā , vestibilā pē c katra apmeklē tā ja galdi tiek apstrā dā ti ar ī paš iem risinā jumiem. Temperatū ra tiek mē rī ta divas reizes dienā pie ieejas restorā nā un reģ istrē ta ar telpas numuru ž urnā lā .
Viesnī cas galvenā vē rtī ba ir sabalansē ts kolektī vs, visos atvaļ inā juma gados Ē ģ iptē neesam satikuš i labā ko personā lu. Viņ i priecā jas par katru atpū tnieku, iepazī stas, atceras vā rdā , katru dienu jautā , kā iet. Katrs skaidri dara savu darbu, tu nonā c atvaļ inā jumā , kā lielā ģ imenē , kur par tevi parū pē jas nevis par 1-2$, bet vienkā rš i lai labi atpū stos. Bā rmenis Mohamedas pludmalē , bā rmenis Mohameda restorā nā , bā rmenis Ali vestibilā iegaumē ja jū su dzē rienu izvē li un uzminē ja, kad jū s viņ iem tuvojā ties, jokojot un radot noskaņ ojumu. Viesmī ļ i uzreiz aiznesa traukus, piedā vā ja un atnesa dzē rienus, gan restorā nā , gan pludmalē . Katru vakaru vakariņ ā s zā lē ienā ca galvenais š efpavā rs, jautā ja, vai viss atbilst ē dienam, jautā ja par vē lmē m. Vē lamies pateikties visiem un visiem, kas pē c svē tkiem atstā ja siltas atmiņ as. Viesnī cas vadī ba - lieliski biedri, viņ i tik labi spē ja organizē t visu HOTEL ķ ē des posmu darbu!

Mē s ļ oti IESAKAM š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem un cilvē kiem, kas vecā ki par trī sdesmit gadiem, kuri novē rtē komfortu, servisu un atpū tu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu