Jaz Aquaviva 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 5.510
№23 viesnīcas reitingā Makadi līcis
5.8 Numurs
4.3 apkalpošana
4.3 Tīrība
3.5 Uzturs
4.3 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2015. gada aprīlī. Atrodas Madinat Makadi centrā. Teritorijā atrodas Makadi Water World. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар silvana.dimitri
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š orī t agri atgriezos un nolē mu dalī ties savā s domā s. Mums bija istaba ar skatu uz jū ru, ko es noteikti ieteiktu, tā pē c mums nebija jā cī nā s par sauļ oš anā s krē sliem, kas noteikti ir š eit; lielā kā daļ a sauļ oš anā s krē slu aizņ em 7:00. … Tomēr ▾ Š orī t agri atgriezos un nolē mu dalī ties savā s domā s. Mums bija istaba ar skatu uz jū ru, ko es noteikti ieteiktu, tā pē c mums nebija jā cī nā s par sauļ oš anā s krē sliem, kas noteikti ir š eit; lielā kā daļ a sauļ oš anā s krē slu aizņ em 7:00. Mē s ar Tui veicā m ekskursiju uz Luksoru, ekskursiju uz Kairu un braucienu ar laivu uz Sfinksu. Mē s neizmantojā m akvaparku biež i, jo bē rnus atbaida haoss. Ja jū s gatavojaties turp doties, es noteikti ieteiktu ū densizturī gus apavus, jo grī da ir ļ oti karsta un slidena. Ja vē laties labu apkalpoš anu, jums ir jā dod dzeramnauda - daudz! Es tam nepiekrī tu. Jā , mē s dodam dzeramnaudu, tač u pastā v noteikta pakalpojumu hierarhija, kas, ņ emot vē rā to, cik daudz mē s iztē rē jā m, mums nenā k par labu.
Dzeramnaudas kultū ra turpinā jā s arī ā rpus viesnī cas, kas, godī gi sakot, ļ oti atbaidī ja mū su braucienu uz Ē ģ ipti.
Izklaides komanda lika man rakstī t atsauksmes Google tī klā un katru dienu pievē rsā s saprā tī giem cilvē kiem; viņ i trī s reizes runā ja ar mums un divas reizes lū dza atsauksmes. Izklaide - 2* Pē dē jais, bet ne mazā k svarī gais ē diens Pirmkā rt, galvenajā restorā nā valda pilnī gs haoss! Nav brilles; smieklī gas rindas; bē rni uz gaisa dē ļ iem un skrituļ slidā m; gaida galda piederumus, kamē r ē diens atdziest. Mē s sā kā m iestatī t modinā tā jus rī tam, lai agri celtos un izvairī tos no stresa. Mē s nekad neatgriezī simies un nevienam neieteiksim š o viesnī cu; to mē s neesam piedzī vojuš i citā s Ē ģ iptes viesnī cā s.
аватар olyakotya
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir laba. Teritorija liela, labi uzkopj, akvaparks ir apskates vē rts, tiem, kas pieraduš i pie akvaparkiem protams bū s labi, neiesitī s iztē li, laba standarta slidkalniņ i, laba bē rnu zona mazā kais un vē l viens vecā kajam. Ē diens labs, garš ī gs, ir saldumi, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, gaļ a, zivis, salā ti, dā rzeņ i, bija garneles un krabji un sarkanā s zivis un paipalas un vienkā rš i garš ī gas zivis, normā la izvē le, viņ i taisa labus kokteiļ us bā rā un alkoholu lej normā li, vestibilā uzvā rī ta kafija, pa dienu saldē jums, lī dz jū rai ved autobuss, ieeja jū rā lieliska, smiltis, var peldē t tuvu dziļ i, ir rifs, zivis arī . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Teritorija liela, labi uzkopj, akvaparks ir apskates vē rts, tiem, kas pieraduš i pie akvaparkiem protams bū s labi, neiesitī s iztē li, laba standarta slidkalniņ i, laba bē rnu zona mazā kais un vē l viens vecā kajam. Ē diens labs, garš ī gs, ir saldumi, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, gaļ a, zivis, salā ti, dā rzeņ i, bija garneles un krabji un sarkanā s zivis un paipalas un vienkā rš i garš ī gas zivis, normā la izvē le, viņ i taisa labus kokteiļ us bā rā un alkoholu lej normā li, vestibilā uzvā rī ta kafija, pa dienu saldē jums, lī dz jū rai ved autobuss, ieeja jū rā lieliska, smiltis, var peldē t tuvu dziļ i, ir rifs, zivis arī .
Saistī bā ar koronavī rusu viesnī ca ir pilna par 30 procentiem, un tas, protams, atstā j savas pē das, bet tagad tā ir visur. Tas ietekmē ē dienu - ē dienu izvē le ir mazā ka nekā pirms karantī nas, autobuss uz pludmali neiet ik pē c 15 minū tē m, bet reizi stundā , daž as viesnī cas ē kas ir slē gtas, nav animā cijas - vienkā rš i nav viens, kam to rī kot - maz cilvē ku, bet tomē r vakarā bija mazi š ovi - dziedā ja, dejoja, gaismu š ovs, pa dienu mē ģ inā ja rī kot zumbu, ū dens aerobiku. Slē gti a la carte restorā ni, slē gts arī jumta baseins un bā rs, slē gti arī vē l divi pieauguš o baseini, bet tas viss cilvē ku prombū tnes dē ļ - cilvē ki bū s - viss darbosies.
Apkalpoš ana ļ oti laba, personā la attieksme lieliska, istaba tika uzkopta katru dienu, visi pieprasī jumi izpildī ti. Viņ i neprasa naudu. Telpas ir tā das kā bildē , atbilst realitā tei, izņ emot to, ka nav pietiekami daudz spī duma, kā jau visa teritorija, bet tas ir 100 cilvē ku trū kuma un ekonomijas dē ļ - viņ i cenš as visu atbalstī t, kā var, bet skaidrs, ka viņ iem ir grū ti. Pludmales ir tukš as, bā ri pludmalē strā dā , bet tur neviena nav - attiecī gi viss nocirsts - diapazons. Un ar viesnī cu esam ļ oti apmierinā ti. ES iesaku. Mums pat ļ oti patika cilvē ku prombū tne - viss ir bez maksas, viss ir personī gi, tiklī dz tev.
аватар Denis783623
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies no 9. lī dz 17. februā rim. Vakarā ieradā mies viesnī cā , reģ istrē š anā s izdevā s ideā li, š iki. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, pā rē jais ir lielisks, remonts ir svaigs, tī rs, gaiš s, viss bija brī niš ķ ī gi. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 9. lī dz 17. februā rim. Vakarā ieradā mies viesnī cā , reģ istrē š anā s izdevā s ideā li, š iki. Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga, pā rē jais ir lielisks, remonts ir svaigs, tī rs, gaiš s, viss bija brī niš ķ ī gi. Man patika viss, man nepatī k ceļ ot uz citā m valstī m (tas ir mans personī gais, es tikai nesaprotu, kā pē c), bet visi, kas ar mani atpū tā s, bija sajū smā . Ik pē c 15 minū tē m autobuss jū s aizvedī s uz pludmali, ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Viesnī cas teritorijā ir 2 apsildā mi baseini, kuros pā rsvarā peldē jā s bē rni. Parkā tiek uzsildī ts arī ū dens. Pie baseiniem ir daudz bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, ja vē laties sauļ oties, ja vē laties peldē ties, ja vē laties pasē dē t bā rā . Pā rtika kauš anai. Viesnī ca atrodas nomalē , ā rpus pilsē tas, mē s tur nedevā mies. Bet, par 5 dolā riem var nokļ ū t jebkur, netā lu no lidostas, pilsē tas centrā lā s daļ as (lī dz 30 km).
аватар _208061
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies ap 10:00. Pē c anketas aizpildī š anas uzvilka rokassprā dzes un aicinā ja brokastī s, pē c brokastī m uzreiz iekā rtojā s. Mums patika istaba, tī ra, gaiš a, mē beles labā stā voklī , skats uz centrā lo baseinu. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies ap 10:00. Pē c anketas aizpildī š anas uzvilka rokassprā dzes un aicinā ja brokastī s, pē c brokastī m uzreiz iekā rtojā s. Mums patika istaba, tī ra, gaiš a, mē beles labā stā voklī , skats uz centrā lo baseinu.

Teritorija: liela, zaļ a, tī ra (mazgā ta, tī rī ta, griezta no rī ta lī dz vakaram).

Akvaparks: sadalī ts 4 zonā s, slidkalniņ i katrai gaumei, katrs atradī s kaut ko sev tī kamu, bē rnu zonā apsildā mi baseini, pieauguš o zonā ū dens vē ss, bet ne kritisks.

Ē diens: viss izcils, daudzveidī gs (liellopu gaļ a, vista, jē ra gaļ a, pī le, paipalas, krabji....), daudz dā rzeņ u, salā ti, piedevas, augļ i (apelsī ni, mandarī ni, banā ni, hurma, dateles, zemenes, melones ), deserti vispā r ir atseviš ķ s stā sts, mē s pat neizmē ģ inā jā m pusi. Liels paldies š efpavā riem, viss ir ļ oti garš ī gi! Apkalpoš ana ļ oti pieklā jī ga, viesmī ļ i smaidī gi, uzmanī gi, ī paš s paldies Mukhamedam (parasti sē dē jā m uz atklā tā s terases, un tieš i viņ š mū s apkalpoja).

Animā cija Izklaide: katrs varē ja atrast izklaidi pē c savas gaumes, labi darī ti puiš i.
Jū ra: kā teikts, tā lu, necentā mies iet ar kā jā m, autobusā , kurš kursē ja pē c grafika kaut kur ik pē c 30 minū tē m, bija jā brauc 7-10 minū tes. Autobusam nebija ne logu, ne durvju, un, ņ emot vē rā , ka decembrī atpū tā mies, vē ja dē ļ no rī ta bija vē ss. Pati jū ra ir neslavē jama, saulriets maigs, smilš ains, ar bē rniem tas pats, ir rifs, kur var redzē t zivis. Ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija, to bija vairā k nekā pietiekami. Jū s nevarē jā t atgriezties viesnī cā pusdienot, varē jā t lieliski paē st pludmales bā rā (pica, hamburgeri, hotdogi, frī kartupeļ i, augļ i, saldē jums). Vienī gais, kas mani nedaudz traucē ja, bija dvieļ i, kas visu laiku bija jā nē sā lī dzi, tie tika mainī ti tikai viesnī cas teritorijā.17. 00, apkopē ja aiznesa pie istabas un atnesa tī rus.

No pā rē jiem guvā m daudz pozitī vu emociju, labprā t atgrieztos vē l, noteikti iesaku viesnī cu)
аватар Olga251187
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Devos atvaļ inā jumā ar savu vī ru. Viss atbilda vietnē ievietotajā m fotogrā fijā m. Vestibilā viss gaiš s, tī rs, patī kami smarž o. Ļ oti draudzī gs personā ls. Numuri tiek uzkopti katru dienu. Ē diens izcils (vienmē r var atrast kaut ko savā m vē lmē m atbilstoš u). … Tomēr ▾ Devos atvaļ inā jumā ar savu vī ru. Viss atbilda vietnē ievietotajā m fotogrā fijā m. Vestibilā viss gaiš s, tī rs, patī kami smarž o. Ļ oti draudzī gs personā ls. Numuri tiek uzkopti katru dienu. Ē diens izcils (vienmē r var atrast kaut ko savā m vē lmē m atbilstoš u). Gardi kokteiļ i bā rā . Mū zika pie galvenajiem baseiniem, bet NAV tik skaļ a, lai pē c tam sā pē tu galva. Animatori izklaidē no rī ta lī dz vakaram (š autriņ as, ū denspolo, aerobika, vē derdejas un tā tā lā k).
Ē dienu (uzkodu) pieejamī ba ir no rī ta lī dz vakaram. Istaba mā jī ga, tī ra, grezna gulta ar milzī gu matraci. Mū su istabā bija gaisa kondicionē tā js, mē s atradā mies pirmajā stā vā ar piekļ uvi zā lienam uz galveno baseinu. Viesnī cā ir bezmaksas autobusa grafiks, kas brauca uz pludmali lī dz jū rai un atpakaļ (gandrī z ik pē c pusstundas), pludmales tika sadalī tas (uz izkā rtnes rakstī ts, kurā viesnī cā var atrasties). Pludmalē ir arī ē dieni un dzē rieni (viesnī cas viesiem bez maksas). Temperatū ra un laikapstā kļ i nelika vilties. Braucā m ar kvadracikliem (pasū tī jā m ekskursiju par maksu).
Iespaidu jū ra, biju apmierinā ts. Ž ē l, ka mē s tur nepavadī jā m daudz laika, es gribē tu vairā k)))) Es iesaku visiem š o viesnī cu! ! !
Бассейн бар бассейн, шезлонги море верблюд, пустыня, экскурсия на квадроциклах
аватар Marija169119
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies akvaparka dē ļ , naudas nepietika dž ungļ iem tā pē c devā mies dž eza kvaviva. Kas attiecas uz reģ istrē š anos esmu pilnī bā apmierinā ta jo ieradā mies 12 naktī un vē l pabaroja mums. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies akvaparka dē ļ , naudas nepietika dž ungļ iem tā pē c devā mies dž eza kvaviva. Kas attiecas uz reģ istrē š anos esmu pilnī bā apmierinā ta jo ieradā mies 12 naktī un vē l pabaroja mums. Akvaparks man patika, jo tas darbojas ilgā k laikā nekā citā s viesnī cā s. Ā rprā tī gi skaista teritorija, liela plaš a vakarā var pastaigā ties. Ļ oti patika istaba kurā dzī vojā m gaiš a, plaš a, ē rta. Jauna plazma, lielas gultas. Neuzkrī toš s personā ls, mē s atstā jā m dolā ru no rī ta, kā tas parasti notiek pie mums, un viņ i to pat nekad neņ ē ma, beigā s mē s tieš i iedevā m savam apkopē jam dzeramnaudu un viņ š slē pā s, lai, nedod Dievs, neviens neredzē tu. Manuprā t, tā da ir uzņ ē muma politika attiecī bā uz š o viesnī cu. Ē diens bija vairā k nekā daudzveidī gs, pat biju pā rsteigts, jo iepriekš biju atpū tusies citā s viesnī cā s, tad sieri un desiņ as bija ubagas. Un te viss bija ļ oti vienmē rī gi pieklā jī gā lī menī , bija pat kukurū zas dorblu siers. Protams, es nevaru nosaukt "dž ezu" par budž eta viesnī cu, tas iet virs vidē jā , bet diemž ē l nekur citur tā du ē dienu neesmu redzē jis.
аватар Stanislav623182
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē loties viesnī cu, balstī jā mies uz atsauksmē m un bez krieviem. Atbraucā m un viss ritē ja kā pa pulksteni, nokā rtojā s uzreiz, istabiņ ā nekā du trū kumu nav. Ē diens pā rsvarā eiropeisks, tik daudz pā rtikas, tī rais nobaroš anā s, pē c tā das atpū tas steidzami jā iet uz sporta zā li, lai gan viesnī cas teritorijā bija trenaž ieru zā le, ū denspolo, teniss. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, balstī jā mies uz atsauksmē m un bez krieviem. Atbraucā m un viss ritē ja kā pa pulksteni, nokā rtojā s uzreiz, istabiņ ā nekā du trū kumu nav. Ē diens pā rsvarā eiropeisks, tik daudz pā rtikas, tī rais nobaroš anā s, pē c tā das atpū tas steidzami jā iet uz sporta zā li, lai gan viesnī cas teritorijā bija trenaž ieru zā le, ū denspolo, teniss. Lidosta atrodas 30 km attā lumā . Š ī ir viesnī cu ķ ē de, kas atrodas 7 vai 8 viesnī cu teritorijā , jū s varat brī vi pā rvietoties un ik pē c pusstundas kursē divi marš ruta autobusi. Apmeklē jā m akvaparku citā viesnī cā . Pludmalē bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, var gulē t un ierasties vismaz 10:00, pat pusdienas laikā . Š ī viesnī ca ir lieliski piemē rota atpū tai.
аватар kristinazincenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē loties viesnī cu, vē lē jā mies iegū t kvalitatī vu pā rtiku un labu apkalpoš anu. Pā rē jie parametri nebija tik nozī mī gi. Bet š ajā viesnī cā viss ir labi visur, lai gan ir daž i trū kumi. Turklā t š o viesnī cu mums ieteica draugi, kuri pagā juš ajā gadā š eit atpū tā s un ļ oti slavē ja. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, vē lē jā mies iegū t kvalitatī vu pā rtiku un labu apkalpoš anu. Pā rē jie parametri nebija tik nozī mī gi. Bet š ajā viesnī cā viss ir labi visur, lai gan ir daž i trū kumi. Turklā t š o viesnī cu mums ieteica draugi, kuri pagā juš ajā gadā š eit atpū tā s un ļ oti slavē ja. Viesnī cā ieradā mies pirms reģ istrē š anā s laika, bet ļ oti ā tri pusstundas laikā tikā m iekā rtojuš ies savā istabiņ ā . Pati istaba ir labā stā voklī . Nekas ī paš s, bet viss tī rs, nekas nav salauzts. Matracis bija labs, lai ē rti gulē tu. Tī rī š ana ir diezgan laba, lai gan mē s atstā jā m padomus no pirmā s dienas, un, iespē jams, tas ietekmē ja tī rī š anas kvalitā ti. Visa elektronika darbojā s normā li. Seifu nepaņ ē mā m, visu var droš i salikt koferī . Neesam neko zaudē juš i, un arī par zā dzī bu gadī jumiem nekas nav dzirdē ts. Pludmale no viesnī cas nav ideā la, bet kopumā nav slikta. Bet peldē š anas apavus joprojā m ir vē rts ņ emt. Jo ir vietas ar normā lu ieeju, bet ir arī akmeņ aina ieeja. Zemū dens pasaule ir bagā ta, tač u jums ir nepiecieš ams nedaudz attā linā ties no krasta, lai gū tu pilnī gu prieku. . Papeldiet mazliet uz sā niem visur, kur ir ko redzē t. Zivju ir daudz. Redzē jā m pat murē nas un dzeloņ rajas. Un arī ļ oti daudz daž ā du zivju. Vispā r mē s sā kotnē ji plā nojā m ekskursijas. Un, lai ietaupī tu naudu, es iesaku jums labu vietē jo ceļ vedi. Cenas ir daudz lē tā kas nekā viesnī cā . No ekskursijā m es ī paš i iesaku Super El Gouna, tas ir kaut kas un ir piemē ra vē rts ar viesnī cu ekskursijā m par 40 USD. Un viesnī cā par 65. Ekskursijā ietilpst elgunas apmeklē jums, delfī nu lī č i, batiskafs un jā š ana ar banā nu un planš eti, un pat makš ķ erē š ana. Kopumā ļ oti izdevī gi. Un pusdienā s jū ras veltes! Ē diens viesnī cā arī ļ oti labs. Viss, kas bija uz galdiem, vienkā rš i nav uzskaitī ts. Katrai gaumei ir izvē le. Bet ar alkoholu viss ir daudz sliktā k. Tikai vietē jais, un viņ š patiesī bā nav neviens. Izklaide viesnī cā ir diezgan jautra. Ir slidkalniņ i, ir dienas aktivitā tes, bet mē s gandrī z nekad uz tiem negā jā m. Bet vakaros ir diezgan interesanta programma. Kopumā svē tki pagā ja labi!
аватар kyprt
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma, viņ i mums parā dī ja kaudzi fotogrā fiju un video, plus viņ i nekad iepriekš nebija bijuš i š ajā rajonā , tā pē c nolē mā m lidot. Viesnī cā nokļ uvā m tuvā k vakariņ ā m, tā pē c istabiņ u vispā r ā tri iedeva, gaidī jā m kā das 30 minū tes. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c draugu ieteikuma, viņ i mums parā dī ja kaudzi fotogrā fiju un video, plus viņ i nekad iepriekš nebija bijuš i š ajā rajonā , tā pē c nolē mā m lidot. Viesnī cā nokļ uvā m tuvā k vakariņ ā m, tā pē c istabiņ u vispā r ā tri iedeva, gaidī jā m kā das 30 minū tes. Iekš ā mums viss sakā rtojā s, mē beles un santehnika protams nav jaunas, bet tomē r labā stā voklī , nebija punkts ieslē gt gaisa kondicionieri, vakari ir vē l jo vē sā ki . Uz pludmali kursē autobuss, tas, protams, ir mī nuss, ī paš i atpū š oties ar bē rniem, kad vajag izlauzties starp jū ru, baseiniem, slidkalniņ iem vai, piemē ram, rotaļ u laukumu. Bet š oreiz bijā m paš i, tā pē c pieskaņ ojā mies normā li. Pludmalē vienmē r atradā m brī vas vietas, lai gan tā nav lielā kā . Labi, ka ir iespē ja, piemē ram, pa kaimiņ u pantonē m doties jū rā un vispā r pastaigā ties pa kaimiņ u pludmalē m. Zemū dens pasaule, protams, š eit ir ļ oti interesanta, ir skaisti apvidi ar rifiem, zivju pietiek, bet ū dens temperatū ra man personī gi nebija no patī kamā kajā m un ilgi nevarē ju peldē t, bet tie ir ziemas brī vdienu trū kumi kopumā , kā arī ī ss dienas gaiš ais laiks. Manuprā t, ē diens š eit ir lielisks. . Personī gi mums visa kā pietika, mums ir visi mū su tradicionā lie piedevas, ir daudz daž ā du gaļ as un vistas ē dienu un tie mainā s, ir daudz dā rzeņ u daž ā dā s formā s. No tā , kas man patika, es varu atzī mē t konditorejas izstrā dā jumus no rī ta, un kū kas vakariņ ā m nav sliktas. No alkohola dzeram tikai alu un tas vispā r nav slikti. Man patika vieta pie viesnī cas, tī ra, kopta, ir apsildā mi baseini, lai gan mē s tur nepeldamies, kad ir jū ra, pat ja tā ir forš a. Pa dienu ar animā ciju ī paš i neinteresē jā mies, nemeklē jā m, tā pē c neko nevaru pateikt, bet vakarā viņ i rī ko daž ā das performances vai š ovus, reizē m ir pieaicinā ti mā kslinieki, viss protams amatieris , bet kopumā cilvē ki cenš as un mums nebija garlaicī gi. Pats Makadi rajons atrodas patā lu no pilsē tas, iespē jams, kā di 30 km, un veikalos visur cenas ir par augstu un viesnī cā arī papildus pakalpojumiem, tā pē c, ja ir vē lme kaut kur aizbraukt, piemē ram, Kairu vai Luksoru, tā labā k pamē ģ ini meklē t caur internetu, ā rpusē arī viesnī cā neko interesantu neatradī si, piemē ram, visu pasū tī jā m caur tibaturu. Secinā jums, ko varu izdarī t, ir tā ds, ka š eit noteikti var atbraukt vienreiz, protams, ideā lā gadī jumā , ja pati viesnī ca bū tu pirmajā lī nijā un tai bū tu tā da pludmale kā Tia, bet cena par pā rē jo tad bū tu diezgan kosmiska, un personā ls nav slikts , visi pieklā jī gi, glī ti ģ ē rbuš ies, mū su mazie lū gumi tika izpildī ti ar smaidu, tā pē c es tomē r iesaku viesnī cu, protams, labā k visu redzē t paš iem.
аватар orygy
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē loties viesnī cu, mū s primā ri interesē ja apkalpoš anas kvalitā te, labs ē diens, jū ra ar rifiem un interesantā ki slidkalniņ i vienpadsmitgadī gam bē rnam. Jau pirmajā atpū tas dienā sapratā m, kā pē c pagā juš ajā reizē samaksā jā m gandrī z divas reizes vairā k nekā par pilsē tas viesnī cu, bet draugi, kas š eit bija pirms trim mē neš iem, visu tik skaisti aprakstī ja, ka arī piekritā m apmeklē t š o vietu. … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, mū s primā ri interesē ja apkalpoš anas kvalitā te, labs ē diens, jū ra ar rifiem un interesantā ki slidkalniņ i vienpadsmitgadī gam bē rnam. Jau pirmajā atpū tas dienā sapratā m, kā pē c pagā juš ajā reizē samaksā jā m gandrī z divas reizes vairā k nekā par pilsē tas viesnī cu, bet draugi, kas š eit bija pirms trim mē neš iem, visu tik skaisti aprakstī ja, ka arī piekritā m apmeklē t š o vietu. Ā tri mū s nokā rtoja, lai gan viesnī cā ieradā mies ap deviņ iem, bet divas stundas neviens negaidī ja. Istaba kā rtī ga, tā da bez entuziasma, gultas ē rtas, kondicionieris un santehnika darbojā s labi, tī rī š ana katru otro dienu, pietika, istabiņ ai nekas netrū ka, lai gan seifu neizmantojā m un visu glabā ja koferī . Mums patika pludmale, smilš aina un liela, ir ē rtas vietas, kur iebraukt, lai gan ir arī akmeņ i, tā pē c kurpes ir obligā tas. Lai apskatī tu koraļ ļ us, vajag nedaudz nopeldē t no krasta, ja ir interese, var. ir viegli peldē ties kaimiņ u viesnī cu ū deņ os, arī ir. ko skatī ties. Murē nas, daž ā da lieluma stintes, zivis, lielas un mazas, kamē r ū dens dzidrs. Sauļ oš anā s krē slu ir pietiekami daudz, nav pē rš anā s, bet cenas par visiem papildu pakalpojumiem viesnī cā ir, maigi izsakoties, pā rspī lē ti, jo atrodas tā lu no pilsē tas un taksometrs maksā naudu. Ē diens, protams, ir vienkā rš i izcils, ē dienus neaprakstī š u, teikš u tikai to, ka ir viss katrai gaumei un arī ar izvē li nav problē mu. Alkohols ir vietē jais, tā pē c man nekas nepatika, vī rs nož ē loja, ka neko normā lu lī dzi nepaņ ē ma. Slī dkalniņ i ir vienkā rš i lieliski, bē rnam viss patika, un mē s regulā ri braucā m. Pa dienu uz animā ciju negā jā m, ir ļ oti karsts, bet vakarā ir ko redzē t, garlaicī gi nekad nebija, lai gan, godī gi sakot, visu tā du jau esam redzē juš i. No ekskursijā m paņ ē mā m super safari ar beduī nu ciematu un batiskafu dē lam, man viss patika un karstums netraucē . Atpū tnieki bija daž ā di, pā rsvarā rietumeiropieš i, maz krievvalodī go, ir arā bi. Iesaku lidostā iegā dā ties vietē jo SIM karti, internets viesnī cā ir lē ns un pie mums biež i karā jas. Un tā pē c iespaidi kopumā bija pozitī vi, bija nepatī kami brī ž i, bet tas ir cilvē cisks faktors un tam nav nekā da sakara ar viesnī cu. Viesnī cu ieteiktu ikvienam, sā kot no pā riem lī dz ģ imenē m ar bē rniem, tā noteikti ir naudas vē rta.
Parādīt vairāk »


iemiesojums m_a_r_i_n_a93
3 gadā atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums drusch101
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель был открыт в апреле 2015 года. Расположен в самом сердце Madinat Makadi. На территории находится Аквапарк Makadi Water World. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 30 км от аэропорта г. Хургада, в 32 км до центра г. Хургада.
Pludmales apraksts Собственный песчаный, рядом коралловый риф — около 1,5 км от отеля (каждые 15 минут курсирует бесплатный шаттл-бас). Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, room service (платно), услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование, заказ такси, магазины, аптека, ТВ-зал, кальянная (платно), 4 бассейна для взрослых (два бассейна с подогревом в зимний период), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, автобус до центра города (платно). 2 ресторана, 3 бара.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 3 детских бассейна с подогревом в зимний период, аквапарк Makadi Water World — 25 горок для детей с подогревом в зимний период. Детский клубы — детский джуниор клуб, 13-17 лет; детский макси-клуб, 8-12 лет; детский мини-клуб, 4-5 лет и 6-7 лет, детская дискотека, детская анимация, детский буфет в ресторане.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: аквапарк Makadi Water World — 50 водных горок, с подогревом в зимний период, мини футбол, пляжный волейбол, дартс, аквааэробика, водное поло, бочче. Платно: SPA-центр в отеле Jaz Makadi Star & Spa, сквош в отеле Makadi Oasis Resort, гольф 18 лунок в Мадинат Макади, освещение и оборудование для теннисного корта. За территорией отеля можно поиграть в сквош (платно). Дискотека La Loca находится на территории отеля Jaz Makadi Oasis Resort & Club 5* (время работы с 22:30 до 2:00, напитки после 00:00 платно). Также за отдельную плату можно отправиться на прогулку верхом.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 487 номеров. Состоит из главного 2-этажного здания и отдельно стоящих 4-этажных зданий, один лифт.

Istabās

Кондиционер, мини-бар (платно, бесплатно — только бутылка воды, ежедневно), сейф (бесплатно), ванная комната, фен, телефон (платно), LCD телевизор, спутниковое ТВ, набор для приготовления чая/кофе, Wi-Fi ограниченная скорость бесплатно (150 mb на комнату), высокоскоростной интернет Wi-Fi (платно), балкон или терраса, ежедневная уборка номеров, room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Madinat Makadi, Safaga Road, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +2 (065) 3590 225/ 31
Tīmekļa vietne: Jaz Aquaviva
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).