Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay 5*– Atsauksmes

15
Novērtējums 8.010
№13 viesnīcas reitingā Makadi līcis
9.4 Numurs
9.3 apkalpošana
9.6 Tīrība
9.5 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no Hurgadas un sastāv no divstāvu un trīsstāvu ēku kompleksa. Viesnīca atrodas 10 km attālumā no Makadi līča un 35 km attālumā no Hurgadas jahtu piestātnes. Viesnīca uzcelta 2009. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар dmitr.anckudinov
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s viesnī cā no 2023. gada 4. lī dz 11. augustam. liels ģ imenes uzņ ē mums ar 10 cilvē kiem. Daž i no mums ir bijuš i jau 3 un 4 reizes, bet mē s neredzē jā m ī paš as maizī tes. Apmetuš ies visattā lā kajā s ē kā s: 2421. … Tomēr ▾ Uzturē jā s viesnī cā no 2023. gada 4. lī dz 11. augustam. liels ģ imenes uzņ ē mums ar 10 cilvē kiem. Daž i no mums ir bijuš i jau 3 un 4 reizes, bet mē s neredzē jā m ī paš as maizī tes. Apmetuš ies visattā lā kajā s ē kā s: 2421.2210; 2209.2103. Tā lu no visa. Pē c ilgā m sarunā m mums solī ja tikai minibā ra papildinā š anu katru dienu (un tas tiek papildinā ts tikai ierodoties ar 2 sulā m un 2 bundž ā m kolas, sprite) un č ī bas ar peldmē teļ iem. Bet arī toreiz pē c atgā dinā jumiem minibā ru papildinā ja tikai mū su istabā . Pā rē jos viņ i nepapildinā ja, puiš i vairs negribē ja paklanī ties. Un č ī bas ar peldmē teļ iem palika vā rdos))). Tī rī tā js Mahmoud istabā.2421 ir ļ oti labi paveikts, tī rī š ana ir kvalitatī va, š ampū ni, ž elejas utt vienmē r ir bijuš i pā rpilnī bā . Pat vienreiz sagrieza laivu. Istaba plaš a un viss darbojā s. Milzī gs balkons - bū tu vairā k gultu. Seifs ir bezmaksas, tē jkanna, kafija, tē ja vienmē r pieejama.

Teritorija ir milzī ga, tā pē c klubu auto var izmantot bez maksas. No fiksē tā tā lruņ a jā sastā da Nr.  1, un Clubcar nogā dā s jū s tur, kur jums jā iet.
Jū s varat no numura, varat no baseina bā ra. No reģ istratū ras vienkā rš i dodieties uz viņ u autostā vvietu. Š oferis Anuā rs palika ļ oti atmiņ ā . Pieklā jī gs, uzmanī gs, humoristisks.

Ir tikai viens galvenais restorā ns: brokastis, pusdienas, vakariņ as. Viss ir eiropeisks. Jū s joprojā m varat ē st baseina bā rā - ir pusdienas vai tas, kurš kavē jā s brokastī s. Ē dienu ir pā rpilnī bā , viss ir garš ī gs, un es pilnī bā piekrī tu pozitī vajā m atsauksmē m par ē dienu. Milzī ga cieņ a pavā riem. A

Derī gas ir arī 'la kartes, it ī paš i itā ļ u. Zivis darī s tā pat, tikai izvē le ir mazā ka. Katru treš dienu svinī gā s vakariņ as ar celiņ u, kokteiļ u slidkalniņ u, fandu un suš i.

Bā ri 2 reģ istratū ras stā vā ir vestibils un sporta bā rs. Un arī baseina bā rs. Mē s dzē rā m vietē jo Stella alu glā zē (ielej glā zē ), kokteiļ us (gandrī z vienmē r un visur garš ī gi) un jā ...iepakotā s sulas.

Uz viena no baseiniem ir uzstā dī ts batuta ū dens komplekss. Tur vienmē r ir daudz bē rnu, arī pieauguš ie tur var darī t tā pat, glā bē js skatā s, visi vestē s.
Ir atpū tas baseins un vē l viens, kas ziemā tiek apsildī ts, un lielā kais baseins, kurā notiek aktivitā tes. Kā arī mazie baseini ar teltī m bē rniem bē rnu kluba teritorijā . Bē rnu klubu neapmeklē jā m, mums vairs nav tik mazu bē rnu. Redzē jā m, ka amfiteā trī ir mini diskotē ka.

Zivju restorā na ē kas teritorijā atrodas ē kas, kur baseins atrodas tieš i uz jumta ar sauļ oš anā s krē sliem un bā ru. Bet viņ i tur negā ja, tas ir ē rtā k tiem, kas tur dzī vo.

Daudz skaistu foto vietu.

Jū ra ir savdabī ga: tā ir bē gumi un bē gumi. Tas ir, sekls, bet pa kreisi, tikai nedaudz paiet no kaimiņ u viesnī cas teritorijas un normā ls iebrauciens, smiltis un ir mā jas rifs ar daž ā dā m zivī m. Man pat prieks, ka pē dē jo haizivju incidentu dē ļ jū ra ir sekla.

Animā cija ir neuzkrī toš a. Pa dienu visdaž ā dā kā s aktivitā tes ar vietē jiem animatoriem: boč s, š autriņ as, ū dens aerobika, volejbols, ū denspolo, muš u joga, dejas, loka š auš ana.
Vakarā baseina bā rā biež i skan dzī vā mū zika, amfiteā trī daž ā di š ovi, pā rsvarā vā ji, bet bija arī spē cī gā ki, piemē ram, Kinian acrobats, Miss and Mr. Hotel. Naktsklubs ir atvē rts tikai 3 reizes nedē ļ ā , bā rs tiek apmaksā ts no 00:00 naktī.

Izmantoja treš o puš u pā rstā vju pakalpojumus, kas atrodas viesnī cas teritorijā , ejot ar kvadracikliem pa tuksnesi. Bet godī gi sakot, kvadricikli ir beigti, un cenu zī me ir dā rga.

Bet Kairā piramī das un muzejs aizgā ja no 1oneguide. com Brauciens bija VIP, ar atseviš ķ u mikroautobusu, neapstā joties citā s viesnī cā s. Mū su grupā bija 8 cilvē ki. Š ī nav pirmā reize, kad mē s izmantojam š ī ceļ vež a pakalpojumus, cena ir ļ oti demokrā tiska.

Kopumā svē tki bija izdevuš ies, viesnī ca man patika. Paldies visam personā lam par atsaucī bu, vē lmi padarī t atpū tu ē rtā ku. Ī paš s paldies viesu attiecī bu nodaļ ai Gaļ inai. Varbū t mē s atgriezī simies š eit, ja cena bū s pareiza.
Коктейльная горка на гала-ужин по средам Один из ужинов в главном ресторане
аватар bittedeutsch1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē lamies padalī ties iespaidos...Teritorija ļ oti liela un skaista, daudz augu un noslē pumaini baltie putni. Tī rī ba visur, istaba tiek uzkopta katru dienu ļ oti labi; augļ u š ķ ī vis, tē ja, kafija, konditorejas izstrā dā jumi un daž i auksti dzē rieni ieraš anā s dienā - tas viss bija klā t. … Tomēr ▾ Vē lamies padalī ties iespaidos...Teritorija ļ oti liela un skaista, daudz augu un noslē pumaini baltie putni. Tī rī ba visur, istaba tiek uzkopta katru dienu ļ oti labi; augļ u š ķ ī vis, tē ja, kafija, konditorejas izstrā dā jumi un daž i auksti dzē rieni ieraš anā s dienā - tas viss bija klā t. Katru dienu tika atnesti š ampū ni, ž elejas, ziepes un 1 litrs ū dens. Odu nav. Mums bija premium klases istabiņ a - viss jauns, mā jī gs un skaists, lī dz restorā nam 5 min gā jiens, lī dz jū rai 2 min gā jiens. Pludmale ir sakopta un ē rta ieeja jū rā , vai arī var pastaigā ties pa molu un peldē ties dziļ umā , apskatī t dzī vā s radī bas. Viesnī cā ir ļ oti maz viesu, iespē jams, vē ja un vē sā ū dens dē ļ jū rā . Lai gan mē s katru dienu nedaudz nopeldē jā mies. (Ī paš i man patika brauciens ar kuģ ī ti ar makš ķ erē š anu uz Paradī zes salu: pirkā m kā gidu, cenas pieņ emamas, Join Up un Sky Up aviokompā nija priecē ).

Atpū tnieki galvenokā rt ir no Vā cijas, Š veices, Latvijas, Ukrainas, Baltkrievijas, no paš as Ē ģ iptes ...
Teritorijā animā cija ir normā la, bet vakaros bija garlaicī gi, 2 reizes 7 dienā s skatī jā mies priekš nesumu. Ē diens labs, daudz daž ā du augļ u, salā tu un gaļ as, ar jū ras veltē m tā s glā bj. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs, viesmī ļ i bez problē mā m runā angļ u, vā cu un krievu valodā . Bet! Š iem viesmī ļ iem ir viena dī vainī ba (kas mums radī ja diskomfortu) - pā ris reizes, kamē r mē s ē dā m, viņ i pienā k un jautā , vai nevar samainī t monē tas pret papī ra naudu. Mē s negribam zinā t, ko tam vajadzē ja nozī mē t, mē s esam atvaļ inā jumā , nevis viktorī nā . Uz š iem viņ u dī vainajiem jautā jumiem mē s atbildē jā m, ka "mainiet! " Nē . Piekrī tu, tas rada neē rtī bas. Luksusa viesnī cai tas neietilpst nevienā ietvarā . Daž kā rt atstā jā m dzeramnaudu atseviš ķ iem puiš iem. Tā pē c š ī viesmī ļ u uzvedī ba vadī tā jiem ir jā pā rskata !!!

Kopumā viesnī ca ir laba. Varē tu atgriezties, ja ē dienreiž u laikā nebū tu tie "Vai jū s varat nomainī t sī kumu uz rē ķ iniem? ".
Ī paš s paldies Alī nai (viesu attiecī bas) par patī kamo noskaņ ojumu.
аватар leto_12_2012
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Istaba 5022. Viesnī ca ir savas cenas vē rta. Teritorija ir ļ oti liela. omulī gi. Ainavu dizainers vislabā kajā veidā . Pontons nav ļ oti garš . Koraļ ļ i ir skaisti – kā Š armā . Istaba liela un gaiš a. Lī dz jū rai 30 metri. … Tomēr ▾ Istaba 5022. Viesnī ca ir savas cenas vē rta. Teritorija ir ļ oti liela. omulī gi. Ainavu dizainers vislabā kajā veidā . Pontons nav ļ oti garš . Koraļ ļ i ir skaisti – kā Š armā . Istaba liela un gaiš a. Lī dz jū rai 30 metri. Istabā ir viss nepiecieš amais, izņ emot gludekli un svarus. Labi pludmales dvieļ i. Minibā rā.2 sodas kannas + 2 sulas maisiņ i (reizi 10 dienā s). Ū dens (1.5 l) + tē ja + kafija tiek papildinā ta katru dienu. Tī rī š anas kvalitā te. Gulta ir ē rta. Viens kanā ls krievu valodā .
Ē ģ iptei ē diens ir normā ls. Stipros dzē rienus labā k nelietot – vietē jos. Alus ir vidē js. Labs rozē vī ns. Ļ oti garš ī gi kruasā ni (kā Beļ ģ ijā ). Izcils š efpavā rs. Lai gan daudzveidī ba nav liela, viss pagatavotais ir ļ oti garš ī gs. Ne sliktā k kā Tsentarā Maldivu salā s un Burj Al Arab Dubaijā . No rī tiem bija ierasts dzert ingvera tē ju. Godī gi sakot, es tai pieš ķ irtu Michelin zvaigzni.
Ī paš i vē los atzī mē t darbinieku augsto profesionalitā ti. Esmu apmeklē jis 52 valstis, bet reti kur viņ i rū pē jas par saviem klientiem. Un, lai gan es reti apmeklē ju vienu un to paš u viesnī cu divas reizes, es noteikti š eit atgriezī š os. Paldies, ka š ajā grū tajā laikā ir viesnī cas, kur ir patī kami atgriezties.
аватар Denis_Remishevskij
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Par Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay varu teikt, ka tas ir labs, mums patika viss: ē diens, animatori un viss pā rē jais. Baseini ir lieliski, numuri ir lieliski. Mī nuss - jū ra, tā s nemaz nav, jo bē guma laikā var noiet 1 km un bū s lī dz ceļ iem, pat mazā k. … Tomēr ▾ Par Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay varu teikt, ka tas ir labs, mums patika viss: ē diens, animatori un viss pā rē jais. Baseini ir lieliski, numuri ir lieliski. Mī nuss - jū ra, tā s nemaz nav, jo bē guma laikā var noiet 1 km un bū s lī dz ceļ iem, pat mazā k. Kā jau ierasts, ierodoties mū s ielika sliktā istabā , tad pā rcē lā mies uz citu, cik saprotu, tas ir Ē ģ iptes etalons, tā ds norē ķ ins. Viesnī cas tuvumā nekas ī paš s nav, tikai ekskursijas ir kur nopirkt.
аватар loginow
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ziemas brī vdienā m viesnī ca ir ļ oti lieliska, draugi ieteica š o vietu mums, kas š eit bijā m pirms daž iem mē neš iem. Mē s tajā iekļ uvā m jau tuvā k vakariņ ā m, tā pē c kopumā ā tri iekā rtojā mies. … Tomēr ▾ Ziemas brī vdienā m viesnī ca ir ļ oti lieliska, draugi ieteica š o vietu mums, kas š eit bijā m pirms daž iem mē neš iem. Mē s tajā iekļ uvā m jau tuvā k vakariņ ā m, tā pē c kopumā ā tri iekā rtojā mies. Mums istabiņ ā viss patika, gulta un santehnika ļ oti ē rta, vietas daudz, viss darbojā s ideā li, bet kondicionieris ī sti nebija ieslē gts, tī rī š ana bija lī menī , sū dzī bu nav. Teritorija patī kama, viss acij tī kams, tī rs, kopts, ir kur labi nofotografē t atmiņ ai, ir silts baseins, un tas ir liels pluss. Lī dz pludmalei bija jā paiet nedaudz kā jā m, ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija. Pludmale diezgan ietilpī ga, bet reā li peldē t var tikai no mola, mums tā nebija problē ma, bet mums ļ oti nepatika ū dens temperatū ra, vienkā rš i auksts, vietē jie saka, ka tā du neatceras. auksta ziema, nedod Dievs, lai lī dz maijam jū ra sasiltu. Tā tad zemū dens pasauli izbaudī t ī sti nebija iespē jams, tač u viesnī ca pie tā nav vainojama, tas ir jā saprot. Sezonas laikā š eit cena bū s divreiz augstā ka, tas ir skaidrs. Mē ģ inā jā m daudz staigā t pa pludmali, gā jā m pie kaimiņ iem, vienkā rš i apbraukā jā m visu Makadi un labā ko pludmali protams Tia hotelī , tā ir milzī ga, smilš aina ar lielisku ieeju ū denī , bet tā ziņ ā lī menī , ē dinā š anas un apkalpoš anas lī menis ir tieš i par lielumu zemā ks, ja ne vairā k. Viesnī cā mums ļ oti patika ē diens, viss ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, vienmē r ir izvē le, gan gaļ as ē dieni, gan putnu un dā rzeņ u ē dieni, par piedevā m un desertiem vispā r klusē ju. Alkohols nav slikts, tā pē c jū s, iespē jams, nevarat to ņ emt lī dzi. Personā ls viss apmā cī ts, glī ti ģ ē rbies, nemitī gi interesē jas par atpū tas kvalitā ti, viens puisis pat atteicā s ņ emt dzeramnaudu, jocī gi protams. Animā cija viesnī cā nav slikta, pa dienu tieš ā m negā jā m, bet vakarā nekad nebija garlaicī gi, vienmē r bija ļ oti interesanti priekš nesumi ar pieaicinā tu mā kslinieku piedalī š anos, un mū su puiš i nepalaida garā m, kopē jā atmosfē ra, protams, ir ļ oti pozitī va. No mī nusiem varu atzī mē t tikai uzpū stā s cenas daž ā diem papildpakalpojumiem vai braucieniem, tač u tas ir saprotams, jo atrodas tā lu no pilsē tas un alternatī vu nav daudz. Vienī gā iespē ja ir mē ģ inā t kaut ko pasū tī t internetā , tā kā mē s, piemē ram, bijā m Kairā un divas reizes bijā m super tuksneš a safari pa tibaturu uz kvadricikliem, tad jau degā m, lai iegā dā tos tā du kvadraciklu. Tū ristu kontingents bija ļ oti pieklā jī gs, pā rsvarā rietumeiropieš i, krievvalodī go ir ļ oti maz, var pat nebū t, ir arī daž i bagā ti arā bi ar izcilu angļ u valodu, tā vismaz bija mū su rasē . Tā pē c noteikti iesaku viesnī cai un ja, piemē ram, nepatī k pludmale vai iebraukš ana jū rā , tad vispā r ar kaimiņ iem nav tik tā lu, neviens mū s nedzina, lai gan mē s pat paņ ē mā m vienu sauļ oš anā s krē slu priekš sevis kā du laiku, ī sā k sakot noteikti iesaku š o reģ ionu.
аватар merin2
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ko lai saka, pati viesnī ca protams skaista un atraš anā s vieta ir kā di 30 km no pilsē tas, tā pē c jū ra ir tī ra, apkā rt nav netī rumu, vienī gā problē ma ir noķ ert normā lu cenu, nav pē dē jo- minū š u ekskursijas š eit, un cena svā rstā s plus mī nus divsimt vai trī s simti dolā ru katru otro dienu, bet, no otras puses, cena atgrū ž cilvē kus, ar kuriem nebū tu ī sti ē rti atpū sties. … Tomēr ▾ Ko lai saka, pati viesnī ca protams skaista un atraš anā s vieta ir kā di 30 km no pilsē tas, tā pē c jū ra ir tī ra, apkā rt nav netī rumu, vienī gā problē ma ir noķ ert normā lu cenu, nav pē dē jo- minū š u ekskursijas š eit, un cena svā rstā s plus mī nus divsimt vai trī s simti dolā ru katru otro dienu, bet, no otras puses, cena atgrū ž cilvē kus, ar kuriem nebū tu ī sti ē rti atpū sties. Viesnī cā nonā cā m agri, brokastis bija tikko sā kuš ā s, ī sti negribē jā s maksā t papildus par agro reģ istrē š anos, tā pē c strā dā jā m pē c vecā s shē mas, gaidī jā m rokassprā dzes, atstā jā m koferus, pā rģ ē rbā mies un devā mies uz pludmale, es vienmē r ņ emu lī dzi vienu lielu dvieli š ā diem gadī jumiem. Teikš u, ka man ļ oti patika pludmale, atbraucā m ap astoņ iem un blakus vienmē r bija divi brī vi sauļ oš anā s krē sli. Kad gribē jā m snorkelē t un vē rot zemū dens dzī vi, devā mies uz molu, bet tas ir garš , var sadedzinā t lī dz tiek, bet ir ko redzē t, ir interesanti koraļ ļ i, redzē jā m gan raju, gan murē nu zutis, un jū s nevarat saskaitī t mazas daudzkrā sainas zivis. Un, tikko sauļ ojoties, tā ir ļ oti ē rta ieeja jū rā , pat ē rti, ka tā ir sekla, var ā tri iegremdē ties vai atsvaidzinā ties un atgriezties sauļ oš anā s krē slā . Mē s baudī jā m ē dienu galvenajā restorā nā . Izvē le ir ļ oti liela, gaļ as daž ā dā s formā s ir vairā k kā pietiekami, protams visgarš ī gā kais uz grila, saldumi un konditorejas izstrā dā jumi ir ļ oti garš ī gi, pat zupas bija patī kamas. Vienreiz bijā m uz papildu restorā niem, vienā man vairā k patika apkalpoš ana, un zivju ē dienkartē . Viesnī cas teritorija, protams, ir ļ oti liela, ja vē laties, vienmē r varat atrast, ko darī t. Bijā m uz volejbolu, ir futbola laukums, vī rs pā ris reizes gā ja uz trenaž ieriem, saka, ka tie ir normā li. Ir vairā ki baseini, š eit daž reiz ir problē mas paņ emt sauļ oš anā s krē slu, bet mē s nonā cā m pie jū ras, tur ir baseins un mā jas, tā pē c mē s tur neatpū tā mies. Par animā ciju teikš u, ka tā pastā v, lū k, kam ko vajag no pā rē jā m, vienmē r var ar viņ iem kaut ko uzspē lē t, viņ i ar to tiek galā . Vakarā animā cija faniem, kaut kas patika, kaut kas nē , bet kurš Ē ģ iptē bū s pirmo reizi, droš i vien bū s interesanti. Cenas viesnī cas teritorijā un tuvē jos veikalos, protams, ir pā rspī lē tas par visu, jo pilsē ta ir tā lu, tā pē c neaizmirstiet mā jā s tā dus sī kumus kā saules aizsargkrē mu. Braucieni ar operatora gidu ir ļ oti dā rgi kā man. Iesaku pameklē t internetā tibatur, pusi noteikti ietaupī si. Tur izbraucā m ekskursijā uz Luksoru, lielisks vē sturisks ceļ ojums un bijā m super tuksneš a safari, vī ram patika braukt ar maš ī nā m, un man vairā k patika saullē kts beduī nu ciematā , ļ oti romantisks. Apkalpoš ana viesnī cā lī menī , personā ls pieklā jī gs, rupjī bas nemanī jā m, visi mū su mazie lū gumi tika ā tri atrisinā ti. Tā tad ar atpū tu bijā m diezgan apmierinā ti, un ir pilnī gi iespē jams ieteikt viesnī cu pat tuviem paziņ ā m vai draugiem.
аватар natalya_raev
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki !! ! ! Es vē lē tos dalī ties savos iespaidos par uzturē š anos Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay 5 *....Man jā saka uzreiz, viesnī ca ir 3 *. . . maksimums....Viesnī cas atraš anā s vieta laba, tī ra, sakopta, pieklā jī gs personā ls, baseini, sauļ oš anā s krē sli. … Tomēr ▾ Sveiki !! ! ! Es vē lē tos dalī ties savos iespaidos par uzturē š anos Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay 5 *....Man jā saka uzreiz, viesnī ca ir 3 *. . . maksimums....Viesnī cas atraš anā s vieta laba, tī ra, sakopta, pieklā jī gs personā ls, baseini, sauļ oš anā s krē sli....neturieties apkā rt. . . bet mū su uzturē š anā s mē rķ is bija pludmale, jū ra. . . Tas viss bija, bet, lai peldē tu un nirt, lī dz molam bija jā iet 800-900 metri. . . jo dē ļ bē guma nebija iespē jams pilnī bā peldē t, jū ra protams silta, ū dens tī rs, caurspī dī gs, koraļ ļ u rifi, zemū dens pasaule, zivis gluž i kā no akvā rija, skaistums !! ! ! Š eit apbrī na beidzas....Sā ksim ar istabu. . . Izlasī ju iepriekš ē jos komentā rus, visticamā kais man š ķ ita Fila komentā rs (atvainojos, ja nenosaucu pareizi), pirms pieciem gadiem. . . Nu, izrā dā s, nekas ī sti nav mainī jies! Ja nu vienī gi istabā jau ir tē jkanna, tē jas maisiņ i un pat kafija. Istaba ir jā remontē...uz grī das fuga attā linā s no flī zē m, drū p, pielī p pie kā jā m, fū ga ir izkaisī ta pa telpu. . kā oļ i....Protams, katru dienu istaba tika tī rī ta, bet atkal parā dī jā s "oļ i". . . vannas istabā duš ā bija ū dens. . . uzreiz nesaplū da, izlietne acī mredzot bija tī ra, bet zem apmales, nedaudz pieliecoties un paskatoties, ir netī rumi, kas vairs netiek noslaucī ti. . . Ja jums izdosies augš upielā dē t fotoattē lus, varat bū t droš s. . Numurs mums tika aprakstī ts un rezervē ts kā "Superior". . , kā tā ds, nav. Kā pē c viesnī cas administrā cija uz to piever acis, nav skaidrs, cilvē ki vairā kkā rt ir aprakstī juš i š o problē mu Vā cijas vietnē...Mū su ceļ ojums mums izmaksā ja 3400 eiro. . divi pieauguš ie, divi bē rni 8 un 13 gadus veci. , 10 dienas, manuprā t, nav tā das naudas vē rts !!! ! . Uztura dē ļ . . arī nav laimī gs! Pastā vī gi viss vienā ds, pikants, ar garš vielā m, daudz kas palika no pusdienā m lī dz vakariņ ā m. . Brokastis. . nebija ko ē st, izņ emot olu kulteni un omleti. Bija daudz kas, bet kas nav ē dams. Ak jā , kruasā ni bija garš ī gi! Maizī tes nav garš ī gas, pusž ā vē tas, lai gan tur, tandū rā , cepa mazas kū ciņ as, tā ka varē ja ē st, garš ī gi. . Siers, desa. . . viss nav garš ī gs, un tie nav tikai mani vā rdi, es runā ju ar daudziem vā cu tū ristiem. . atsauksmes ir vienā das. . . Protams, es nezinu, ar ko tas bija saistī ts, bet lielā kajai daļ ai atpū tnieku tas skā ra arī manu ģ imeni, bija smagi gremoš anas traucē jumi, sā pes vē derā...ļ oti neapmierinoš i un neē rti atvaļ inā jumā..., kas tur brauc atvaļ inā jumā , krā j zā les !! ! ! Kopē jie iespaidi nav ī paš i labi. . . salī dzinot ar Turciju, š eit ir dā rgā k, tā lā k (5 stundu lidojums) un nav garš ī gi. . . Turcijā man patika vairā k !!! ! ! Es nevē los nevienu aizvainot, bet tas, kurš atstā ja apbrī nas atsauksmes, godī gi sakot, viņ i izlikā s ! ! !
Это в нашем номере полы... фуга крошится..по всему полу россыпается.... Раковина...грязь под кантом плиты мраморной... Слив в раковине...без комментариев...
аватар dariakat
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Normā la viesnī ca par savu naudu. Ir nepilnī bas, bet kopumā izvē lē jā s to, ko plā noja, un galvenais, manuprā t, nepā rmaksā ja. Pludmale ir nianse. Pat 1 rinda. Pludmale ir divā s daļ ā s. No vienas puses, ieeja ir laba, no otras puses aplokos. … Tomēr ▾ Normā la viesnī ca par savu naudu. Ir nepilnī bas, bet kopumā izvē lē jā s to, ko plā noja, un galvenais, manuprā t, nepā rmaksā ja. Pludmale ir nianse. Pat 1 rinda. Pludmale ir divā s daļ ā s. No vienas puses, ieeja ir laba, no otras puses aplokos. Ir pontons. Ieeja ir ļ oti maiga lī dz vairā k nekā.100 metru dziļ umam. Daudz jaunu sauļ oš anā s krē slu. Stacionā rie lietussargi vē ja aizsardzī ba. Ir vairā ki volejbola laukumi. Ir zona, kur bē rni var ē rti rotaļ ā ties. Bet kopumā , ja plā nojat atpū sties bez bē rniem un vē laties peldē ties, neejot Dievs zina, cik tā lu no krasta, labā k izvē lē ties citu viesnī cu. Tajā brī dī mums bija vienalga, gribē jā m tikai sauļ oties un apskatī t ekskursijas. Bija varianti izvē lē ties viesnī cu ar labā ku pludmali, bet nebija intereses pā rmaksā t. Labi cipari. Istaba mums bija plaš a. Ir tē jas stū rī tis. Ļ oti liels balkons-terase. Sauļ oš anā s krē sli tiks nodroš inā ti pē c pieprasī juma. Mū sdienu elektronika. Č ī bas pē c pieprasī juma. Tieš i š ī s terases dē ļ mē s izvē lē jā mies š o apmeš anā s iespē ju. Bet kopumā saka, ka telpas visas ir labā stā voklī . Internets ir bezmaksas vestibilā un pie baseina. Mums pietika. Vairā ki baseini. Ir apsildā ms baseins un bē rnu baseins. Tiesa, viņ i nemazgā jā s vienā . Galvenais bija pareizs uzturs. Grilē š ana ā rā . 2 a la carte restorā ni 7 dienas, viens apmeklē jums bez maksas. Zivis, dā rzeņ i, vista, teļ a gaļ a, jē ra gaļ a, tī tara gaļ a. Krabji. 5-8 augļ u veidi. Kopumā izvē le nav ļ oti liela. Bē rnu pā rtikas kā tā da nav. Dzē rieni amatieriem ir vidē ji, bet vestibila bā rā gatavo diezgan pieņ emamus kokteiļ us. Vispā r labi. Tagad ekskursijā s bija daudz vietu, bet brauciens uz Kairu mums bija visforš ā kais. Piramī das sfinksu muzeja popirusa izstā de viss ir super interesanti un transports lielisks. Un nav dā rgi. Un ceļ vedis ir vienkā rš i lielisks. Un viņ i ietaupī ja daudz naudas. Animā cija ir aktī va ar labu programmu. Liela animā cijas komanda 16 cilvē ku sastā vā . Vairā k nekā puse ir krievvalodī gie animatori. Diskotē ka ir atvē rta lī dz 2:00. (dzē rieni ir bez maksas). Vestibila bā rs ir atvē rts visu diennakti. Vispā r, ja ne pludmale, tad viesnī cu varē tu saukt par ļ oti labu!
аватар alexrez
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā bijā m pirmo reizi, pirms tam atpū tā mies Forest Arabesque netā lu no krasta. Ļ oti patika viesnī cas rajons, viss ir kopts un ļ oti tī rs, apkalpoš ana numurā , uzkopš ana, uzkopš ana pie baseina, tī rī ba restorā ns un bā ri. … Tomēr ▾ Viesnī cā bijā m pirmo reizi, pirms tam atpū tā mies Forest Arabesque netā lu no krasta. Ļ oti patika viesnī cas rajons, viss ir kopts un ļ oti tī rs, apkalpoš ana numurā , uzkopš ana, uzkopš ana pie baseina, tī rī ba restorā ns un bā ri. Ī paš a apbrī na par virtuvi. Ē diens bez izņ ē muma garš ī gs, daudzveidī gs. Viesmī ļ i vē rī gi un nav jā gaida, atceras savus pastā vī gos klientus un apkalpo (dzeramnaudu neatsaka) Animatori strā dā pastā vī gi, bet neuzkrī toš i. Vakarā ir programmas, bet troksnis atpū tai netraucē (liels pluss). Ieeja jū rā no viesnī cas puses sekla, var no mola vai blakus viesnī cas. Pā rē jā laikā jū s varat atrast savu iespē ju...viss ir labi. Ir koraļ ļ i un daž ā das zivis. Labs daivinga centrs un ū dens sporta centrs. Pludmale arī tī ra un bā ra viesmī ļ u apkalpoš ana patī kama. Vē los apmeklē t š o viesnī cu vē lreiz.
аватар shefergazbrest
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viena no labā kajā m viesnī cā m Ē ģ iptē . Koraļ ļ u rifs ir lielisks (ir nirš ana). Liela ē dienu izvē le. Animā cija ir lieliska (Ē ģ iptei). Numuri ir lieli un ē rti (istabā un pludmalē ir WiFi) … Tomēr ▾ Viena no labā kajā m viesnī cā m Ē ģ iptē .
Koraļ ļ u rifs ir lielisks (ir nirš ana).
Liela ē dienu izvē le.
Animā cija ir lieliska (Ē ģ iptei).
Numuri ir lieli un ē rti (istabā un pludmalē ir WiFi)
Parādīt vairāk »


iemiesojums n-kotelnikova
Pastāstiet, lūdzu, cik maksās pusdienas, ja maksā tikai brokastis un vakariņas.
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums wera788
Cik viesnīca šobrīd ir pilna?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен недалеко от Хургады, и состоит из комплекса двух- и трёхэтажных корпусов. Гостиница находится в 10 км от залива Макади и в 35 км от пристани для яхт Хургады. Отель построен в 2009 году, последний ремонт был проведён в 2017 году. Гостиница подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Хургады составляет 32 км.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м от отеля. Длина пляжной полосы — 400 м. Вход в море: песок. Кораллы. Рекомендуется использовать специальную обувь. 1 деревянный пирс.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В различных барах, лаунджах и 2 ресторанах отеля Cleopatra Makadi Bay, в которых царит уютная атмосфера, подают изумительные блюда интернациональной кухни. Каждый вечер для юных и взрослых гостей организуют развлекательную программу.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, работает с 09:00-17:00. Дискотека для детей каждый вечер с 20:30 в баре у бассейна.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs  FREE 
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Поле для гольфа (в пределах 3 км), игровая комната, солярий, караоке, дартс, библиотека, каноэ, ныряние с маской и трубкой, мини-гольф, мини-футбол, волейбол, бочча, пляжный футбол, стрельба из лука и водная гимнастика. 6 теннисных кортов с грунтовым покрытием, освещение и аренда оборудования теннисного корта, уроки тенниса – за дополнительную плату. Дневные спортивные мероприятия. В анимационной команде 10 человек, есть русскоговорящие.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 527 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, Wi-Fi (платно), телевизор, телефон, мини-бар, сейф, балкон. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Safaga Road, Hurghada, Red Sea, Egypt
Tālruņi: +20 65 3590100
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.