Visbrīnišķīgākās brīvdienas!

Rakstīts: 18 februāris 2018
Ceļošanas laiks: 7 — 17 februāris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Steidzamies dalī ties iespaidos par divā m brī niš ķ ī gā m nedē ļ ā m, kas pavadī tas mā jī gi mā jī gā viesnī cā Makadi lī č a klusā kajā vietā . Š o viesnī cu apmeklē jā m pirmo reizi un mū su izvē li ietekmē ja ļ oti pozitī vas rekomendā cijas no mū su vairā kkā rt atvaļ inā jumā atbraukuš ajiem draugiem. tur pirms tam. Esam pateicī gi par padomu, jo tas bija 100% pamatots.
-Tie deva labu istabu ar lielisku skatu. Istabā bija visas ē rtī bas un visa tehnika darbojā s. Viss ir tī rs un ē rts. Manuprā t ir standarta numuriņ i, tie ir gandrī z viens vienā , tikai skats uz jū ru nevarē ja bū t. Mums vienkā rš i paveicā s.
-tī rī š ana istabā katru dienu, un par 1 USD mē s vē rpā m krokodilus no dvieļ a, bē rniem patika ar tiem fotografē ties! )

-Jū ra izrā dī jā s neticami skaista un bagā ta ar koraļ ļ u rifiem
akvatorija viesnī cas priekš ā ir El Dorado ar milzī gu zemū dens pasaules daž ā dī bu. Tas viss ir pieejams pat bē rniem, jo ​ ​ plaš ajā pludmalē ir maiga smilš aina ieeja jū rā ar mē renu dziļ uma pieaugumu, un koraļ ļ u ģ imenes sā kas no 50 cm dziļ uma, bet atrodas atseviš ķ i viena no otras, kas ļ auj pā rvietoties starp tā m pat bez speciā liem apaviem.
-Ē diens ar garš ī gu mā jas virtuves ē dienu, labi pagatavoti pavā ri gatavo ļ oti garš ī gi un apetī ti, neviens nesaindē jā s) Mē s pat pieņ ē mā mies par 5 kg liekā svara)) Viņ i baro daudzveidī gi un apmierinoš i, daudz ē diena. Galvenais, ka restorā nos nav rindu un liela ē dienu izvē le! Un zviedru galds, manuprā t, ir standarts visā s 5 * viesnī cā s.
-Animā cija Animā cijas komanda mums ir kļ uvusi ļ oti pazī stama ī sā laikā . Animatori ir pelnī juš i ī paš u uzmanī bu. Puiš i nestrā dā , bet ļ oti izbauda to, ko dara, un tas viņ us sirsnī gi jū t un noskaņ o.
- Nobeigumā vē los pateikt paldies visam personā lam un uz drī zu tikš anos! Iespaidi paliek paš i labā kie! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu