Labs variants atpūtai

Rakstīts: 19 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 31 augusts — 6 septembris 2018
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Septembrī atpū tā s pie drauga Ē ģ iptē . Iepriekš izlasī ju kaudzi atsauksmju un apstā jos Prima Life Makadi 5 * viesnī cā . . No rī ta pē c ieraš anā s mū s sagaidī ja lidostā un pē c neliela brauciena sperā m kā ju viesnī cas teritorijā . Pirmais iespaids: wow! Kā ds skaistums! Viss ir aprakts apstā dī jumos: krū mi apgriezti no lapas lī dz lapai, ziedi, daž ā du formu un izmē ru kaktusi, palmas. Cik daudz jā strā dā , lai tuksnesī izveidotu tik pasakainas oā zes! Bet spriedze nepameta, jo lasī ju negatī vas atsauksmes un visu laiku gaidī ju loms. Mē s tikā m ā tri sē dinā ti, un bija 3 istabas, no kurā m izvē lē ties. Izvē lē jā mies istabu ar izeju uz terasi, ir numuriņ i ar izeju uz balkonu. Uzmanī gi paskatī jos vai uz dvieļ a nav sveš i mati, vannas istabā - nē , neatradu. Viss tī rs, dvieļ i balti, sterili, istaba ar masī vā m mē belē m. Viss kā nā kas: divas lielas gultas, skapis, seifs, spogulis, plazma, mini bā rs, tē jas stū rī tis. Vannas istaba gaiš a, vannas istaba, duš a, fē ns - viss strā dā ja, higiē na produkti tika pastā vī gi papildinā ti. Uz terases ir galds un divi krē sli. Par pā rtiku. Nav iespē jams palikt izsalkuš am! Papildus galvenajam restorā nam ir pieejami daudzi restorā ni ar daž ā dā m virtuvē m, kafejnī cas, bā ri, lai kur jū s dotos. Peldē ties var gan iekš telpu, gan ā ra baseinos. Slidkalniņ i, trenaž ieru zā le, tenisa korts – viss ir cilvē ku priekam. Vakara diskotē ka ar labu mū ziku. Ļ oti aktī va animatoru grupa, dzī vespriecī ga un pozitī va. Personā ls izpalī dzī gs, pieklā jī gs, dzeramnaudu neprasa, bet dzeramnaudu atstā jā m kā pateicī bu. Brī niš ķ ī ga smilš u pludmale. Dzī vs rifs ar daudzā m zivī m. Bijā m garā ekskursijā uz Luksoru. Viss tika ņ emts no vietē jā gida Mohameda Amona (+201027660085 viber-whatsapp
) ir ļ oti lē ts, un viņ š joprojā m veic labas atlaides. Bija ļ oti interesanta ekskursija. Izbraukš ana agri no rī ta lī dz vakaram. Vakarā iesaku viesnī cā sagatavot bremzi, lai lī dz pusdienā m nenopirktu uzkodas. Ļ oti liela informā cijas plū sma nā ca no Mohameda. Redzē jā m slaveno Karnakas templi "dzī vo pilsē tā ", un milzī gas sfinksu statujas, un faraonu kapenes "miruš o ielejā ". Pieskā rā s senajai pasaulei vistieš ā kajā nozī mē . Kuģ ojā m ar laivu pa Nī lu. Restorā nā mū s pabaroja ar gardā m pusdienā m. Noguris, bet ceļ ojums bija tā vē rts.
Ja mē s vasarā atpū tā mies, tad droš i vien tik gariem pā rgā jieniem karstuma dē ļ nepiekristu, bet septembrī laiks ir maigā ks, tā da karstuma nav. Ne viesnī cā , ne ekskursijā neko par ko sū dzē ties neatradā m. Lai lieliska atpū ta!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu