Labākā viesnīca

Rakstīts: 2 decembris 2019
Ceļošanas laiks: 8 — 14 novembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Devos atvaļ inā jumā ar savu vī ru. Viss atbilda vietnē ievietotajā m fotogrā fijā m. Vestibilā viss gaiš s, tī rs, patī kami smarž o. Ļ oti draudzī gs personā ls. Numuri tiek uzkopti katru dienu. Ē diens izcils (vienmē r var atrast kaut ko savā m vē lmē m atbilstoš u). Gardi kokteiļ i bā rā . Mū zika pie galvenajiem baseiniem, bet NAV tik skaļ a, lai pē c tam sā pē tu galva. Animatori izklaidē no rī ta lī dz vakaram (š autriņ as, ū denspolo, aerobika, vē derdejas un tā tā lā k).
Ē dienu (uzkodu) pieejamī ba ir no rī ta lī dz vakaram. Istaba mā jī ga, tī ra, grezna gulta ar milzī gu matraci. Mū su istabā bija gaisa kondicionē tā js, mē s atradā mies pirmajā stā vā ar piekļ uvi zā lienam uz galveno baseinu. Viesnī cā ir bezmaksas autobusa grafiks, kas brauca uz pludmali lī dz jū rai un atpakaļ (gandrī z ik pē c pusstundas), pludmales tika sadalī tas (uz izkā rtnes rakstī ts, kurā viesnī cā var atrasties). Pludmalē ir arī ē dieni un dzē rieni (viesnī cas viesiem bez maksas). Temperatū ra un laikapstā kļ i nelika vilties. Braucā m ar kvadracikliem (pasū tī jā m ekskursiju par maksu).
Iespaidu jū ra, biju apmierinā ts. Ž ē l, ka mē s tur nepavadī jā m daudz laika, es gribē tu vairā k)))) Es iesaku visiem š o viesnī cu! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu