Laba viesnīca, draudzīgs personāls

Rakstīts: 26 marta 2018
Ceļošanas laiks: 1 — 28 februāris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Es ierados Ē ģ iptē kopā ar savu vī ru 2018. gada februā rī . Viesnī ca tika izvē lē ta ar zinā mu draugu un paziņ u palī dzī bu. Mū s laipni sagaidī ja viesnī cā , piedā vā ja nedaudz pagaidī t vestibilā , kamē r tiks sagatavots mū su numuriņ š . Reģ istrā cija aizņ ē ma apmē ram 10-15 minū tes, viņ i visu izdarī ja ā tri un bez problē mā m. Personā ls mums likā s ļ oti patī kams un izpalī dzī gs, par piemaksu piedā vā ja labā ku istabu, bet mē s atteicā mies.
Mū s ievietoja standarta istabā . Istaba mums derē ja pilnī gi un pilnī bā , liela gulta, ledusskapis, televizors, kas rā dī ja krievu kanā lus.
Tualete un duš a vienā telpā , plaš a.

Ģ imenes ar maziem bē rniem parasti ir apmetuš ā s pirmajā stā vā ar izeju uz zā lienu, kas, starp citu, ir ļ oti ē rti. Jū su mazulis jebkurā laikā var iziet pa balkonu uz zā li un basā m kā jā m skriet pa biezo zā lienu.
Teritorija ir jauka un labi kopta. Ir pieejams bē rnu rotaļ u laukums ar peldbaseinu, slidkalniņ u, š ū polē m un skraida dzī vi truš i. Bē rniem ļ oti patika. Atseviš ķ i gribu teikt par Sarkanā s jū ras faunu, kuru tikai zivis zem ū dens nav sastaptas, un interesanti ir tas, ka visas zivis ir ļ oti spilgtas.
Viņ i garš ī gi pabaroja. Ē diens bija daudzveidī gs, galdi un galda piederumi vienmē r bija tī ri. No rī ta viņ i jū su priekš ā gatavo olu kulteni un pankū kas.
Animā ciju nevaru novē rtē t, jo mē s ar vī ru daudz nekur negā jā m. Pludmalē viņ i periodiski vē roja savu darbu, citi izklaidē jā s.
Personā ls bija draudzī gs, nebija sū dzī bu. Katru vakaru galvenajā restorā nā notika tematiskā s vakariņ as. Attiecī gi darbinieki katru reizi ģ ē rbā s jaunā s drē bē s, arī galdauti uz galdiem mainī jā s, lai atbilstu iecerē tajai atmosfē rai.
Viesnī cu gidi mums pastā vī gi uzspieda savus pakalpojumus (palika nepatī kama pē cgarš a). Teica, ka ja no viņ iem neņ ems, tad noteikti bū s slikti (apmā nī sim, izmetī sim, atstā sim pilsē tā utt. ). Labi, ka uzrakstī jā m pazī stamam gidam un iepriekš vienojā mies ar viņ u par ekskursijā m. Devā mies uz Luksoru, Kairu, uz paradī zes salu, makš ķ erē jā m no jahtas. Tas viss bija ļ oti lē ti. Turklā t viņ š mums deva izjā des bez maksas. Par ko viņ am ī paš s paldies.
Viesnī ca "Prima Life" ir piemē rota relaksē još ai romantiskai atpū tai kopā ar ģ imeni. Ieteicams!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu