Superviesnīca!!!

Rakstīts: 11 marta 2021
Ceļošanas laiks: 28 februāris — 7 marta 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Laikapstā kļ i ne visai paveicā s, bija stiprs vē jš , bet tomē r pludmale ir aprī kota tā , lai vē jš bū tu pē c iespē jas mazā ks, speciā li pī ti ž ogi, augstas palmas. Pludmale brī niš ķ ī ga, ar ē rtu ieeju ū denī , smilš aina. Ē rti sauļ oš anā s krē sli, kurus vienmē r uzrauga darbinieki un notī ra no tiem smiltis. Pludmalē katru dienu izklaides programma, ū dens aerobika jū rā , Zumba tieš i pludmalē . Viesmī ļ i vienmē r skraida apkā rt un prasa, kā dus dzē rienus atnest.
Teritorija kompakta un izdevī ga, viss ē rti izvietots. Skaisti stā dī jumi, kas tiek uzraudzī ti, ir kur nofotografē ties : )
Mums bija skats uz dā rzu un liels balkons, mums patika mū su skats.

Istaba ir ļ oti labi iztī rī ta, un puisis, kurš uzkopa, ļ oti atsaucā s uz visiem lū gumiem. Es vienmē r gribē ju aizbraukt iedzert tē ju)
Mums patika ē diens restorā nā , jo mē s mī lam svaigus dā rzeņ us un augļ us, un ar to nebija nekā du problē mu. Vienmē r skaisti, nav notecinā ti Dā rzeņ i-augļ i, pā rsteidzoš i garš ī gi. Garš ī gs fetas siers. Ļ oti biež i bija zemenes. Katru vakaru grils: paipalas, liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, vista, zivis, vienu vakaru bija krabji.
Mums pat izdevā s pagatavot borš č u, ļ oti cienī gu, ar ķ iploku grauzdiņ iem, tiem, kam virtuve ir garlaicī ga))
Atseviš ķ a cieņ a š efpavā ram, kurš personī gi iegā ja zā lē un kontrolē ja procesu, par jebkuriem lū gumiem viņ š palaida vai nu maisu, vai krutonus vai ko citu))) Visi viesmī ļ i skrien kā pulkstenis, jautā , ko vē laties dzert un atnest, kas padara uzturē š anos restorā nā maksimā li ē rtu un patī kamu. Visi vienmē r ir laipni, smaidī gi un vairā kas reizes jautā s, vai viss ir kā rtī bā ? )
Ā , nevaru nepieminē t vienkā rš i dieviš ķ os kruasā nus brokastī s. Ne sliktā k kā Francijā .
Kopumā jū s nenož ē losiet, izvē loties š o viesnī cu, tā ir ļ oti cienī ga, gan cenas, gan kvalitā tes ziņ ā ! ES iesaku!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu