Klase!

Rakstīts: 10 marta 2018
Ceļošanas laiks: 20 — 28 februāris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Kopumā š ī viesnī ca ir ļ oti laba. Tajā atpū tā mies š ī gada februā ra beigā s. Braucienu organizē jā m mē s paš i, nedaudz palī dzot pazī stamam krieviski runā još am gidam. Lidojā m no Minskas lidostā , mū s sagaidī ja gids un ar savu personī go auto aizveda uz viesnī cu. Viesnī cā mū s laipni sagaidī ja. Aizpildī jā m anketu, un administratore piedā vā ja nedaudz pagaidī t (nauda netika izspiesta). Pē c pusstundas mums iedeva atslē gas, rokassprā dzes.
Mē s paņ ē mā m standarta numuru. Iekš ā viss bija normā li: divas gultas, naktsgaldiņ š , galds + spogulis, krē sls, seifs, minibā rs. Vannasistabā bija fē ns, santehnika strā dā ja, noplū des nebija. Tī rī š ana bija laba, nav par ko sū dzē ties. Viesnī cas personā ls: bā rmeņ i, viesmī ļ i, apkopē jas - bija ļ oti draudzī gi pret tū ristiem. Mē s nepamanī jā m nekā du pā rvaldī bu.
Prima Life teritorija nav pā rā k liela. Tomē r viss ir ļ oti labi kopts un tī rs. Pludmales zona ir smilš aina. Ieieš ana jū rā notiek pakā peniski. Snorkelē š anas cienī tā ji priecā sies par koraļ ļ u salu klā tbū tni. Tur ir daudz skaistu zivju.

Bū tī bā ar ē dienu bijā m apmierinā ti. Bija gaļ a, vista, dā rzeņ i, pirmie ē dieni, tē ja/kafija, gā zē tie saldie dzē rieni. Vietē jais alkohols nav no augstā kā s kvalitā tes, tā pē c, ja to dzer, iesaku iegā dā ties iepriekš .
Animā cijas komanda paveica labu darbu. Viņ i organizē ja spē les pludmalē , ū dens polo, volejbolu, š autriņ as. Viņ i sarī koja labu vakara š ovu. Viesnī cā ir SPA centrs, bē rnu rotaļ u laukums.
Viesnī cu gidi mums pastā vī gi uzspieda savus pakalpojumus (palika nepatī kama pē cgarš a). Teica, ka ja no viņ iem neņ ems, tad noteikti bū s slikti (apmā nī sim, izmetī sim, atstā sim pilsē tā utt. ). Labi, ka savu gidu jau pazinā m un iepriekš vienojā mies ar viņ u par ekskursijā m. Devā mies uz Luksoru, Kairu, uz paradī zes salu, makš ķ erē jā m no jahtas. Tas viss bija ļ oti lē ti. Turklā t viņ š mums deva izjā des bez maksas.
Tā tad š ī viesnī ca ir piemē rota mē renā m, relaksē još ā m brī vdienā m ar visu ģ imeni. Ja neesi pieradis pie trokš ņ a, burzmas, plaš ā m teritorijā m – tu noteikti esi š eit!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu