Vilšanās

Rakstīts: 9 janvārī 2020
Ceļošanas laiks: 28 decembris 2019 — 7 janvārī 2020
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 5.0
Atpū ta ar ģ imeni. Nesaprotu, kā pē c ir tik daudz pozitī vu atsauksmju, kuras, iespē jams, raksta cilvē ki, kas pirmo reizi Ē ģ iptē vai pirmo reizi devā s uz jū ru, un viņ iem nav ar ko salī dzinā t. Ē ģ iptē bijā m treš o reizi, arī iepriekš ē jā s 2 viesnī cas bija 4 zvaigznes, lai lasī tā jiem nerodas doma, ka pirms Labrandas dzī vojā m 5 zvaigznē s.
Ap 13:00 mū s atveda uz viesnī cu. Reģ istrā cija reģ istratū rā notika ā tri, iedeva atslē gu un nosū tī ja uz istabu.
ISTABA. Istaba atradā s A korpusa otrajā stā vā . Istaba drū ma, ļ oti auksta, maz gaismas/apgaismojuma, saules nebija ne no rī ta, ne pē cpusdienā , ne vakarā . Mē beles ir vecas, salauztas, nobruž ā tas. Gulta laba, bet spilveni! ! ! No č etriem VIENS bija kā spilvens, uz pā rē jiem nebija iespē jams gulē t. Ciets, notriekts ar š ķ embā m, no kurā m sā pē ja galva. Istaba ir auksta, gaisa kondicionieris nedarbojas. Uz mē belē m ir putekļ i no faraonu laikiem. Izlī gums sā kā s ar ģ enerā ltī rī š anu! Santehnika ir atseviš ķ s jautā jums. Viss ir sarū sē jis un tek no visā m plaisā m. Lai no rī ta un vakarā sagaidī tu karsto ū deni, jā dejo ar tamburī niem 20 minū tes. Vannas istabā aksesuā ru nav, izņ emot š ķ idrā s ziepes (trauka apakš ā ) pie izlietnes un kaut ko nesaprotamu un smirdī gu duš ā . Dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, lai gan š eit mē s bijā m apmierinā ti.

TĪ RĪ Š ANA. Ja jū s neuzliekat zī mi "Netraucē t", sē tnieks jū s pamodinā s pulksten 8:00. Skaidrs, ka 8 no rī ta nav laika uzkopš anai, prasi atnā kt pē c stundas, bet viņ a nav un nav veselu dienu! Pulksten trijos, kad saule vairs nesilda un tu atgriež as istabā turpat TĪ RĪ Š ANA! Jautā jums! Kur š is brī niš ķ ī gais cilvē ks devā s visu dienu un kā pē c atnā ca 8 no rī ta? Telpas uzkopš ana sastā v no grī das mazgā š anas un glā ž u un krū zes noslaucī š anas ar smirdī gu lupatu. Pē c tī rī š anas paņ em krū zes un ej kā rtē jo reizi nomazgā t jo no tā m nav iespē jams dzert, no smarž as var palikt slikti (piedod, bet es rakstu kā ir). Gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m.
UZTURS. Atseviš ķ a tē ma. Ē diens ir vienmuļ š . Katra diena ir vienā da, nav daž ā dī bas. Viss negarš ī gi un bezgarš ī gi. Gaļ as praktiski nav. Pusdienā s katru dienu grilē tas paipalas, pareizā k sakot tā s kauli, vakariņ ā s grilē tas paipalas, kuras pusdienā s nebija ē stas, bet jau sautē tas. Zivis bija, bet ē st arī nebija vē lē š anā s. Pē c gaļ as vai ja pē kš ņ i parā dī jā s kas jauns ē dams, tad sastā jā s 20 cilvē ku rinda un visi gaidī ja, kad š is brī niš ķ ī gais ē diens tiks pagatavots. Godī gi sakot, š ā da gaidī š ana liek zaudē t apetī ti. Dā rzeņ i ir letarģ iski. Es redzē ju svaigus tomā tus vairā kas reizes 10 dienu laikā ! Bū tī bā viss jau bija kū tri, nodiluš i. Tie ietaupa uz gurķ iem, gurķ u vietā tiek sagrieztas gurķ u mizas ar nelielu piegarš u par sevi. VAKARIŅ AS. Pusdienas brī vā dabā . Un svaigā gaisā putni, muš as un pat kaķ is ē d kopā ar jums))) Putni un muš as ir visur. Viņ i palī dz gatavot, likt ē dienu uz š ķ ī vja un ē st. Krē sli un galdi putnu izkā rnī jumos (atvainojos vē lreiz). JAUNAIS GADS. Ē dienu Jaunajam gadam bija daudz, bet kaut kas neparasts bija ierobež otā daudzumā , ieradā mies 19.00 un daudz gardumu atradā m tikai uz atpū tnieku š ķ ī vjiem. 23:00 viss ē diens bija aizsegts ar sietu. 1. un 2. janvā rī mums vē l bija tas pats pazī stamais un vienmuļ ais ē diens, bet 3. JANVĀ RĪ mū s baroja ar ē dienu no JAUNGADA galda! Un ķ irsis uz kū kas bija Jaungada kū kas un kū kas 3. VAKARĀ .
ANIMĀ CIJA. Animā cija? Kas tas? Mē s nekad nesapratā m. Animatori tika redzē ti no rī ta pie baseina 20 minū tes, pusdienā s, pē c vakariņ ā m 3 minū tes dejoja pie baseina pie dziesmas, un viss. Vakarā ar bē rniem 20 minū tes dejojā m amfiteā trī . Mū zikas nebija pat pie baseina, nemaz nerunā jot par pludmali. Neviens nezinā ja, kā di notikumi kad, jo. nebija kam stā stī t.
VIESNĪ CAS PRIEKŠ ROCĪ BAS. Viņ i ir? Viņ u š eit nav. Paldies debesu birojam par labiem laikapstā kļ iem visas 10 dienas)

Puiš i, kuri apsver š o iespē ju, izlasiet manu atsauksmi un izvē lieties citu viesnī cu. Apž ē lojies par sevi, savu veselī bu un naudu un IZVĒ LIES CITU VIESNĪ CU!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu