Visas labās lietas vienā viesnīcā!

Rakstīts: 10 maijā 2018
Ceļošanas laiks: 30 aprīlis — 6 maijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Es paliku viesnī cā pie drauga un vē los izteikt savu viedokli par viesnī cu. Prima Life ir viesnī ca, kas apvieno visu, ko š ī brī niš ķ ī gā valsts var piedā vā t: atraš anā s vieta gleznainā kajā vietā , izcila Eiropas apkalpoš ana, lieliska pludmale un koraļ ļ u rifs.
Ā tri iekā rtojā mies, ar istabu problē mu nebija, viss tī rs, viss darbojā s, tā pē c istabu nemainī jā m, organizatoriski jautā jumi tika ā tri nokā rtoti un uzreiz devā mies ilgi gaidī tajā atpū tā .
Istabā ir plaš a gulta, mī ksts matracis, balkons ar skatu uz jū ru, kondicionieris, galds ar tē jas piederumiem, ledusskapis ar minibā ru, seifs skapī , plakanā ekrā na televizors, kas bija ļ oti reti ieslē gts. )) Istaba tika iztī rī ta reizi dienā , pā ris reizes tika atstā ta dzeramnauda, ​ ​ bet tas ī sti neietekmē ja uzkopš anas kvalitā ti, drī zā k gribē ju pateikt paldies gā dī gajam personā lam. Ū dens tika vests katru dienu 1.5 litri uz cilvē ku.

Viesnī cas teritorija tī ra, kopta, daudz zaļ umu, kā oā ze tuksneš a vidū . Jū ra tuvu, tī ra, silta. Pati pludmale ir tī ra, uzraudzī ta, vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, saulessargi, vē ja aizsargi. Ieeja jū rā ir gan maiga, gan no Pantone, kas ir ļ oti ē rti - tas ir plus. Un mī nuss pludmalē ir bezgalī gi piedā vā jumi saņ emt masā ž u, apmeklē t spa, doties pē c kaž okiem, braukt ar izpletni utt. Nedomā jiet, es neesmu pret jebkā da veida izklaidi, bet es neesmu spontā nu pirkumu cienī tā js (jo ī paš i tā pē c, ka mē s nekad neņ ē mā m naudu lī dzi uz pludmali).
Vakaros viesnī cā vienmē r piedalī jā mies vakara š ovos un diskotē kā s. Pā ris reizes bijā m uz jū ras velš u restorā nu. Pē c iepriekš ē ja pieraksta ir iespē jams apmeklē t a la carte restorā nus ar virtuves ē dieniem no visas pasaules)
Runā jot par ē dienu, tas ir diezgan daudzveidī gs, mums visa kā pietika, man galvenais bija svaigu dā rzeņ u un augļ u klā tbū tne. Alkoholiskie dzē rieni pā rsvarā ir vietē jie, par importa vī nu jā maksā . Bet reizē m vakaros uz mū su terases dzē rā m savus Duty Free pirktos dzē rienus).
Viesnī cā ir vairā ki veikali, kur var iegā dā ties pludmalei nepiecieš amo (sauļ oš anā s krē mu, peldč ī biņ as, masku, č ī bas, peldkostī mus, suvenī rus un pat zeltu) Ir bankomā ts.
Kopumā mū su atvaļ inā jums bija jautrs, pozitī vs un tik ā trs. Negribē jā m braukt prom, un, ja atkal dosimies uz Ē ģ ipti, iespē jams, mē ģ inā sim to paš u viesnī cu, vai varbū t kā du citu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu