Nu vispār nevelkas 5*, maksimums 3*

Rakstīts: 13 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 4 — 12 jūlijā 2018
Uzreiz rakstī š u, ka neesmu pirmo reizi Ē ģ iptē , esam jau 8 reizes ceļ ojuš i un tā du sū du nekur neesam redzē juš i! ! Pat 4*.
Viesnī ca nenovē rtē savus viesus un attiecī bas ar viņ iem.
Ierodoties, lai mū s reģ istrē tos pirms 14:00, mums bija jā maksā.10 USD, bet nu, tā ir mū su iniciatī va un paldies Dievam, ka samaksā jā m 10 USD, viņ i iedeva jaunu istabu ar skatu uz jū ru. vienī gais, kas iepriecinā ja.
Jū ra ir super, tikai peldot no pantones, tur ir forš s koraļ ļ u rifs (rajas, napoleoni, daudz daž ā das un lielas zivis, pat murē nu redzē ts).
No VISS plusiem.

Tā lā k ē damzā le ir milzī ga, bet stulbi, bija ļ oti maz vietu ē st, sakarī bā ar š o nā cā s stā vē t rindā s ja nebija laika nā kt pirmajam, UN ARĀ BI IR VIENKĀ RŠ I BRIESMĪ GI. Viņ iem nospļ auties ē dienā paņ em rokas, un viņ u bē rni ir tikai elles velni.
Teritorija nav kopta, dā rznieki vispā r nav redzami, zā liens viss sauss, koki nav zā ģ ē ti. Teritorija patiesī bā ir ļ oti liela, ja paņ emtu, viesnī ca bū tu salda.
bā rs pludmalē - odze joprojā m ir tā pati, lai izlū gtos pē c kolas glā zes jā stā v rindā lī dz bā rmenis sarunā jas ar visā m iereibuš ajā m meitenē m (joprojā m buč a)
Jū s varat atvē rt restorā nu pludmalē pē c sistē mas ALL IEKĻ AUTS, un jums nebū tu jā satiekas ar arā biem. Restorā nā , kas atrodas pludmalē no trī s ē dieniem (pica, burgers, hotdogs), jū s varat izvē lē ties vienu lietu, no kuras izvē lē ties. Forš as pusdienas (((
Un pats galvenais, izrakstoties attiecī gi pirms 12:00, jums ir jā nodod atslē gas, rokassprā dzes jums nekavē joties tiek nogrieztas un visi jū s nebaros, pat ja izbraukš ana ir vakarā ! ! koncepts hotel. Protams staigā jā m klusi, bez rokassprā dzē m , neviens neredzē ja un labi, savā dā k nā cā s sarkt, par to ka samaksā jā m par visu dienu, bet izrā dā s mums nav tiesī bas ē st ! ! Tas nekad nekur nav noticis , visur aicina ē st , pat ja jau esi noī rē jis istabu ! !
Mē s lidojā m no pievienoš anā s, teikt, ka viņ iem nerū p tū risti, nozī mē neko neteikt (varbū t, protams, tas viss ir atkarī gs no cilvē ka), bet mū su gids par mums nerunā .
Lidojums aizkavē jā s 9 stundas, bez brī dinā juma, labi paskatī ties uz izlidoš anu paš iem, pat viesnī cā s neparā dā s, lai mainī tu info tablo, visu labo reģ istratū ra manuā li.

Tā pē c es gribē ju atpū sties komfortabli, galu galā.5 * viesnī ca, bet diemž ē l tas neizdevā s ! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu