Jautājums o Kaira

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
82 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Cits»
Nepieciešams padoms vai norādījumi par situāciju. Laulība ar policistu un mājokļa jautājums
Девушка замужем официально за египтянином (копт), было венчание и Легализация брака. Девушка гражданка Украины. В процессе проживания выяснилось, что у мужчины нет своего жилья, авто предоставлено компанией, в которой он работает. Изначально мужчина взял кредит 5000$ для покупки мебели и полного наполнения пустой съёмной квартиры, сейчас каждый месяц около 5000 ф. уходит на оплату квартиры и жилья, у мужчины есть младший брат. Изначально, когда украинка выходила замуж, египтянин сказал, что у них с братом и мамой есть квартира в Танте (отец умер давно), но он от своей доли отказался в пользу младшего брата. И тот отдаст ему 1000$ за это право наследия. Уже прошло 4 года, брат ничего не выплатил, мать он выселил в съемную квартиру в Танте, год назад женился и уже сделал там ремонт. На выходе получаем: старший брат без жилья на съёмной квартире в Каире, мать на съёмной квартире, дедушка и бабушка живут в Хэлуане в подобии «квартиры», которая также в аренде на 99 лет.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
17 abonenti  • prasīja 2020-08-054 gadā atpakaļ
Atbildes  •  65
аватар Rado
Pēc vectēva nāves vecmāmiņa droši vien dosies ārā. Principā ar ēģiptieša dzīvesbiedra algu pietiek normālai dzīvei, maksājot par dzīvokli un kredītu, pārtiku utt. Bet dzīvokļa pirkšana ir izslēgta. Kādai meitenei Ukrainā ir māja, tur dzīvo viņas māte, viņa ir mājas saimniece. Un pēkšņi ēģiptietis sāk runāt, ka viņi saka, pārdod māju un nopirksim māju Kairā. Viņiem nav bērnu. Tagad normālai dzīvei finanšu pietiek, mamma nekad nekur nestrādāja, dzīvē nomocīts cilvēks. Tātad par vecmāmiņas lomu dažkārt bērna pieskatīšana nav iespējama. Meitenei Ukrainā ir liela māja. Savs dārzs, sakņu dārzs, mammai labs ienesīgs bizness (pieminekļi), dzīvo un priecājies vienā vārdā, ka meitenes mamma nevēlas tagad mainīt tik klusu dzīvi (pēc 8 smagiem divu sirmgalvju kopšanas gadiem, gulta un insults, un viss viena pati ) uz karsto Kairu un pastāvīgu atkarību no meitas vīra vecumdienās svešumā.
аватар Fancase
Ja mēs ejam pēc analoģijas ar Ukrainas likumdošanu, tad meitenei nav nekāda sakara ar jaunākā brāļa dzīvokli un viņai nav tiesību, jo. viņa pirkta/mantota pirms laulībām. Tālāk viss ir atkarīgs no tā, kurš ir īpašnieks un vai ir kādi notariāli apliecināti pirkuma tiesību dokumenti (saistības, kvīts), kurus var uzrādīt vecākajam brālim tiesā. Jāpatur prātā arī tas, ka Ēģipte ir ļoti korumpēta valsts un uzvar tā, kurai ir visvairāk naudas.
аватар Rado
Meitenes vīrs, redzot, ka jautājums par mājokļa pārdošanu tiek atlikts, sāka izdarīt spiedienu uz meiteni - laisim pasaulē bērnu. Bez bērna tu man neesi vajadzīgs. Viņa saprot, ka Ukrainā var dzemdēt bērnu, ir pajumte, nav kredītu, te ir mamma, kura vienmēr pateiks un palīdzēs, gaiss un vispār visi zin kas dzīvo Kairā, ka var' nedodies dabā ar ratiem, vai arī jādzīvo dārgā kompleksā. Nav rotaļu laukumu, un visi nedēļas nogalēs dodas uz tirdzniecības centriem, kur nav ne putnu, ne upju, ne svaiga gaisa. Meitenes vīrs saprot, ka bērnībā viņu saistīs uz mūžu, un viņa izdarīs spiedienu uz māti, lai tā māju pārdotu. Un tagad viņa ir brīvs putns.
аватар Rado
Meitene sākotnēji tika maldināta, kad viņai teica, ka Tantā, dieva pamestajā pilsētā, ir tik mazs dzīvoklis. Vīrs strādā Kairā un dzīvo tur jau ilgu laiku, tāpēc savu dzīvokļa daļu Tantā viņš norakstīs brālim. Meitene bija ļoti pārsteigta, kad jaunākais brālis, apprecējies, izlika savu māti uz īrētu dzīvokli. Viņš tur taisīja remontu un tagad grib pārdot dzīvokli un pārcelties uz Kairu! Kā izrādās, kompensācija vecākajam brālim nav lēsta 1000$, bet gan daudz vairāk! Bet vecākais brālis (ukraiņu sievietes vīrs) klusē. Cik zinu, Kairā kvadrātmetri - jā pēc tēva vai mātes nāves tādi kautiņi par viņiem un tad pēkšņi 1000$ par kuriem acīmredzot neko nevar nopirkt un situācija ir atgriezies normālā stāvoklī tik mierīgi.
аватар Rado
Vecākā brāļa māte (ukraiņu sievietes vīrs), protams, sūdzas par savu jaunāko brāli, bet viņa neuzdrošinās kaut ko teikt par to, ka viņš viņu izlika uz īrētu dzīvokli. Tur dzīvokli pārņēma tikko uztaisīta vedekla, kura plāno pārcelties uz Kairu. Jā, ēģiptieši mīl bērnus, kurš nemīl, bet vajag prātīgi paskatīties uz situāciju - lai neskraida pa vēstniecībām un ar asarām neraudi krievu grupās pēc palīdzības, prasa naudu ratiem. vai palīdzi, paliec mani ar bērnu. Ukraiņu sieviete, redzot, ka viņš ir labs cilvēks, strādā, nes visu uz māju, dod algu, palīdzēja viņam izaugt pa karjeras kāpnēm, viņa alga auga, uzņēmums viņam iedeva automašīnu. Viņš sāka ģērbties labi, dzīvoklis ir pilna bļoda. Bet korpusa nav, tas nozīmē, ka nav arī aizmugures! Ja ar viņu kaut kas notiks uz ceļa vai kas cits, viņa paliks kopā ar bērnu Kairas ielās. Pati vīra māte dzīvo īrētā dzīvoklī Tantā. Visi Mātes brāļi un māsas - neviens ne ar ko nepalīdz, visi palīdz saviem bērniem un mazbērniem.
аватар Rado
Lūk, kā izrādās, kad viņa apprecējās – viņa viņam neizvirzīja nosacījumu, ne mājokļa, ne mašīnas – tu man neesi vajadzīgs. Un tad pēkšņi ēģiptietis saka – bez bērna tu man neesi vajadzīgs. Un tas viss neskatoties uz to, ka šobrīd korona dēļ situācija ir ļoti smaga, saprātīgi cilvēki ieslēdz smadzenes, ja pēkšņi zaudē darbu, dzemdības, mācības, skola - viss maksā lielu naudu Kairā (es esmu runājot par iedzīvotāja vidējo līmeni), ja viņam būtu mājoklis - nav šaubu, viņai kā ārzemniecei būtu pajumte. Un nu kas notiek, gols ir kā piekūns, nu ir labs darbs - jā, bet dzīvokli par algu tagad neviens nepērk. Meitene viņam palīdzēja ne tikai karjerā, bet arī uzstāja, lai viņš turpina studijas universitātē doktorantūrā, palīdz viņam atpūsties jūrā, dažreiz doties uz ārzemēm (darba braucienos), tas viss, kad viņa ar viņu apprecējās - ne tur. nebija pat labs uzvalks vai mētelis. Viņi viens pret otru izturējās ar sapratni, viņš palaida viņu uz 1-2 mēnešiem apciemot mammu Ukrainā
аватар Rado
Viņiem nebija bērnu, jo, kamēr vecvecāki (mājas īpašnieki) gulēja, un tad pēkšņi viņš atrāvās, sāka noskaidrot kvadrātmetra cenas Ukrainā, nemitīgi jautājot, kā notiek process pēc dokumentus. Protams, viņa novērtēja viņa nodomu nopietnību - notikusi labas kāzas, pilna dokumentu pakete, laulība baznīcā, viņai ir rezidenta vīza, bankas konts utt. bet ! Kā tas ir, kad svešā valstī nav sava stūra! Turklāt vīram nav sava stūra, un radinieks ir sakodis dzīvokli un jau vēlas to pārdot un pārcelties uz Kairu. Uzņēmums iedeva automašīnu, lai viņi to varētu paņemt. Kāpēc dzemdēt nabadzību?! Kas tad knapi savilktu galus?Ja viņa mātei būtu vismaz dzīvojamā platība, tā nav dzīve - klaiņošana no dzīvokļa uz dzīvokli. Neskatoties uz to, ka tagad ēģiptietis jau ir pieradis pie komforta, kārtības, labām lietām. Ja brauc ciemos pie mammas uz Tantu, tad ar lielu vēlmi, jo tur nav tās ērtības un komforta, kā Kairas dzīvoklī. Un bērna piedzimšana pasliktinās finansiālo situāciju
аватар Rado
Jūsu padomi, ieteikumi šai situācijai. pat ja jūs pārdodat māju un iegādājaties mājokli Kairā, ēģiptietis vēlas mājokli uz viņa vārda, jo ārzemniekam ir jāmaksā liels nodoklis. Nu, atvainojiet, vai ir saprātīgi pārdot lielu māju ar garāžu, ar dārzu un pierakstīt ēģiptietim? Pat ja viņš ir policists. Un viņi nešķiras. Protams, nē. Kā cilvēks viņš ir labs cilvēks, bet, kā rāda prakse un dzīve, ar mīlestību vien neapniksi, un vēl jo vairāk, kā bērnam izskaidrot, ja naudas nepietiek, un viņi iet no dzīvokļa uz dzīvoklis. Nav algas - nekas nav jāmaksā par mājokli. Ko darīt, ja ir kāda veida operācija? viņa radinieki viņiem pat neko saprātīgu kāzās neiedeva un gandrīz nedeva naudu. Tagad meitene lieliski saprot, ka ēģiptietis viņu neprecētu, it īpaši smēķētājs, nav ne mājokļa, ne zelta - lai cik tu būtu gudrs, neviens nepiekristu. Ja mēs runājam par ēģiptiešiem ar augstāko izglītību, no labām ģimenēm un ja viņi ir arī skaisti un pieticīgi, tas parasti ir retums. Tur ir cepure oooh, ko jums vajag.
аватар andreyvip
Padomi personīgajā dzīvē vienmēr ir grūti. Bet kas attiecas uz mani, jo ātrāk meitene aizbēgs uz dzimteni (ar jebkādiem pieejamiem līdzekļiem) un aizmirsīs par Ēģipti, jo vairāk viņa taupīs spēkus, nervus un naudu gan sev, gan saviem mīļajiem. Jums pat nav jādomā par bērniem no ēģiptiešu. Un vajadzības gadījumā visus juridiskos jautājumus risina attālināti, neatgriežoties Ēģiptē. Un par attiecību ķēdi starp radiniekiem Ēģiptē kopumā ir jāaizmirst pēc iespējas ātrāk.
аватар Veronika7081
andreyvips. Pilnībā piekrītu tavam ierakstam.
аватар Rado
Jā, viņa tagad ir ieradusies Ukrainā, viņai līdzi ir visi dokumenti un pat legalizēta laulības apliecība, bija ūdeles mētelis, zābaki un siltas drēbes. Tas ir viss. Tā kā vīrs saprata, ka viņa nenodarbojas ar mājas pārdošanu, bet gan tās labiekārtošanu, viņš uzreiz nodziedāja dziesmu par bērnu, sakot, ka brāļa sieva jau ir stāvoklī, viņi un viņi jau gaida bērnu. Un mēs esam precējušies 4 gadus un tad es novecošu un nevarēšu radīt bērnus, un Bībele saka, ka laulība ir radīta, lai izveidotu ģimeni un būtu bērns. Tā ir, bet tad tādas nelaimīgas mammas staigā pa pasauli ar izstieptām rokām. Un viņa viņam saka, ka tagad ir grūts laiks, un tāpēc paldies Dievam, ka pietiek normālai vidējai dzīvei. Un bērns būs - eļļu mašīnā nemainīsi un ēveles nepirksi, bet viss aizies pie bērna. Jo tēvs viņam neko neatstāja. Nav mājokļa, nav naudas. Tātad nav ko radīt nabadzību.
аватар Vika284
meitenei, kura apprecējās ar nabadzīgu ēģiptieti "Redzēja acis, kas nopirka .. "
Es arī 100% atbalstīšu andreyvipu un piebildīšu, ka ar nākamo reisu atgriezīšos Ukrainā
аватар andreyvip
Nu labi, ka meitene ir mājās. Koptam tas ir tīri komerciāls projekts. Iztiksim bez Bībeles un citām līdzībām. Aiz tā ir ceļš uz baznīcu. Ja vēlaties reālu darbību, dariet to, nevelciet to. Viņi aizmirsa par Koptu un ļāva meitenei dzīvot mierā, neatbildot uz zvaniem un saraksti no vārda VISPĀR. Vajadzīgs biznesam - lai meitene maina ticību. Daudzi kopti dodas uz islāmu, lai atrisinātu šādas problēmas. Šī laulība ir jaunības kļūda, kuru var pilnībā labot. Jums vienkārši jārīkojas saprātīgi.
аватар Rado
Kāpēc viņai jāmaina ticība?Viņa palika pareizticīgā kristiete tāda, kāda bija, šķiršanos var dabūt Ukrainas vietējā tiesā, manuprāt. Kad viņas māte lidoja viņus apciemot, viņa ar svaigu skatienu redzēja, tā sakot, nabadzību, kurā dzīvo viņa māte un vectēvs, šos sīkos kvadrātmetrus (un nevis savus, bet īrētos), protams, dzīvokli, kurā viņi dzīvo. īrē mājokli Kairā, labā vietā un plaši, labi un gaumīgi mēbelēts. Bet atvainojiet, kam vajag mēbeles bez mājokļa?!Viņš tad redz, ka par tādu māju un biznesu no mammas - nu ne uz ciemu, ne uz pilsētu, tāpēc sāka dziedāt dziesmu par bērniem. Darbā visi interesē kā esi precējies 4 gadus,bet bērnu nav.Mamma nemitīgi mazgā smadzenes. Tad viņš nobrauca no sliedēm, un tad meitene viņa tālrunī atrada pornogrāfiju, un, runājot ar “spilgta” izskata meiteni no Krievijas, viņš ilgi zvērēja un zvērēja viņai, ka viņi ir tikai draugi. Kādi var būt draugi, kad šis "gaišais" un divi vārdi angļu valodā nesavienosies. Tāpēc es vēlos palīdzēt cilvēkam atvērt acis
аватар Rado
Protams, būtu jauki, ja mamma aizlidotu uz saderināšanos ar meiteni. Bet mājā bija slimi vecāki, un viņa bija vienkārši piesieta pie mājas. Un ēģiptietis visu sagrieza ļoti kompetenti, viņš spēlēja tā, ka kārtis tika atklātas pēc laulībām. Tomēr dzīvot ir viegli. Bet priekš kam?!? Jebkurā brīdī viņa var palikt stāvoklī un tas arī viss, tad viņam ir visi trumpji. Un labs un perspektīvs darbs vienā mirklī var pārvērsties par bezdarbu un tad kredītu. Un katru mēnesi jums ir jādod 2500. Nepieciešams padoms no nepiederošām personām. Un pats galvenais, viņai nav lielas mīlestības un rozā brilles.
аватар Vika284
"Galvenais, ka viņai nav lielas mīlestības un rozā brilles" ir lieliski ļaut viņai sēdēt Ukrainā, un, kā viņi teica iepriekš, viņa aizmirsīs šo ieradumu ģimeni uz visiem laikiem.
Kādi trumpji viņam ir, ja viņa tagad ir Ukrainā un pat tad, ja paliek stāvoklī?
аватар Rado
Jā, neviena! Viņš ļoti baidās no šī kauna kaimiņu, radu un kolēģu priekšā. Bet viņai būs jāiet, jo visas siltās drēbes palika tur, domāju, ka būtu labāk, ja viņa lidotu kopā ar mammu. Jo, ja tāds, viņš var pierunāt viņu palikt.
аватар andreyvip
Par kādām siltām lietām tu runā???!!!! Pirks jaunas. Ja viņš aizies, viņš būs pilnīgs muļķis. Kulturāli nevaru teikt.
аватар klichko
Ilgu laiku nebija egitiešu Santa Barbaras
Mežonīgā ārzemēs bez darba, mājokļa un tiesībām dzemdēt bezpajumtnieku, tā ir tik liela perspektīva. Pēc laba puiša tur neož, bet meitene noteikti ir naiva. TS mamma? Tad pacel dokus un nelaid vaļā. Riskēt ar savu dzīvību drēbju un nevērtīgas ūdeles dēļ? Muļķis izdomās, kā savā musulmaņu pasaulē noklīdušu (visādā ziņā) sievu pārvērst par auna ragu. Ir muļķīgi cerēt, ka mūsu cilvēks ir kopts. Aizmirsti par viltīgo ārzemnieku, kā briesmīgu sapni un veido dzīvi mājās, kur palīdz pat sienas
аватар Rado
Fakts ir tāds, ka pilsētā ir liela māja, manai mātei ir bizness, kas pastāvīgi gūst ienākumus, nav vecu vecvecāku, nav bērnu, meitenei ir lieliskas attiecības ar māti, finanšu jautājums vispār nav. Nav brīnums, ka viņi saka, ka brīvība kā māte ir visdārgākā lieta pasaulē. Tikai dīvaini, ka vīrietis tik steidzami vēlas bērnu, un nemitīgi aizkavēja iespēju mācīties arābu valodu, iespējams, lai viņa neko nesaprastu. Ieraudzījis, ka ukrainiete nav gājusi uz nekustamo īpašumu aģentūrām, bet sakārtojusi mājās lietas, skaistumu, palīdz mammai atjaunot vannu utt., viņš pēkšņi nostājās uz pakaļkājām - bez bērna man vajag. tu, tāpēc sēdi pie savas mātes. Un viss, klusums.
аватар klichko
bez bērna, tu man esi vajadzīgs, tāpēc sēdi pie mammas. Un viss, klusums.
==========
Vīrieši, tāpat kā bērni, ir izcili manipulatori. Un nabagie, bet tālu no stulbi ēģiptieši šajā ziņā ir tikai dūži. Pat visprimitīvākajam putnubiedēklim ir viegli sasiet trauslo prātu. Darba klišejas - paskaties uz sevi, kam tu esi vajadzīgs, tu bez manis pazudīsi, jauniešu ir daudz. "Bez bērna man tu esi vajadzīgs, tāpēc sēdi pie mammas" no tās pašas operas. Tad pazūd, un upuris iegūst kompleksus, bailes un zaudē vēlmi pretoties. Ja meitene apzinās problēmas dziļumu un lūdz palīdzību, ir cerība. Bet, ja spiediens ir tikai no ārpuses (nav svarīgi, māte, draugs), viņa ir lemta
аватар tan.coshman
Ja viņa, meitene nav stulba, paliek šeit, iesniedz šķiršanās pieteikumu un ir brīva, nav vērts atgriezties citā valstī.
аватар 86jjj
Nav smadzeņu – uzskatiet par invalīdu. Kāda laulība ir vajadzīga??
аватар 86jjj
“Ilgu laiku nebija egitiešu Santa Barbaras
Mežonīgā ārzemēs bez darba, mājokļa un tiesībām dzemdēt bezpajumtnieku, tā ir tik liela perspektīva.
Arī dzemdēt viņu.
-----
:))) Šeit es apmēram tāpat. Viņi arī lūdz padomu. Tā ir tāda ņirgāšanās.. Nav. Ja taisnība, tad skrien un pēc pāris gadiem pateiksi paldies. Vai arī meitenei žēl kažoku?.. tad tas atkal ir jautājums par smadzenēm.
аватар vezha2
Un kāpēc meitenei Ēģiptē vajadzēja kažoku?
Un vēl viens jautājums - pirms kāzām meitene neredzēja visus ēģiptiešu radiniekus un pat nevarēja novērtēt viņu dzīves līmeni? Vai arī tik ļoti gribējās apprecēties ārzemēs?
аватар Rado
Ēģiptē bija ļoti aukstas dienas, un tur valkā ūdeļu kažokus. Kairā un Aleksandrijā ir aukstāks nekā, piemēram, Šarmā. Meitene redzēja ģimeni saderināšanās laikā, izrādījās, ka dzīvoklis ir īrēts un tika spēlēta izrāde. Un radinieki otrā līnijā dzīvo labi, viņiem ir savi biznesi. Viņi mēģināja iemest putekļus acīs.
аватар Rado
Lieta tāda, ka meitene ir precējusies 4 gadus un visu šo laiku viņš nerunāja par bērnu, bet gribēja, bet jautājums nebija strups. Kā pāris viņi tika uzņemti vakaros Ukrainas, Kazahstānas, Krievijas vēstniecībās. Viņš ir personīgi pazīstams ar vēstniekiem, uz viņu kāzām tika uzaicināti divi ministri. Lieta tāda, ka tāds ēģiptietis, bet sava mājokļa nav. Viņš to pilnībā nodrošina, dod naudu izdevumiem, no vienas puses ir brīvība, bet, no otras puses, tā nav. Piemēram, nemitīgi aizkavējās arābu valodas apguve, vai, kā tagad, gribu bērnu un viss. Un tas bija tajā brīdī, kad viņas māte kļuva par mājas saimnieci. Tur ēģiptietis nepalaida garām un iepazīšanās nav notikusi kūrorta zonā, un viņš mātes stāvokli noraksta par vīra un apgādnieka - tēva zaudējumu. Viņi tikās Kijevā, starptautiskā izstādē, un kas viņai uzpirka, ka ēģiptiete nebija musulmanis, bet gan kopts. Un, ja laulība caur baznīcu Kairā nozīmē, ka viss ir nopietni.
аватар Vika284
"Viņi kā pāris tika uzņemti vakaros Ukrainas, Kazahstānas, Krievijas vēstniecībās" LOL))))
Sērija novirzījās fantāzijas stilā
аватар andreyvip
Man likās, ka tu jau sen esi sapratis, kādus padomus tev te visi deva, un tu turpini rakstīt un rakstīt. Jūs pārliecinat sevi par kaut ko. Mums nevajag bēgt, mēs jau sen esam sapratuši.
Lai meitene brauc uz Ēģipti. Ir mīļotais kopts, ir kažociņš, ja nēsās Kairā, dzimtenē vajadzēs vilkt trīs kažokus ziemā. Atkal ir dažādu valstu vēstnieki. Daži nopelni.
Jā, un mēs visi būsim mierīgāki. Kaut kā man nav žēl cilvēka. Viņa bija pelnījusi savu laimi Ēģiptē. )))
аватар Vika284
Kažoks, jā! Kažoks, jā!
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kaira
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl