Jautājums par viesnīca Makadi Palace 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
81 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kādas ir atsauksmes par šo ceļojumu rīkotāju Join Up (uz Ēģipti)? Daudzi gada un divu gadu negatīvi. Un tagad kaut kas ir mainījies?
Kādas ir atsauksmes par šo ceļojumu rīkotāju Join Up (uz Ēģipti)? Daudzi gada un divu gadu negatīvi. Un tagad kaut kas ir mainījies?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2018-11-245 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  7
аватар kryukovskaya
Nekas nemainījās! Ziņas ir pilnas. Ierakstiet Google. Žēl, ka tūres uz dažu labu viesnīcu pārdod tikai Join Up.
аватар 0676307776
Oktobrī lidojām ar Tezu, tātad ar Džoinu, viņa pārvadātājiem bija ne tikai lidojumu kavējumi, bet arī atcelšanas.Visi pārējie lidoja normāli.
аватар Elenka08
tu joko? Kurš gads, internets par to mutuļo. Reizi nedēļā maksimums divas "ziņas" par tūristiem, kas lidinās kādā lidostā.
аватар 02gfdktyrj
Liels paldies par atsaucību. Es ar viņiem nesazināsies, neskatoties uz gardajām cenām. ... ceļojumu aģentūra piedāvā vēl vienu iespēju - apdrošināšanu pret neizbraukšanu un pārcelšanu. Ja kavēšanās ir vairāk nekā 3 stundas, tad atlīdziniet apmēram 10 dolārus. stundā vienai personai. Šķiet interesants variants. Bet ir vēlme atpūsties bez problēmām
un nevis pelnīt uz nerviem.
аватар Elenka08
02gfdktyrj, jā, cenas starpība var būt liela, turklāt starp pārvadātājiem ir arī atšķirība. Cik maksā šī apdrošināšana? Es arī par to jau domāju
аватар 0676307776
Lidojuma aizkavēšanās ir sīkums,gadās katram.Un kā ir ar to,ka šogad atceļ reisus no Zaporožjes uz Spāniju un Turciju?Cik ilgs laiks pagāja,lai atgrieztu avansā samaksāto naudu.Un morālais kaitējums īpaši bērniem?un viņiem nav jūsu rezervācijas un viņi apmetas pavisam citā viesnīcā vai arī lidojuma trūkuma dēļ tūristi apvieno vairākus lidojumus vienā, un tā nav aizkavēšanās, bet gan lidojumu atcelšana, kas var ievilkties uz dienu Savlaicīga samaksa par degvielu un lidmašīnu apkopi var būtiski mainīt tavu degvielas uzpildes maršrutu.Vai apdrošināšana to visu segs?Tie nav nekādi putnubiedēkļi, vai tev vajag šādu ekstrēmu, ir atkarīgs no tevis.
аватар AllOverTheWorld
apdrošināšana 10$
lidoja ar join oktobrī...viss kārtībā
un vecāki lidoja ar tēzēm, pārceļot lidojumu uz vairāk nekā dienu (lai gan viņi uzrakstīja prasību, viņi kompensēja 3200 UAH)
par pievienošanos ir daudz rakstīts ... mans subjektīvais viedoklis, būtībā paša operatora vaina lidojumu pārcelšanā nav.
Atkal izvēle ir jūsu....
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Makadi Palace 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl