Jaz Makadi Oasis Resort 5*– Atsauksmes

63
Novērtējums 8.610
№4 viesnīcas reitingā Makadi līcis
9.1 Numurs
9.5 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.1 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Madinat Makadi kūrorta zonā. Hurgadas pilsēta atrodas 38 km attālumā no viesnīcas. Ūdens atrakciju parks Water World atrodas 3 km attālumā no viesnīcas. Viesnīca pirmo reizi durvis vēra viesiem 2000. gadā, bet pēdējā renovācija tika veikta 2017. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар 8502050
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar savu sievu un meitu Diā nu, 3 gadus vecu. Š ī s viesnī cas izvē le nebija nejauš a. š ī gada jū lijā mē s jau atpū tā mies Jaz Saraya Makadi un bijā m ļ oti apmierinā ti. Mums ļ oti patika Jaz Makadi viesnī cu atraš anā s vieta un lieliskie apstā kļ i atpū tai. … Tomēr ▾ Es paliku š ajā viesnī cā kopā ar savu sievu un meitu Diā nu, 3 gadus vecu. Š ī s viesnī cas izvē le nebija nejauš a. š ī gada jū lijā mē s jau atpū tā mies Jaz Saraya Makadi un bijā m ļ oti apmierinā ti. Mums ļ oti patika Jaz Makadi viesnī cu atraš anā s vieta un lieliskie apstā kļ i atpū tai. Reģ istrē š anā s bija no rī ta, viss noritē ja ā tri un ē rti, mums iedeva istabiņ u pirmajā stā vā . bijā m ar ratiem un mazu bē rnu, par ko paldies draudzī gajam un vē rī gajam Ali reģ istratū rā . Istaba mums ļ oti patika, papildus divguļ amajai gultai bija mazi dī vā ni, uz kuriem gulē t, istaba bija mā jī ga un tī ra, š is uzkopš anas telpas darbinieces Alaa nopelns, kas vairā kkā rt palī dzē ja daž ā du problē mu risinā š anā , nejauš i aizmirsu atslē gas istabā utt katru dienu uz gultas parā dī jā s dzī vnieki no tī riem dvieļ iem, kas mū s ar meitu ļ oti iepriecinā ja.
Mū su atvaļ inā jums bija mierī gs un izmē rī ts, pa dienu devā mies uz pludmali vai atpū tā mies pie baseina, ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija. Ē diens organizē ts perfekti, lieliski bā ri, viss garš ī gi, draudzī gs personā ls. Restorā nā mū s pastā vī gi apkalpoja viesmī lis Morsi, par ko viņ am ī paš s paldies, pie baseina un bā rā atzī mē š u Ahmeda Refara darbu, viņ š ir ļ oti uzmanī gs un taktisks, labi sapratā s ar mū su meitu Diā nu . Par viesnī cu varu rakstī t daudz un viss ir pozitī vi, pā rē jo atceramies un atgriezā mies atpū tuš ies un iedeguš i. Iesaku š o viesnī cu ikvienam, kas novē rtē komfortu un mā jī gumu.
аватар anyamaidanik99
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s bijā m š ajā viesnī cā oktobra vidū. Man patika viss. Ē diens – ļ oti daudzveidī gi ē dieni daž ā dā m gaumē m, daž ā da veida gaļ a, jū ras veltes, augļ i un saldumi. Papildus brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m varat ē st baseina bā rā , pagatavot gardas picas. … Tomēr ▾ Mē s bijā m š ajā viesnī cā oktobra vidū.
Man patika viss.
Ē diens – ļ oti daudzveidī gi ē dieni daž ā dā m gaumē m, daž ā da veida gaļ a, jū ras veltes, augļ i un saldumi. Papildus brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m varat ē st baseina bā rā , pagatavot gardas picas.
Apkalpoš ana – pieklā jī gs un draudzī gs personā ls gan restorā nā , gan visā viesnī cā . Lielā kā daļ a no viņ iem runā angļ u un vā cu valodā . Reģ istratū rā runā arī krieviski.
Numuri ir kompakti, austrumnieciskā stilā . Viss tī rs, mē beles un tehnika nav nokautas, labā stā voklī . Tī riet sistemā tiski.
Izklaides programma - pie galvenā restorā na pulksten 9 vakarā programma sā kas, katru vakaru tā mainī jā s. Bet, ja jū s gaida diskotē ka ar mež onī gā m dejā m - jū s š eit neesat, lielā kā daļ a viesnī cas viesu ir ā rzemnieki, pā rsvarā vā cieš i, ģ imene un seniori. Tā tad, ja jū s meklē jat jaunieš u viesnī cu ar diskotē kā m - š ī nav jū su izvē le.
Dienas laikā galvenajā baseinā ir arī animatori.
Teritorija ir sakopta un labiekā rtota, skaista kā parks. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, peldē ties baseinā tikpat kā nebija, ū dens vē ss.
Jū ra - viesnī ca ir otrajā rindā , bijā m ar bē rnu un ratiem - attā lums lī dz pludmalei nebija nekā ds stress. Ceļ š uz pludmali iet caur zaļ u aleju, tā pē c pastaigā ties bija pat jautri.
Pludmale tī ra, smiltis. Gultu noslogojums lī dz 11 stundā m ir aptuveni 80 procenti. Smilš ains un seklais saulriets ir lieliski piemē rots bē rniem. Spē cī ga bē guma nebija. Ir pieejami arī koraļ ļ i ar zivī m, var doties uz blakus esoš ā s viesnī cas pludmali tē jas nī st, to ir daudz un daž ā dī ba. Pludmalē ir bā rs ar dzē rieniem un uzkodā m.
No mī nusiem varu teikt tikai par reģ istrē š anos - ieradā mies aptuveni 5 no rī ta, pirms iekā rtoš anā s istabā jā gaida 4 stundas, drī zā k - nauda. Tas ir tas, ko visi gaidī ja. Dzē rieni un konditorejas izstrā dā jumi tiek piedā vā ti vestibilā , un restorā ns ir slē gts sabiedrī bai.
аватар _779948
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā mani piekā va 6.00, aizpildī ja anketas, uzreiz uzlika rokassprā dzes, un 7.00 uzaicinā ja brokastī s, solī ja nokā rtoties 10.30, pā rģ ē rbā mies tualetē un stutē jā m uz baseinu, 10.15 devā mies uz reģ istratū ru. … Tomēr ▾ Viesnī cā mani piekā va 6.00, aizpildī ja anketas, uzreiz uzlika rokassprā dzes, un 7.00 uzaicinā ja brokastī s, solī ja nokā rtoties 10.30, pā rģ ē rbā mies tualetē un stutē jā m uz baseinu, 10.15 devā mies uz reģ istratū ru. , istabiņ a jau bija gatava (nekas netika maksā ts papildus, un pat nebija ne miņ as no tā ). Istaba mums derē ja uzreiz, 1 stā vā , kā prasī jā m, blakus baseinam un pretī bā ram))) tī rs, viss strā dā ja, internets, starp citu, istabā bija lielisks (bezmaksas), mē s bijā m ar 7 gadus vecu bē rnu viņ am bija atseviš ķ a guļ amistabas vieta uz dī vā na mazā istabā pretī balkonam. Tī rī ts katru dienu, kvalitatī vi, savī tas daž ā das figū ras.
Jū ra. Viesnī ca atrodas otrajā lī nijā , uz jū ru ved aleja, ar nojumi, 600 metri, mums tas nebija stresa, bet pat ļ oti labi, vismaz kaut kā da kustī ba, pludmalē ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet ar lietussargiem pā rē jā beigā s bija apmulsums, viens salū za un nokrita no tiem, nā kamajā dienā , mē s tikā m pie jū ras ap 5.30, mums patī k sagaidī t rī tausmu), strā dnieki pā rbaudī ja visus lietussargus un tā lā k tā s, kas radī ja š aubas, izkarinā ja zī mes, lai neaizņ emtos, to bija diezgan daudz, no Sakarā ar to bija daž as neē rtī bas, bet esmu pā rliecinā ts, ka drī zumā situā cija tiks labota. Kas attiecas uz paš u jū ru, tad saulriets ir smilš ains, tas ir visvairā k bē rniem, bet tad problē ma ir tā , ka mē s esam bijuš i Makadi jau 3 reizes, un mē s lidojā m š eit jū ras, smilš aina saulrieta un klā tbū tnes dē ļ . koraļ ļ i, un tagad ir daudz jahtu, ū dens ir kļ uvis kaut kā dubļ ainā ks, zivis ir daudz mazā kas, un koraļ ļ i š ķ iet ar kaut ko pā rklā ti, un tieš i tā pē c kopvē rtē jums ir 9. bā rs pie jū ras, viss kā vienmē r, hotdogi, hamburgeri, frī kartupeļ i.
Uzturs. Ī sā k sakot - bumba))) daudzveidī ga un garš ī ga, apkalpoš ana neslavē jama, pā rsvarā viesmī ļ us liku cimdos, viss tī rs, viss pietika, vienalga kurā laikā nā cā t, rindu praktiski nebija, izņ emot varbū t omleti no rī ta un tad 4-5 cilvē ki, kamē r pasū tī jumus pieņ ē ma ā tri, tikai gaidi kamē r pagatavos, dzē rienus atnesa viesmī ļ i, galdiņ u vienmē r pietika. Liellopu gaļ a, vista, zivis katru dienu, un tā lā k no tē mas bija kalmā ri, krabji, garneles, milzī gs tuncis, no kura tika nogriezti gabaliņ i, suš i, viss uz grila bija ļ oti garš ī gs, man ļ oti garš oja spinā ti mē rcē , ķ irbis...par saldumiem vispā r var rakstī t bezgalī gi, augļ u pietika (granā tā bols, melone, apelsī ns, vī ģ es. . . ) pē dē jā dienā vispā r bija mango festivā ls))) Negribu ē st.

Akvaparks. Autobuss ir saskaņ ā ar grafiku, bet labā k ir ierasties nedaudz agrā k, pastā v iespē ja, ka tas aizbrauks bez jums, ir daudz slidkalniņ u, daž ā diem vecumiem, darbinieki uzrauga droš ī bu, vī rs un bē rns bija apmierinā ti. Iekost var tajā paš ā bā rā (alus - nē , tas uzreiz nedaudz sarū gtinā ja vī ru), bet akvaparkam - tas nav galvenais un pat visdrī zā k pareizi.
Atpū ta mums ļ oti patika, par ko esam ļ oti pateicī gi visam viesnī cas personā lam, jo ​ ​ viņ i darī ja visu, lai tā bū tu, ar prieku nā ksim vē lreiz.
аватар nata19st
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š eit atpū tā s ar bē rniem 12 gadi 21. jū lijā . Izvē lē jos pē c cilvē ku atsauksmē m, esmu viņ iem pateicī ga, tā pē c atstā š u savu atsauksmi. Sā kumā mī nusi man nebija kritiski, bet varbū t kā dam svarī gi: * Agrā reģ istrē š anā s – tikai par papildus samaksu 50 eiro. … Tomēr ▾ Š eit atpū tā s ar bē rniem 12 gadi 21. jū lijā . Izvē lē jos pē c cilvē ku atsauksmē m, esmu viņ iem pateicī ga, tā pē c atstā š u savu atsauksmi.
Sā kumā mī nusi man nebija kritiski, bet varbū t kā dam svarī gi:
* Agrā reģ istrē š anā s – tikai par papildus samaksu 50 eiro.
* Lī dz jū rai 600 soļ i, lai arī ē nainā alejā , bet, piemē ram, maniem bē rniem biež i bija slinkums staigā t, dodot priekš roku peldbaseiniem.
* Saulriets jū rā maigs, smiltis, zivju gandrī z nav, ar masku nav interesanti. Lī dz rifam un zivī m jā iet 2000 soļ us pa labi uz citas viesnī cas pontona. Es staigā ju, bet bē rniem tas ir grū ti
* Daudzas laivas atrodas 300-500m attā lumā no krasta, vienā no 9 vakariem pludmalē smarž oja pē c benzī na.
* Nokļ ū š ana Hurgadā ir apgrū tinoš a un dā rga, pat izmantojot Uber 15 USD vienā virzienā . Visus suvenī rus pirkā m vietē jos veikalos (T-krekli par 5, atslē gu piekariņ i 2, mugursoma bē rnam par 10, pā rvalks zemū dens fotografē š anai 10, vā ciņ i 10).
* Un par temperatū ru tiem, kas plā no doties vasarā.
Jū lija pē cpusdienā temperatū ra bija 38-42 grā di, ū dens iesila lī dz 28-30. Ja nebraucat ekskursijā s, no rī ta dodieties uz jū ru (gā jā m 6.30), pē cpusdienā atpū sties istabiņ ā , karstums liekas kā pie mums. Lai neapdegtu, baseinam vienmē r peldē jā m T-kreklos (nav kokvilnas, bet no poliestera, tikai š ie ļ auj peldē ties baseinā un akvaparkā , jā ņ em lī dzi), un tas vē lams staigā t kreklos ar garā m piedurknē m. Š eit tos arī pā rdod, 10 dolā ri.
Tagad plusi:
* Viesnī ca, numuriņ i, teritorija, restorā ns, viesmī ļ i - viss ļ oti tī rs, tī rs, kopts. Apkalpoš ana - naidī ga, kodī ga, atmosfē ra ļ oti draudzī ga. Netipiski Ē ģ iptei. Es teiktu, ka Eiropas noteikumi ir jū tami it visā . Cik saprotu, tad viesnī cu vada austrietis.
* Ē diens nav tik daudzveidī gs kā Turcijā , bet ir svaigs, pasniedz tikai viesmī ļ i cimdos, dā rzeņ i, augļ i, jogurts, zivis, vista, ā trā s uzkodas bē rniem, zupas un piena putras - viss bija.
Mums nekad nav bijuš as problē mas ar vē deru.
* Klusa atmosfē ra dienas laikā (gan pludmalē , gan pie baseiniem). Izklaides vakari ir klusi, bija katru dienu, bet mē s neko nedzirdē jā m no viņ a istabas.
* Maziem bē rniem viss ir pā rdomā ts - bē rnu ē dienkarte, rampas ratiem, baseins zem nojumes, bē rnu pilsē tiņ a.
* Saulriets maigs, smilš ains, lī dz 30-40 metru dziļ umam, jū ra mierī ga un tī ra, bez viļ ņ iem, bez medū zā m, bez aļ ģ ē m. Liela pludmale, daudz vietas, blakus kafejnī cas ar dzē rieniem un ā trā s uzkodas.
* Kontingents - vā cieš i, austrieš i, nedaudz itā ļ i, turī gi vietē jie, ukraiņ i. Viss bija mierī gi, bez kliegš anas, piedzē ruš ā s dziedā š anas un skaļ as kompā nijas. Viesnī cā ir maz cilvē ku, iespē jams, tā s attā luma no Hurgadas dē ļ . Visur mierī gs un bez rindā m.
* Akvaparks. Cena par to tiek pievienota ekskursijai (UAH 2 par 3). Neierobež ots. Brauciet ar autobusu katru stundu (20 minū tes, lai tur nokļ ū tu).
Akvaparks ir privā ts un ļ oti skaists, tur ir brī niš ķ ī gi slidkalniņ i gan bē rniem, gan pieauguš ajiem, viņ i ļ oti rū pē jas par droš ī bu, es mierī gi palaidu vaļ ā mazo slidoš anu un pati slidoju. Ir ē dinā š anas laukumi, kur uzkodas.

Secinā jums: ļ oti pieklā jī ga vieta pat prasī giem tū ristiem, kuri, tā pat kā mē s, iepriekš ir apmetuš ies 5 zvaigž ņ u viesnī cā s Kemerā . Paldies visam viesnī cas personā lam par draudzī gumu un ļ oti komfortablu uzturē š anos!
аватар rovua80
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ a pirmo reizi kopā ar draugiem bija Ē ģ iptē , proti, Hurgadā . Es biju ļ oti apmierinā ts. Pā rē jais bija visaugstā kajā lī menī . Viesnī cas teritorija, daudz ziedu un koku. Divi baseini, kas spī d no tī rī bas, ir arī glā bē ji. … Tomēr ▾ Viņ a pirmo reizi kopā ar draugiem bija Ē ģ iptē , proti, Hurgadā . Es biju ļ oti apmierinā ts. Pā rē jais bija visaugstā kajā lī menī . Viesnī cas teritorija, daudz ziedu un koku. Divi baseini, kas spī d no tī rī bas, ir arī glā bē ji. Ikdienas telpu uzkopš ana ir apkopē ja, kas veidoja figū riņ as no dvieļ iem. Ē diens tika daudzveidī gs katru dienu nedē ļ as garumā : jū ras veltes, daž ā das eļ ļ otas un grilē tas zivis, cepti tī tara liemeņ i, pī les, grilē ta liellopa gaļ a un citi ē dieni, desertu izvē le ir vienkā rš i pā rsteidzoš a, augļ i un dā rzeņ i lielos daudzumos, atseviš ķ a bē rnu ē dienkarte. Cepš ana ir ļ oti daudzveidī ga un garš ī ga. Karstie dzē rieni ir daž ā di un garš ī gi katrai gaumei. Manai mā sai bija dzimš anas diena, viņ i apsveica viņ u ar kū ku un visi restorā na darbinieki zem tamburī nas dziedā ja apsveikumus, tas bija kaut kas ...
Lī dz pludmalei 5 minū tes iet. Pludmales un baseina bā ri piedā vā gardus ē dienus un kokteiļ us.
Paldies visam personā lam par neaizmirstamu atpū tu un iespaidiem.
Noteikti š eit atgriezī š os vē l un vē l.
аватар atmail
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ģ imene atpū tā mies, mē s un divi bē rni 10.12 gadi, janvā ra otrā puse. Maksa par č etrā m personā m uz 7 naktī m ir 1400 USD + 100 USD - akvaparks blakus esoš ajā Jaz Aquaviva viesnī cā . Min. lī dzī gas ekskursijas cena tika atzī mē ta februā rī - $ 1150, maks. … Tomēr ▾ Ģ imene atpū tā mies, mē s un divi bē rni 10.12 gadi, janvā ra otrā puse. Maksa par č etrā m personā m uz 7 naktī m ir 1400 USD + 100 USD - akvaparks blakus esoš ajā Jaz Aquaviva viesnī cā . Min. lī dzī gas ekskursijas cena tika atzī mē ta februā rī - $ 1150, maks. vasarā - 2400 USD, bez akvaparka. Viesnī ca 4 zvaigznes, informā cija no viesnī cas. Viesnī ca tika izvē lē ta ilgu laiku, vē rtē jums bija 8, un viņ i nekļ ū dī jā s (starp citu, tagad - 9! ). Atpū tnieki pā rsvarā ir vā cieš i (90%): gados vecā ki vā cu pā ri un ģ imenes ar maziem bē rniem, pā rē jie: vietē jie, franč i, mū sē jie, pā rsvarā ģ imenes. Braucā m pirmo reizi, uzrakstī š u, kā paš am bū tu interesanti pirms viesnī cas izvē les (arī pieredzē juš iem ē ģ iptologiem varē tu interesē t : ).
NORĒ Ķ INĀ JUMS
Pusstundas brauciena attā lumā no lidostas. Mē s ieradā mies pulksten 9:00 un mums lika reģ istrē ties pulksten 11:00. Viņ i nepiedā vā ja paā trinā t izlī gumu, mē s nelū dzā m. Izstaigā jā m apkā rtni un iekā rtojā mies.
ISTABA
Vietnē s tika piedā vā ts ģ imenes numurs un "junior suite". Rezervē jot piestā jā m Family Room ar novē lē jumu - klusu vietu un bī dā mā m durvī m (uzzinā siet bildē ). Pē c ieraš anā s istaba atradā s klusā vietā , tač u nebija zonē ta. Reģ istratū ra teica, ka vē lamais formā ts ir Delux Family Room un maksā par 20 USD vairā k dienā , norā dot, ka š ī informā cija ir norā dī ta viņ u vietnē . Es nemeklē ju š o informā ciju vietnē , un vē lā k es to neatradu, ī si sakot - viņ i neuzstā ja. Vietne, starp citu, informē , ka "istabas ar savienojamā m durvī m ir pieejamas pē c iepriekš ē ja pieprasī juma, atkarī bā no š ī s kategorijas numuru pieejamī bas". Precizē š u, ka tie nav divistabu apartamenti, kā minē ts daž os komentā ros, tikai zonē jums ar durvī m vai aizkariem. Lai nu kā , nodroš inā tā istaba mū s trī skā rš oja. Kopumā par viesnī cu ir nulle pretenziju, acī mredzot tas ir kaut kā ds pā rklā jums informā cijas pasniegš anā .
Duš as telpa tī ra, ar pareizi strā dā još u santehniku. Gaisa kondicionieris strā dā ja lieliski un klusi. Skaņ as izolā cija: ar blakus istabu ir laba, kaimiņ i bija pā ris dienas un klusi; ar koridoru - sliktā k, varē ja dzirdē t strā dniekus (viņ i pā rkā rtoja kaimiņ u telpas). Mē beles ir kvalitatī vas, ē rtas, faktiski jaunas). TV: 3-4 Krievijas un Ukrainas kanā li. Balkons bija cieš i aizvē rts, plus aptumš ojoš ie aizkari, ja vē lē jā s, radī ja absolū tu tumsu un klusumu pat dienā .
Dzē rieni minibā rā ir apmaksā ti, prasī jā m, tika izņ emti. Kosmē tika duš ā nebija, prasī jā m - atnesa. Uzkopš ana ir ikdienas, kvalitatī va, pludmales dvieļ u nomaiņ a ikdienā , nepā rtraukti interesē jā s, kas vē l vajadzī gs, visi lū gumi tika izpildī ti uzreiz, mierī gi un pieklā jī gi. Lū dzā m sazinā ties ar mums jebkurā laikā (ja nav laika, piemē ram, ar pludmales dvieļ u nomaiņ u lī dz 17.00). Tā kā tī rī š anas kvalitā te jau bija nevainojama, pē c divā m dienā m viņ i atstā ja tikai 1 USD kā pateicī bu, viņ i to atņ ē ma. Bezmaksas Wi-Fi istabā vā jš , savienojums nestabils, labā k to noķ ert uz balkona, no kura paveras skats uz bā ru un baseinu. Stabils signā ls bija reģ istratū rā un pie baseiniem, un acī mredzot telpā s pē c iespē jas tuvā k š ī m vietā m. Lai nodroš inā tu maksimā lu brī vī bu š ajā ziņ ā , labā k ir iegā dā ties vietē jo operatoru, ko mē s darī sim nā kamreiz. Odi un citi kukaiņ i netraucē ja. Ņ emot vē rā sezonu, pā ris reizes vakarā ieslē dza kondicionieri apkurei.
Ē DINĀ Š ANA (galvenais restorā ns El Hambra)
Ē diens ir nevainojams. Daž ā di gaļ as/zivju ē dieni, piedevas, deserti un dzē rieni. Vakarā grils. Pie galda kū ka no tandū ra. Deserti patika manai sievai un bē rniem, iespē jams, viņ i neizmē ģ inā ja visu. Restorā na personā ls ir ļ oti uzmanī gs un pieklā jī gs. Valodu zinā š anas: vā cu, angļ u valoda ir teicama, krievu valoda - pamata frā ž u ietvaros, kaut kas vairā k, viņ i lū dz pā riet uz angļ u valodu vai zvanī t kā dam saprotoš ā kam. Uz lū gumiem atbild uzreiz, vismaz 3-4 reizes par maltī ti, viesmī ļ i, menedž eris uzdod daž ā dus jautā jumus, vai mums viss der (sā kumā pat nogurdinā ja). Tā kā viesnī ca bija ne vairā k kā puse pilna, nebija ne rindu, ne problē mu ar vietā m. Ē dienu aiznest uz bē rnu istabu nav problē mu, vakarā atdosi traukus, viņ i it visā dodas uz tikš anos. Skaisti sveicieni dzimš anas dienā . Interesanta detaļ a, katru rī tu vā cieš iem uz galda tiek sniegta informā cija ar ī su preses apskatu (Labrī t ziņ as auf Deutsch), informā cija par izklaides programmā m dienā , š odienas dzimš anas dienā m u. c. . Treš ajā dienā jautā jā m kā pē c braucā m garā m, diemž ē l krieviski teica nē , intereses pē c prasī jā m, regulā ri veda.
BĀ RS Pludmalē (ē dinā š anas laukums)
Es strā dā ju kopš.10:30. Bā rā ir daudz sē dvietu, bet es nesa savu ē dienu pie galdiņ iem pie sauļ oš anā s krē sliem. Pasaka ā trā s ē dinā š anas cienī tā jiem: shawarma (pitta), hotdogi, hamburgeri, pica, kartupeļ i, salā ti, augļ i, saldumi - viss ir garš ī gi un kvalitatī vi. Š ī vieta ir nepā rspē jama.
Viesmī ļ i ar svaigā m sulā m ($ 2) baroir gar pludmali, pasū tī ts - teicami. Netā lu atrodas maksas bā rs/restorā ns ar ē dieniem 6-8 dolā ru robež ā s.
BASEINA BĀ RS
“Mū sē jie” strā dā ja lī dz 19.00 (“optimistiskā ka” informā cija vietnē ), sezonas laikā reā li var iet lī dz pusnaktij. Puiš i ir pieklā jī gi, bet varbū t lē nā ki nekā galvenajā restorā nā . Angļ u valodas pamatzinā š anas vienkā rš ā s frā zē s izglā ba situā ciju. Viņ i neprasī ja pakalpojumus, jū s nezvanī sit, viņ i "netraucē s". Tuvā k slē gš anai - 19.00 vispā r relaksē ts, bā rmeņ a nav, apkopē ja pulē bā ru un nespī d. Vā cu pensionā ri, jā atzī mē , lutinā ja puiš us ar “padomiem”, kas bū tiski uzlaboja garastā vokli un pumpē ja ž igli.
LOBIJA BĀ RS
Š is strā dā ja lī dz "pē dē jam klientam". Bū tī bā : kompā nijas alum/vī nam vakarā tika sagrieztas kartī tē s. Bā rmeņ i profesionā lā s terminoloģ ijas ietvaros brī vi pā rvalda vā cu, angļ u un krievu valodu : ). Viesmī ļ i ir mē reni uzmanī gi, viņ iem “nav garlaicī gi”, vajag “pievienot” - tu pats ej uz bā ru. Alkohols: alus - ļ oti viegls, viegls, labas kvalitā tes; pā ris reizes paņ ē mu dž inu/toniku, diezgan pieņ emamu, “sadzī viskā ” lī meņ a vī nu tetra pakā s. Ielejiet plastmasas vienreizē jā s lietoš anas 250 gramu glā zē s. Kopumā par dzē rieniem sū dzī bu nav. Daž i no “mū su rases” bija apdroš inā ti Duty Free, kas principā ir diezgan pamatoti.
PERSONĀ LS
Ā rkā rtī gi pieklā jī gs, uzmanī gs un korekts. Pat saskaroties ar valodas barjerā m, viņ i cenš as jū s saprast un iepriecinā t. Mū su gadī jumā tikai puisis reģ istratū rā runā ja skaidri krieviski, kad viņ a nebija, mums bija jā ieslē dz angļ u-vā cu surž iks, atkarī bā no tā , kurš /ko viņ š saprata. Pā rē jais personā ls, ja paveicas. Lū k, kas prasmī gi bombardē ja un pļ ā pā ja "krieviski" : ), tā tad ekskursiju pā rdevē ji pludmalē ! ).
Gidi nesanā ca satikt, vienkā rš i aizmirsā m. Uz numuru atstā ju zī mī ti ar kontaktinformā ciju, nebija iemesla sazinā ties, nesatikā mies (.
TERITORIJA
Viesnī cas atraš anā s vieta ir vistuvā k Luksorai, tā pē c ceļ ojuma laiks garajā s ekskursijā s ir minimā ls. Teritorija ir milzī ga ar satriecoš u ainavu. Nepā rtraukta tī rī š ana. Interesanti ir tas, ka visur ir pat plaš i celiņ i un lē zenas rampas, kas ir ē rti mā miņ ā m ar ratiem un cilvē kiem ar kustī bu traucē jumiem. Redzē jā m vā cieš us ar ļ oti veciem vecā kiem ratiņ krē slos, kas laikam runā pats par sevi.
PLUDMA / BASEINI / LAIKA ZIŅ AS
Pludmale smilš aina, tī ra, plata un liela (bildē redzē siet), koraļ ļ i nav vajadzī gi (precī zā k, mums nevajadzē ja). Maksimā lā bē guma laikā.200 metrus no krasta atsedzas “koraļ ļ u spī ts” (un viesnī cas pludmale labajā pusē pā rvē rš as par Mē ness lauku ar peļ ķ ē m, kartē liels zaļ š lauks). Pā rē jā laikā , pā rsvarā pirms pusdienā m - debeszila, gluda, dzidra jū ra ar perfektu dibenu. Koraļ ļ us ierobež o bojas, mē s ar bē rniem izpeldē jā mies pa perimetru, pā ris reizes pā rkā pā m - nosvilpā m no krasta, bet interesanti, ka zivs mums patika. Divas t. s. pa labi un pa kreisi pontoni, tā s ir piestā tnes nevis pontoni, atpū tnieki uz tiem nebija manī ti. Pludmale ir lī cī , kopš.14. janvā ra mums trī s dienas ir zaļ ais karogs, divas - dzeltens, viens - sarkans, kad peldē ties bija ļ oti auksti. Sauļ oš anā s krē sli lieliskā stā voklī , alumī nija rā mis ar labu sietu. Pludmalē vienmē r ir strā dnieki, kuri ir gatavi palī dzē t visā š ajā lauksaimniecī bā . Peldbaseini - viens liels apsildā ms un rotaļ u laukums: vā rti, siets. Bē rniem ļ oti patika.
AKVAPARKS
Saņ ē mu tikai reizi nedē ļ ā . Satriecoš a ē ka, lielā kā Hurgadas reģ ionā . No niansē m: uzkodu bā rs atrodas tā lu, 3-5 minū š u gā jiena attā lumā ; iekļ auts: pā rtika - makaroni, pica, bezalkoholiskie dzē rieni. Droš i vien bija iespē ja pasū tī t kaut ko par maksu vietē jā bā rā netā lu, nemē ģ inā ju.
IZKLAIDE/ANIMĀ CIJA
Animā cijas vadī tā js ir vienkā rš i pā rsteidzoš i sabiedrisks cilvē ks. Apmeklē jā m pā ris vakara programmas, t. sk. ar bē rniem, jautri, lieliski. Viesmī ļ i vē rī gi, turklā t pieauguš ajiem nemitī gi piedā vā kaut ko iedzert : ) Sezonā tur droš i vien ir jautri.
VEIKALI
Jaz viesnī cu grupas teritorijā ir daudz veikalu, cenas, ņ emot vē rā viesnī cu attā lumu, var bū t nedaudz augstā kas, tač u, neskatoties uz to, mē s krā jā m daudz suvenī ru 1-2 USD robež ā s par vienī bu. No droš i vien bū tiskā kajiem pieejami visi pludmales aksesuā ri no koraļ ļ iem lī dz maskā m, visa pludmales kosmē tika ir aptiekā , vā rdu sakot, ja kaut kas aizmirstas, tiek izlemts jau pirmajā dienā .
TURĒ JUMI
Viņ us neinteresē ja viesnī cu piedā vā jumi, pasū tī ja caur internetu un devā s uz Luksoru, bet tas ir cits stā sts. Pludmalē viņ i galvenokā rt piedā vā bagijus / kvadraciklus tuksnesī (80-120 USD) un izpletni ar sē rfoš anu (citu vietē jo biznesu nepamanī ju). Kuram tas interesē - brauciet uz kvadraciklu stā vlaukumu uz ziemeļ iem no kompleksa, varbū t tur ir cita situā cija; ).
Bija plā ns doties uz Hurgadu. Viesnī ca atrodas tā lā k no š osejas, pieņ emams variants ir autobuss no viesnī cas. Pē c pusdienā m aizved lī dz vakariņ ā m (14.30-17.30), vai pē c vakariņ ā m (19.30-23.30). Turp un atpakaļ biļ etes cena ir 6 €. Jaz viesnī cu grupas teritorijā atrodas taksometri, cenas viņ us neinteresē ja. Laika trū kuma dē ļ mums nebija laika doties.
Vispā r - gribam atgriezties, tas arī viss! Ļ oti ieteicams ģ imenē m ar bē rniem. Lai cik dī vaini tas neizklausī tos, kurš vē las “ne mū su” vidi, tas tieš ā m ir jā ierodas š eit.
Un protams - Paldies Tui.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mū su draudzene Larisa pasū tī ja mums š o viesnī cu, mē s izlē mā m par š o viesnī cu. Realitā te attaisnoja mū su cerī bas. Atsaucī gi darbinieki ar satriecoš u pludmali, koraļ ļ i pā rsteidz jebkuru fantā ziju. Skaistums ir ā rprā tī gs. … Tomēr ▾ Mū su draudzene Larisa pasū tī ja mums š o viesnī cu, mē s izlē mā m par š o viesnī cu. Realitā te attaisnoja mū su cerī bas. Atsaucī gi darbinieki ar satriecoš u pludmali, koraļ ļ i pā rsteidz jebkuru fantā ziju. Skaistums ir ā rprā tī gs.
аватар Inna988591
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu man ieteica draugi, devā mies uz turieni mē rķ tiecī gi, jo ir akvaparks, bē rniem, kuriem patī k aktī va atpū ta, tā pat kā manam bē rnam, tur viņ iem bū s ļ oti labi. Par animā ciju neko nevaru teikt, jo atbraucā m ar savu lielo kompā niju, mums bija, tā teikt, sava animā cija. … Tomēr ▾ Viesnī cu man ieteica draugi, devā mies uz turieni mē rķ tiecī gi, jo ir akvaparks, bē rniem, kuriem patī k aktī va atpū ta, tā pat kā manam bē rnam, tur viņ iem bū s ļ oti labi. Par animā ciju neko nevaru teikt, jo atbraucā m ar savu lielo kompā niju, mums bija, tā teikt, sava animā cija. Pludmale normā la, jū ra arī normā la. Ja dodaties aukstajā sezonā , tur var pū st vē jš , jo jū ra ir vaļ ā . Var iet bez bailē m, tur viss ir kā rtī bā pieklā jī gā lī menī . Kas vē las atvaļ inā jumu, tas to dabū s.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz pakalpojumu kvalitā ti. Man ieteica ceļ ojumu aģ enta draugs. Ē diens ir daudzveidī gas kvalitā tes. Nevaru pateikt neko negatī vu. Viesnī ca nav gluž i jauna. Man ir tikai pozitī vas emocijas. … Tomēr ▾ Izvē lē jā s š o viesnī cu, pamatojoties uz pakalpojumu kvalitā ti. Man ieteica ceļ ojumu aģ enta draugs. Ē diens ir daudzveidī gas kvalitā tes. Nevaru pateikt neko negatī vu. Viesnī ca nav gluž i jauna. Man ir tikai pozitī vas emocijas.
аватар Kiss3333333
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja jū s it visā novē rtē jat š iku un komfortu, atpū tieties bez raizē m, tad Jaz Makadi Oasis ir domā ts jums! 1. Atraš anā s vieta: 30 minū š u attā lumā no Hurgadas lidostas! Tieš ā m! 2. Reģ istratū ras darbinieki runā. … Tomēr ▾ Ja jū s it visā novē rtē jat š iku un komfortu, atpū tieties bez raizē m, tad Jaz Makadi Oasis ir domā ts jums! 1. Atraš anā s vieta: 30 minū š u attā lumā no Hurgadas lidostas! Tieš ā m! 2. Reģ istratū ras darbinieki runā.4 valodā s. Ā tri. Kvalitā te un bez problē mā m. 3. Interjers: visa viesnī ca ir veidota tā dā paš ā stilā , un tas ir ļ oti valdzinoš s. 4. Istabas: viss stilī gs, tī rs, balta veļ a, ikdienas uzkopš ana. Dvieļ u un pludmales dvieļ u maiņ a TELPA katru dienu + pludmales soma. 5. Alkohols: labs vietē jais. 6. Ē diens: labā kais nekā visā s viesnī cā s Turcijā un Ē ģ iptē ! Š is ē diens atbilst Vā cijas kvalitā tes standartiem. 7. Personā ls. Viss personā ls dara visu, lai padarī tu jū su uzturē š anos neaizmirstamu un brī niš ķ ī gu. 8. Teritorija: kopta, zaļ a. Teritorija un tā s sakopš ana uz 10+. 8. Pludmale. Katru dienu visi sauļ oš anā s krē sli tiks nolikti savā s vietā s, smiltis tiks izsijā tas caur maš ī nu. No rī ta viņ i palī dzē s atrast vietu, noliks pludmales dvieļ us un atnesī s dzē rienus. Jū ra ir lieliska. . jums ir nepiecieš ams nedaudz peldē t, lai sasniegtu rifu. Paš ā viesnī cā piestā tnes nav. Piekļ uve jū rai ir ē rta. Lī dz pludmalei ejiet 5-7 minū tes. Ceļ š uz pludmali caur dzī vo augu tuneli, kas rada patī kamu ē nu, lai varē tu ē rti nokļ ū t pludmalē . 9. Ū dens parks. Autobuss kursē ik pē c 30 minū tē m. Brauciet 5 minū tes. 10. Izklaide: vakara š ovs, animā cija, dzī vā mū zika, sports. Š ī ir vā cu viesnī ca ar gaumi un kvalitā ti. Noteikti iesaku.
Пляж Вид с номера Теннисный корт Вечерний Oasis Сцена
Parādīt vairāk »


iemiesojums courtneyt
Mēs vēlamies ceļot ar 3 gadus vecu bērnu. Vai bērns varēs peldēties jūrā no krasta? Diētiskā pārtika, iepakotas sulas, jogurti? Kas nesen bija, lūdzu, pastāstiet
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums Mysenka
Sakiet lūdzu, vai viesnīcā ir normāls bērnu ēdiens? Desiņas un frī kartupeļi neskaitās) Braucam ar bērnu 2 gadi, vajag graudaugus, kotletes utt. Kādi augļi ir pieejami maija beigās un vai veikalos pie viesnīcas ir kādas sulas un bērnu preces?
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 4 atbildi
iemiesojums tuta80
Lūdzu pasaki man! Vai šajā viesnīcā ir ģimenes numuri? Un kur labāk apmesties ar bērniem (bērniem 10 un 11 gadi).
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums marshevaburla
Mēs vēlamies šeit svinēt Jauno gadu, es nezinu, ko ņemt līdzi no drēbēm.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в курортной зоне Мадинат-Макади. Город Хургада находится в 38 км от гостиницы. Water World Aqua Park расположен в 3 км от отеля. Гостиница впервые распахнула свои двери гостям в 2000 году, а последний ремонт произведен в 2017 г. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 28,7 км от аэропорта Хургады.
Pludmales apraksts Отель находится в 250 м от песчаного пляжа залива Макади.
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В главном ресторане отеля, El Hambra, накрывают завтрак, обед и ужин «шведский стол». В баре El Shamousa у бассейна подают напитки и сытные закуски. В круглосуточном лобби-баре сервируют традиционный чай.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Предоставляются детские горшки.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В фитнес и спа-центре Mividaspa за дополнительную плату гости могут заказать восстанавливающие и заряжающие энергией процедуры, массаж, расслабляющие программы, а также посетить парильню, гидромассажную ванну, ванну для ног и косметические процедуры. За отдельную плату также можно заняться водными видами спорта, дайвингом, сноркелингом, плаванием на каноэ и верховой ездой. Аквапарк Makadi Water World – 50 горок для детей и взрослых (услуга обязательная и оплачивается дополнительно при бронировании отеля, в стоимость включено: неограниченное посещение, закуски, безалкогольные напитки).
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
Telpu apraksts

Отель предлагает 521 номер.

Istabās

В номере есть кондиционер (индивидуальный), бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар (платно), набор для кофе и чая, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Madinat Makadi P.O. Box 178 Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 065 3590 050
Tīmekļa vietne: Jaz Makadi Oasis Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.